Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 76 161
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Боряна беше казала,че се боядисва с Goldwell във фризьорски салон.Има клип с инфо за боята,поддръжка и салона.

# 436
Да знам, че има клип. Трябва  го изгледал по-обстойно. Нейната  обаче е много по-светла от моята.

# 437
  • Sofia, Bulgaria
Мисче, ако боята е по-изсветляваща ще се получи този цвят, но пък няма да е много щадяща. Товят цвят на някои снимки ми изглежда много подобен на този на Боряна, поне на моято монитор изглежда много близък, де.
Да боята на Paul Mitchel е страхотна наистина, но единственият салон, в който са ме боядисвали с нея ме дерат с по 80,00 само за боядисване и ми е доста далечен и неудобен. Но резултатите са си заслужавали всеки лев. Само дето не мога да си го позволя за постоянно това.
Ще се надявам тайно да пуснат и боята в сайта. Иначе си набелязах няколко други неща, които да пробвам Grinning

# 438
Аз  се захласнах по този цвят на косата

Цвета ми в момента е такъв.

ще махна снимката по късно Simple Smile

Mother четката ти придава страхотен обем на косата.Purple Heart

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 17:49 от Анонимен

# 439
чаровна, твоя ми харесва 100 пъти повече Heart Eyes  ще се връщам към него, но не знам кога Mr. Green
до лятото смятам да съм червена, а после светли кичури

# 440
  • Sofia, Bulgaria
Подкрепям мнението на Мис. Определено твоят цвят е много по-хубав и по-интересен.

# 441
Подкрепям мнението на Мис. Определено твоят цвят е много по-хубав и по-интересен.

Да, така е. Аз не харесвам тези бозаво кафявите цветове. Ако ще е кафяво, да е тъмно и наситено, а не лешниково,леко бежово или някакво такова светло.

Ето тези харесвам. Почти черно. Наситени цветове.

Особено този последния цвят е страхотен.

# 442
  • Street of Dreams
И аз не харесвам средни положения - светлокафяви, тъмно руси, разни лешници, освен ако не са естествени. Но не бих се боядисала така.
Показаното от Чаровна обаче не е такова, а лилаво-кафяво. Хубав цвят.

# 443
Хубав е, но нейния по си ми харесва.

# 444
  • Пловдив
Чаровна, показаната снимка ме прободе в сърцето - цвят, коса, дължина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 445
Чаровна, много хубав обем ми прави четката. Така хем е с обем, хем надолу в сравнително права,  не идеално, но доста приятно. Цвета ти ми харесва :*

Аз много обичам в кафявото да има топло. Примерно последната показана от МИС си я виждам съвсвм ясно черна.

Мис, и аз няма да търпя дълго червеното. Много ме ограничава с дрехите.  Колежка се боядисва с тази Елеа и става като показаното на снимките. Обаче все не смея да взема толкова ярък цвят, макар че съм убедена че няма да стане толкова ярък като на снимката.

Последна редакция: пт, 08 дек 2017, 18:48 от Анонимен

# 446
Мамче, а приятелката с какъв цвят естествен е? Иначе аз бих я пробвала, само боята ме спира, не знам дали е хубава. На нашите коси със сигурлност няма да стане толкова ярко. Иначи си мвого права, че червеното ограничава в дрехите, а това и на мен никак не ми допада.
На мен дължината на показаната снимка ми харесва много. Топло кафяво обичам и аз. Това на снимката не ми е лилаво, а по-скоро червеникаво, но много малко или също някакво топло има, не мога да определя цвета.

# 447
Чаровна, показаната снимка ме прободе в сърцето - цвят, коса, дължина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И мен  Heart.
Истински разкош и прическа и дължина и цвят.
Твоята не беше ли също много дълга или се бъркам?
Mother  и на мен си ми харесва цвета.Противно на очакванията ми Simple SmileСтана разкошен.Ще видим като избледнее Grinning

# 448
На мен пък първата снимка ми харесва повече. И на Чаровна би и отивал много този цвят.
Показаните от Мис не ми харесват. като избелели черни сами, предпочитам черно пред такова  Grinning

# 449
https://Е как ще са избелели.? На мен пък другите кафеникавите са ми избелели.
Тези тъмните са много наситени даже. Но всеки си има свое виждане.
Аз като цяло също мисля, че на Чаровната ще й ходи по- светъл цвят.

Общи условия

Активация на акаунт