Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 75 813
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Фри аз даже и съм питала-няма го, предлага се само с боята. Аз също харесвам Кастинг и явно съм от малкото харесващи я.

# 91
  • Street of Dreams
Ужас, старата версия май вече не работи. Как ще свиквам с тази, не знам.

За определяне типа на кожата аз знам начина с вените - ако са сини, си с розов, а ако зеленея, си с жълт. Каролина и аз мисля че е с жълт, топъл подтон.

Честит празник на Чаровна - преди всичко здрава и щастлива и все така да ни краси темичката и компанията Simple Smile

# 92
Цитат
За определяне типа на кожата аз знам начина с вените - ако са сини, си с розов, а ако зеленея, си с жълт. Каролина и аз мисля че е с жълт, топъл подтон.

Това и аз знам. Но ми се струва елементарен начин и не е само това. Защото аз според теста с вените съм студен подтон, вените са ми сини. Топъл тон не съм, но не съм и розов. Студен тен съм, но с жълт отенък. Абе, много ми е неясно.

# 93
  • Sofia, Bulgaria
Това с цветотиповете и аз хич не успях да го схвана и да се самоопределя.
Вените са ми сини, очите са ми пъстри зелено-жълто-кафяви, в зависимост от светлината и цветовете около мен, кожата ми е светла-не виждам нито розов нито жълт подтон,  естествената ми коса е кестенява, нито тъмна, нито светла с червени отенъци.
Харесвам се с червена и с тъмна коса, само с руса не. Състарява ме и ме прави по-безлична. Като цяло според мен светлите цветове ме състаряват.

# 94
Здравейте, интересувам се от афро плитките. Някоя от вас дали има? Изтощават ли много косата,лесно ли се поддържат? Имам тънка и в момента къса коса. И  като цена срещнах различни варианти и не ми стана ясно заради какво варират така, имаше и за 150лв, има и за 350-400лв.
Мерси

# 95
Здравейте, интересувам се от афро плитките. Някоя от вас дали има? Изтощават ли много косата,лесно ли се поддържат? Имам тънка и в момента къса коса. И  като цена срещнах различни варианти и не ми стана ясно заради какво варират така, имаше и за 150лв, има и за 350-400лв.
Мерси

Две приятелки имаха и двете ги махнаха буквално след няколко дни, приятелки на приятелки по същия начин. При всички - тежи, сърби и дразни много скалпа.

# 96
Особено балсамчето към нея - винаги съм се чудила дали може да се намери такова в голяма опаковка.
IMHO този балсам най-много се доближава/същият е до този в боите Кастинг на Лореал:

Аз го купувам от Сали'с:
http://www.sallybeauty.com/loreal-feria-after-color-treatment/SB … &gclsrc=aw.ds
има го и в амазон:
https://www.amazon.com/LOreal-Feria-Color-Moisturizing-Treatment/dp/B00AN8DL6Y
Тук едни девойки обсъждат същото Wink
http://www.vogue.com.au/forums/showthread.php?t=5266

ЧРД на Чаровна! Само хубави бои, добри фризьори и шармантни цветове да я спохождат тази година Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 00:44 от Agent Provocateur

# 97
Ястребче, току що описа очите на ММ. Едно към едно с твоите. Ако знаеш как се моля в момента беба да вземе неговите очи (още й се избистрят). Пъстрите очи са много красиви. И черния цвят коса много им отива.
 Не съм си правила такива плитки. И не бих. За моя проблемен  скалп това ще е истинско изпитание. Освен това такива плитки ми идват твърде тийн. С моите почти 30 год ще е смешно. Такива са ми вижданията. Много популярни станаха пак, струва ми се от Гери-Никол. Струва ми се съсипващо и за косата. Какво ли се случва с нея след като се махнат плитките?

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 08:17 от Мис Каролин Бингли

# 98
  • Street of Dreams
Половината пада, отскубната от тежките плитки, въртене нощем и т н.

# 99
# 100
  • В къЩи.
Аз съм с пъстри очи(жълто-зелени-кафеви) с бяла кожа с жълт подтон и доста време използвах тази боя https://malena-shop.bg/olia-boja-za-kosa-bez-amonjak-3-16-nasiteno-violetovo.html В затворено помещения е почти черна ,но на слънце се показва лилавия оттенък.
След това реших,че тъмното ми е много "остро" и не стой добре на бялото ми лице и сега се мъча с кестеняви цветове,но както каза някой преди мен -всички са ми бозяви,все жълъеят,оранжевеят...гадни са. Не мога да си намеря някоя хубва 6-ца. Crossing Arms , с някой по-хубав и ефектен оттенък.

# 101
Особено балсамчето към нея - винаги съм се чудила дали може да се намери такова в голяма опаковка.
IMHO този балсам най-много се доближава/същият е до този в боите Кастинг на Лореал:
Скрит текст:
..........
Agent благодаря за инфото Simple Smile явно не само мен ме е впечатлило това балсамче. Бих искала да пробвам Feria-та, но малко солено ще ми излезе, а и не доставят до БГ нито от Амазон, нито от Сали'с. Чудя се защо не се продава в Европа? Има някакво друго търговско име или друг производител държи правата? Нищо, следващия път като ида до Щатите ще си купя хах
Аз съм го ползвала в моменти на по-мазна и преовлажнена коса. Това се познава като космите са като еластични, тънки са и се разтягат. Ако косата ти е твърда и суха това не е подходящо.

# 102
  • В полите на Пирин планина
Да ви покажа новия си цвят Blush

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 11:27 от Lady Brinne

# 103
Лейди, много е хубав ! Потъмнила си, прилича ми на лешниково, а аз толкова да го харесвам тоя пусти лешник и толкова да не ми отива. Grinning

# 104
  • В полите на Пирин планина
Да, върнах се към оцветяване с натурални бои, на основата на къна и индийски билки. Да видим до къде ще я докарам.
Такъв ми е горе-долу естествения цвят, само малко по-пепелив.

Общи условия

Активация на акаунт