Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 76 166
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
И аз май няма да ѝ правя специални подаръци на косата. Ще се боядисам преди празниците, ще скъся с пръст дължините и се оглеждам за нов шампоан. Други планове нямам.

# 391
Скрит текст:
И аз съм пас сега за  Коледа Simple Smile

Показвам няколко коси които ми харесаха

Толкова да обичам такива дълги, рошави и небрежни коси .
  Втората и третата ме прободоха в сърцето.Аз за Коледа съм си поръчала SLOW ÂGE
Дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им  .
След нова година ще си взема ето това и серията с кафе.
https://www.zlatnaribka.com/oright/barz-rastezh/intenziven-tonik … nic-for-her-50-ml

# 392
На мен ми се иска да си подаря маша, но може и да почакам още малко да ми порастне косата.

# 393
На мен ми се иска да си подаря маша, но може и да почакам още малко да ми порастне косата.
каква маша си хареса?Аз тази събота отивам за това
https://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s7412-air-plates Stuck Out Tongue

# 394
Чаровна, на тази ли се спря?  Да кажеш после как е.

Този серум звучи много, много добре, но 100лв направо ще ме карат да лея сълзи всеки път като си го нанасям по косата Simple Smile

Толкова са ми зле крайщата вече , трябва да ида да оберат малко връхчетата, но и децата са за подстригване, а ме е налегнала зимната умора Simple Smile))
Много ме тормози и тази коса отзад на врата. Преди време пак бях писала, направо става на топка и не знам вече какво да я направя.
Нещо щях да питам,  ама какво беше....

# 395
Аз най-вероятно ще си взема серията Витамино Колор-маска и серум за краища и балсам.

# 396
  • Street of Dreams
Аз най-вероятно ще си взема серията Витамино Колор-маска и серум за краища и балсам.
Тъкмо за тази серия си мислех и аз, като поизхабя каквото имам. Ползвала ли си я вече?

# 397
  • Варна
Аз маската от тази серия хич не я харесвам. Прави ми косата лигава и ми я омазняваше по-бързо.
Шампоанът пък ме остави безразлична.

# 398
Току що поръчах, каквото такова. Вече съм поръчала. След хиляди колебания, нея избрах.
Дано не ми омазни. Моята коса търпи много попиване и е гъста, дано да съм доволна.

# 399
  • Street of Dreams
Бях чела, че е лека серия. Значи няма да е за моята коса. Ще търся друго.

# 400
  • Варна
На гъсти и здрави коси може и да е лека,  при мен не беше така, не знам.

# 401
  • България
Здравейте,скоро не бях влизала в този подфорум и ако има подобна тема ,ме извинете.
Искам да попитам,тъй като предполагам,че тук мамите са по-запознати,откъде мога да намеря точно тази марка и цвят?
Съжалявам,че не мога да кача снимка от телефона.
Търсих по магазините,отправих и запитване към два,три сайта в и-нет,но ми отговарят,че нямат този цвят!
Благодаря!

# 402
Моята е съвсем леко изтощена. Надявам се да ми хареса. 😊

# 403
  • България

Тъй като поста ми е преместен в тази темичка и нищо не се разбира Simple Smile
Това е ,което търся!

# 404
Мажирел няма ли я в Златна рибка или Енцо. Това е професионална боя на Лореал, проверете там. В Рибката мисля, че я имаше.

Общи условия

Активация на акаунт