Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 985
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
как си Spicy, прибра ли си вече детенцето на топло?

Даа, дойдохме си...Когато отидохме днес и видях ембриоложката, си представих, че ще каже, че не се размразило и т.н...Но всичко беше наред - беше се възстановило и му бяха направили и лазерно излюпване понеже при замразяване обвивката ставала по-твърда.
И после си го прибрахме . В петък теста Simple Smile. До тогава продължавам с естрофема и утрогестана.

Неочаквано за мен съм спокойна и си лежа, което не е типично за мен хаха. Настроената съм позитивно и, както е казал поетът, каквото сабия покаже Wink !

Благодаря ви за подкрепата и дано всички постигнем това, за което се борим .. Simple Smile!

# 196
честито Balloon Nature Rainbow Birthday пожелавам ти да си все така спокойна и да се разсейваш с хубавото време и приятни мисли.

успех Flowers Four Leaf Clover и скоро да се похвалиш с още хубави новини! ще успеете този път!

# 197
Spicy стискам палци,вярвам,че това ще е твоят опит💋❤бъди все така спокойна❤защото бебето иска спокойствие❤

# 198
Благодаря ви 😘!! Гледам да не мисля за това, но много трудно ей ..хаха. Другата седмица съм отпуска и съм решила да ае посветя на ..нас Wink! Разхофки, хапваме, почивчица ☺. И така до петък.

Искра, ами ти ? Как мина при доктора вчера? Какво планирахте?

# 199
Ей, стискам палци и да се похвалиш с много положителен резултат!

# 200
Ами.доцре мина...спечели ме ,като човек..водеше.нармален диалог ,а не като в Селена на 2 на 3...
Пия 3х1 естрофем в петък съм на преглед и тогава ще ми кажат ,кога ще е ера теста.Много се вълнувам.
По принцип имам.2 стимулации и 4 трансфера...мислех си,че съм претърпнала,но явно не съм...сега започнах да ям само месо и зеленчуци за да стопява някое килце ..дано няма проблем.

# 201
Браво! Радвам се, че сте се харесали. Стискам палци ЕРА-та да е скоро и да мине безболезнено.
А за претръпването ...мисля си, че колкото и пъти да се наложи все ще се притесняваме, вълнуваме.
Щом е за нещо, което токова много искаме няма как да е иначе. Но ти спокойно - от опит знам, че времето,прекарано в мисли и притеснения, минава ооощ по-бавно Wink.

Ние с теб от миналия петък вървим все по едно и също време - и аз в петък съм на тест.

Успех !

# 202
 Да така е!Успех и на тебе !Ти към колко ще ходиш?

# 203
Мисля да е сутринта към 8-8:30 понеже до 10 трябва да съм вкъщи за утрогестана.. Минавам на бързо за кръв и ..чакането ще започне - най-ужасната му част ахахха.
А ти кога си? При д-р Белчева или при доктора?

# 204
моят ЕРА тест мина и при мен беше много болезнено и болката после премина в болезнен цикъл, та и днес си се превивам още...

аз съм с обърната матка и дали заради това или позата, матката ми контрахира и направи спазъм по време на манипулацията...

определено е добре да се вземе нещо за отпускане на гладката мускулатура преди процедурата - just in case!

надявам се да си струва усилието на финала Sweat

# 205
моят ЕРА тест мина и при мен беше много болезнено и болката после премина в болезнен цикъл, та и днес си се превивам още...

аз съм с обърната матка и дали заради това или позата, матката ми контрахира и направи спазъм по време на манипулацията...

определено е добре да се вземе нещо за отпускане на гладката мускулатура преди процедурата - just in case!

надявам се да си струва усилието на финала Sweat

Не може ли да се поиска упойка за тази процедура?

# 206
не знам, Sashi, води се рутинна процедура, при повечето жени не е болезнена, но при мен така се получи...а аз имам доста висок праг на търпимост и за да ме заболи, значи е имало сериозна причина.

може би не е нужна чак упойка, но е добре да изписват по 2 но-шпа или спазмалгон предварително, все пак си е интервенция

# 207
Аз искам упойка за всичко, вече така съм се изнервила, че нищо не търпя...

# 208
Аз искам упойка за всичко, вече така съм се изнервила, че нищо не търпя...

Sashi, попитай, но си мисля, че може би упойката върви най-вероятно с допълнителни разходи за анестезиолог и лекарства...не знам как стоят нещата при леките упойки, не са ми правили друга наскоро, освен за пункцията...

# 209
Не сме коментирали, че трябва да го правя, но ако се наложи ще питам.
Сега ще чакам да видя какво сме замразили....  и дали е имало смисъл да го замразяваме

Общи условия

Активация на акаунт