Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 17

• 76 137
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Вие разреждате ли миенето на косата в студените месеци? Моята я мия през ден, свикнала съм и много добре се чувствам така, чудя се има ли смисъл да се мъча да увеличавам интервала.

Аз не, мия на 3 дни и зиме и лете, изключая екстремни ситуации. На толкова ми е добре. Единствено като е студено я мия вечер, а като е топло - сутрин, защото като я оформя е по-добре. Но сега не ми се хваща синузит, та си ходя малко рошава. И без това след шапката и качулката няма особено значение Mr. Green

# 496
  • Street of Dreams
Опитах се да сменя темата, но не става. Не мога да повярвам как се хванахте за косите има ли букли, няма ли. Точно в тази тема, където всичко е ау и уау. И толкова.

# 497
  • Sofia, Bulgaria
Мия косата си така както и в топлите дни, т.е. всеки ден или през ден, най-много.
Beautyholicа, аз също съм на мнение да си показваш косата по-често. На мен страшно много ми хареса и цвета и прическата ти. Не съм лицемерна като го казвам, когато ми харесва нещо си казвам. Точно в нет-а няма нужда, човек да лицемерничи, но както и да е.
Чаровна,теб те изпуснах.
Ondine аз не съм ползвала. Бях се опитвала, но нещо не ми се отразява много добре. Вместо да създаде обем и да елиминира омазняването, при мен спада косата в корена и ми стои като че ли е мазна.
Да ви покажа какво ми хареса
Скрит текст:

Нещо все ме тегли към червеното напоследък, а като знам как ме ограничава откъм дрехи и колко трудно се поддържа…  Confused

# 498
Не смятам да обсъждам темата изобщо. Нито смятам, че съм казала нещо лошо.  Няма и да се обяснявам. Така съм го разбрала, така съм коментирала. Не знам какво е написала Ел, (не съм чела назад, а нямаи да чета),но ако е нещо, неприятно в този  тон няма да влизам😊 не ми е по вкуса и не ни заслужава. Изказвам лично своето мнение. И ще продължавам да си го изказвам. Харесаха ми булките и това е, даже много. И цвета и косата на Бюти е страхотна. Защо пък да не й го кажа.
 Всеки може да чете и разбира така,както лично приема нещата. 🤗

# 499
  • Варна
Ондин, аз никога не съм ползвала сух шампоан. Знам, че спасява положението, но все намирам пет минути да измия косата.
Струва ми се, че ще ми дразни скалпа, не знам. Трябва да пробвам.

# 500
Аз мислех да си взема сух шампоан, защото на третия ден носва малко, не е съвсем за миене, но и не седи добре в корените. Гледам да не прекалявам с миенето, защото пък краищата ми са сухи. Та ако мога да закрепя един ден, ще е песен. Преди беше лесно, връзвам я и толкова, ама още ми е рано. Но не знам какъв да взема...

# 501
Сух шампоан не ползвам. Моята коса няма нужда. Чух за някакви Басиста от Лили били убави.Во наистина не съм ползвала и не мога дя кажа. Но съм.челя за тях, че наистина разреждат миенето.

# 502
  • Street of Dreams
Според мен понятието сух шампоан е много грешно. Създава впечатление, че замества миенето, което е абсурдно, слага се на измита коса. Просто продукт за ефирна и обемна коса, косъм по косъм. 

# 503
И досега винаги съм се чудила какво прави сухия ш-н, че да спасява положението за още 1 ден примерно. И косата  как  така с него пак ще стане обемна и хубава  от корена. На мен са ми безсмислени малко, но пък може да работи наистина.Много ми е странно.

# 504
  • Sofia, Bulgaria
Според мен понятието сух шампоан е много грешно. Създава впечатление, че замества миенето, което е абсурдно, слага се на измита коса. Просто продукт за ефирна и обемна коса, косъм по косъм. 
Аз точно с тази идея бях решила да го ползвам, за да придам малко обем на косата в корена, но нещо при мен не се получи както трябва. Може и да не съм попаднала на качествен. Беше преди доста години и не помня марката.

# 505
Нощен ястреб ,показания от теб цвят е много хубав.Според мен обаче след като знаеш каква борба си водила да махнеш червеното,не ти трябва отново.
Дългокоската която се опитах вчера да споделя с вас.
Мечтая  си за такава коса Simple Smile
Ето и още една красотичка.Като я видях се сетих за Ondine и си запазих снимката .

# 506
Аз знам, че сухия шампоан не се слага на чиста коса. Това не е продукт за обем  Grinning Има такива пудри по принцип.
Той се ползва на вече замърсена коса, и отлага миенето с един ден, примерно.  Общо казано, изсушава себума и корена, който се получава при мръсна коса, и така.  Използван често вреди много на скалпа.

Аз зимата разреждам миенето, отдавна почти не ползвам сешоар и зимата ми е неприятно това чакане по 2 часа да съхне.

# 507
  • Street of Dreams
Бас държа, че е азиатка - разкошни, силни коси имат тези жени! Имам добра приятелка, всеки път безуспешно й къдря косата, пръскам и след минути всичко е изпънато надолу Joy Синьото е много хубаво, лично предпочитам повече  симетрия, или изцяло синя коса.

Гледах клип за нов начин начупване на косата - увива се кичур и се пръсва с лак - някой да е пробвал? На клипа стана супер.

# 508
Дай клипа да видим  Grinning
Аз съм опитвала много начини за такова къдрене, ама не става както искам....Даже снощи спах с ластици, ама не става хубаво и днес се мих  #Crazy

# 509
  • Варна
Аз се навивам два пъти в годината с едни дунапренени ролки, но и при мен къдриците не са особено трайни, а и не мога да понасям всички стилизанти, които се налага да си причиня.

Общи условия

Активация на акаунт