Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 76 063
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Lady Brinne, мноооооого ми харесва - и коса, и цвят Heartbeat

# 646
  • В полите на Пирин планина
Благодаря, Тайга. Two Hearts Simple Smile

Състоянието на косата ми е много по-добро.
И аз харесвам русото, но косата ми е тънка, а от боята изтънява още повече.
Избрах да направя компромис с цвета. Hands V

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 19:49 от Lady Brinne

# 647
Тайга, как може да си толкова красива!!!  И зелена да се направиш пак ще ти е добре.

Лейди, русото ми харесваше повече, но също поставям здравината на първо място така че те разбирам. Предполагам че ти стои много добре на лицето, цвета е топъл и приятен за окото.

Ще махам и аз червеното. Не знам само преди боята да слагам ло Деколор да бутне от цвета или направо тъмното. Ще сложа много тъмно този път. Каквото и по светло кесреняво да сложа в дължините се настоява и има разлика в корена и дължината.

# 648
Мисче, забравих да ти кажа, Фито има в Лили, ако имате магазин Лили, но е много скъпа боя за съжаление. Около 25лв., аз за моята перушина при смяна на цвета вземам две кутии, та става 50лв

# 649
От кои къни за коса сте доволни???

# 650
  • Sofia, Bulgaria
Мис питаше за амонячна боя. Тази фито няколко пъти съм я заглеждала, но така и не съм я взимала.
Лейди твоят цвят ми е фаворит. Аз така или иначе не съм фен на русото.
nelly13 най-добра е натуралната къна или билкова боя с натурална къна. Разгледай в тази тема http://m.bg-mamma.com/?topic=969004 там обсъждаме къните.

# 651
  • В полите на Пирин планина
NoshtenYastreb, благодаря ти. Hands V

# 652
Преди години с какво ли не съм се мазала от типа на кана,амла,сапунени ядки.шикакай ли беше.Последният път,когато ползвах кана се заканих никога повече да не го правя.Бях си купила нюанс в 9ка,а косата ми стана рижа като лисица..толкова да не ми отиваше. Rolling Eyes
И да,червеното е страхотен(за мен) цвят на коса,но дойде ли време да се маха,е трън в задника.

Весели празници.

Последна редакция: ср, 27 дек 2017, 08:47 от Beautyholicа

# 653
Благодаря много за отговорите, момичета. Май ще се спра на боя в близък цвят, че с балеажа ще ми е трудна поддръжката на цвета. Най-малкото корени, т.е. На фризьор всеки месец заради белите коси, тониране на краищата, по-силни продукти, домашни маски, общо взето си трябва време и по-сериозна грижа. При мен балеаж на 5-6 месеца не върши работа, имам бяла коса и трябва всеки месец. Много си харесвам фризьора, но абсурд е всеки месец да ходя на корени.

# 654
Тайга,какъвто и цвят да сложиш всичко ще ти прилича.Много си красива.
Лейди ,косата ти изглежда много добре в топлата гама.
За балеажа и според мен не трябва да се прави.По добре в близък цвят до твоя за да подържаш само корени.
По добре отблясъци в косата тук там (контуринг мисля,че му казват) вместо балеаж.

Аз ще си направя едно две леки кичурчета.

# 655
Аз бих ползвала и без амоняк, но не знам на червена амонячна дали ще ми покрие.?  Как мислите?
Предпочитам без иначе, но това ме спира. Ако е без амоняк ще ми падне по-лесно ако до лятото ми щукне друго  (които е много вероятно😀). Та от тази тази гледна точка се колебая. Щото сега ако сложа 2ка лятото на това черно какъв карамел или русо?. Няма да стане.Оф дали няма да сбъркам и черно и червено трудно пада. Но пък искам какво да правя.😐

# 656
  • В къЩи.
Щях да питам - предложете ми продукт, който да е синоним на Mi Amante. Имам още от него, но се оглеждам за нещо друго, което да върши същото - да прибира фриз, да позалепва и маскира краищата, да ухае добре и да омекотява косата.

Защо искаш да смениш Ми Аманте-то? Не си ли доволна от него?

Обмислям го за подарък за сестра си.С гъста коса е,сравнително плътен и здрав косъм,но я третира постоянно със сешоар и преса,боядисва се.На скоро и подарих термозащита и кристали,опитвам се да я науча да си пази косата и да се грижи за нея.

Моля и други да споделят как се държи при тех в дългосроен план.
Благодаря. bouquet

# 657
  • Варна
Напротив, доволна съм. Хубав продукт е, а и икономичен ми се струва. Но след него искам да пробвам друго, затова попитах.

# 658
Напротив, доволна съм. Хубав продукт е, а и икономичен ми се струва. Но след него искам да пробвам друго, затова попитах.
серума на маракеш за цъфтящи краища.На моята коса и двата продукта ги  усещам по един и същи начин.Като серума на маракеш е с по добър аромат от mi amante. Simple Smile

# 659
  • Варна
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт