Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 995
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
моят ЕРА тест мина и при мен беше много болезнено и болката после премина в болезнен цикъл, та и днес си се превивам още...

аз съм с обърната матка и дали заради това или позата, матката ми контрахира и направи спазъм по време на манипулацията...

определено е добре да се вземе нещо за отпускане на гладката мускулатура преди процедурата - just in case!

надявам се да си струва усилието на финала Sweat

Браво, сега почивай в очакване на резултатите! Дано да дойдат бързо Simple Smile!

Здравейте момичета,

Да се отчета и аз - 6 фоликула, 4 яйцеклетки, 2 оплодени, 1 стигнала до бластоцист на 6 ден.... казаха ми, че не е с много добра морфология, оценяват го на 3 от 5 май. Не знам какво означава това. Замразихме го. Какво ще стане не знам.

Саши, не се обезкуражавай Simple Smile! Аз бях в мнооого подобна ситуация - от 6 яйцеклетки, 4 се оплодиха - само 1 стигма до 5ти ден. Замразихме я по преценка и съвет на доктора. Умирах от притеснение ще се размрази ли, за да направим трансфер. Но всичко беше наред Simple Smile и сега съм 4ти ден след трансфер. От дамите тук, а и от собствен опита знам, че и едничко да има, има и надежда Simple Smile!
Горе главата и да те зарадват скоро с добри новини и положителни резултати Simple Smile!

# 211
Благодаря Spicy Simple Smile Стискам ти палци Flowers Hibiscus. Притеснявам се, защото казаха, че не е с много добра морфология . Какво значи това - че няма да се развие или, че не е перфектен. Не знам какво значи и оценката му 3. От друга страна ако беше кофти може би нямаше да ме питат дали искам да го замразят нали?

# 212
Мда, ако не беше добро, нямаше да го замразят. И моето беше С категория.. Когато разбрах...почти бях отписала опита, но се размрази и се възстанови за трансфер..сега се надявам да иска да стане наше бебе Simple Smile.. Не се отчайвай Simple Smile! Успех Simple Smile!

# 213
Забравих да питам, след като няма да има трансфер предполагам мога да спра кринона?

# 214
Ами да, аз го спрях тогава. И като ми дойде, звъннах на доктора и започнахме подготовка за ЗЕТ.

# 215
Забравих да питам, след като няма да има трансфер предполагам мога да спра кринона?

Sashi, май по-добре да звъннеш и да питаш.
Аз след пункцията имах 10 дни назначен утрогестан, въпреки че нямах свеж трансфер - до колкото си спомням доктора ми каза, че организма има нужда да избалансира хормоните след стимулацията и затова е нужно.

...а той утрогестана е също прогестерон...

Spicy, мерси Simple Smile как е при теб чакането?

# 216
Интересно, освен да го сложа и тази вечер и утре да попитам. Сега вече няма на кой да звъня

# 217
Ех, това чакане ..Гледам да се намирам на работа - чета, гледам сериали, готвя от време на време. Но мислите все са там Simple Smile не мога напълно да се отърся. За симптоми ...старая се да ме следя. Иначе ще се вкарам във филм Wink.

# 218
Ех, това чакане ..Гледам да се намирам на работа - чета, гледам сериали, готвя от време на време. Но мислите все са там Simple Smile не мога напълно да се отърся. За симптоми ...старая се да ме следя. Иначе ще се вкарам във филм Wink.
Ти си мисли, ама само хубави неща Simple Smile

# 219
да, по-добре не гледай за симптоми, че са много измамни при нас, но все пак в момента си реално беменна до доказване на противното Simple Smile

# 220
А на кой ден от цикъла ти направиха ера теста?

# 221
А на кой ден от цикъла ти направиха ера теста?

Искра, на 17-ти ден беше при мен

# 222
Благодаря!

# 223
  • София/Севлиево
Моята ЕРА беше на ден 23,ама аз съм с много тънка лигавица и трябваше да я
добутам малко на дебелина.
Днес не чакаме ли някой с тест за бременност? Spicy ,миличка стискам ти палци от сърце.

# 224
Здравейте!

Да, днес правих теста, но за мое огромно съжаление не беше какъвто очаквах ..
Толкова много се надявах, толкова много се молих този път да се получи, но уви ..пак не стана. Не мога да опиша колко много съм разочарована и ми е толова тъжно. Много емоции бошуват, но едно знам със сигурност - въпреки че и сега не стана, няма да се откажа. Сега ще порева, ще потъгувам по скиорчето ни, но ще се събера и пак ще продължим напред с нов опит. И е сигурно, че и там ще хвърля всичките си сили и надежди, но това е положението..Simple Smile
Е, този път поне не се разревах на телефона докато говорих с доктора... Каза, когато ми дойде да отидем да говорим ...
Не знам какво предстои и колко дълго ще продължи, но ще го посрещна каквото и да ми коства Simple Smile.

А на всички вас много благодаря за съветите и подкрепата и ви  пожелавам много успехи, повече усмивки и сбъднати мечти Simple Smile! Дано скоро се похвалите с хубави новини Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт