Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 64 000
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Ех Spicy, прегръщам те!

# 226
Spicy, мила, много съжалявам за тъжната новина. Пожелавам ти след шока да се изправиш бързо. Понякога ни се случват неща, които не разбираме в момента, но по-късно, когато притежаваме повече парченца от пъзела, картинката се нарежда и разбираме защо не се е случило, когато сме го искали силно, а когато трябва.

Споделям мисъл, която много ми харесва и приемам за вярна:

"Позитивното мислене не означава да очакваш най-доброто, което трябва да се случи в даден момент. Позитивното мислене означава да приемеш това, което се случва като най-доброто за теб в този момент."

прегръдки!

# 227
Spicy, знам че каквото и да ти кажем няма да намали разочарованието, обаче ти не се предавай. Потъгувай , имаш това право, а после продължавай да се бориш , защото който не се бори, той не постига това което иска Flowers Hibiscus

# 228
 Spicy силни прегръдки !Желая ти бързо възстановяване психически и физически и с нови сили да си на терена💖знам какво е 4 пъти нулеуспехи имам..думите са излишни..преживее си всичко както го чувстваш,но по-бързо слот търси от тази емоция💖
Аз днес бях на преглед всички изследвания са добре..лигавицата и тя и на 10 май ще правим ера теста.

# 229
Много ви благодаря, на всички, за милите думи и подкрепата! Не вярвах, че нечии думи, на хора, които не са до теб или познати, могат толкова да помогнат.
Както каза мъжът ми - 3 за щастие, а и нали се борим за близнаци ..Simple Smile
Сега се надявам да не се налага да чакаме много до следващия старт..

Искра, успех с ЕРАта. Дано мине безболезнено и да дойде бързо резултатът!

Благодаря ви пак, момичета, и хубави почивни дни!

# 230
spicy, имате ли замразени ембриончета, или ще трябва нова стимулация?

Искра, надявам се да не съм те филмирала много преди теста, пожелавам при теб да мине без да го усетиш!

# 231
spicy, имате ли замразени ембриончета, или ще трябва нова стимулация?

Искра, надявам се да не съм те филмирала много преди теста, пожелавам при теб да мине без да го усетиш!

Мне, за съжаление нямаме замразени. Само едно стигна до бластоцист и него бяхме замразили... Сега започваме от нулата пак ..

# 232
Spicy, не е от нулата, ще се видите с док, ще поговорите и коментирате какво да промените за новия опит, дали да не изследвате още нещо, дали стимулацията да е различна ... има накъде да се надгражда

# 233
Да, така е, всеки неуспех допринася за успеха на следващия опит Simple Smile. Предният път смени протокола и имаше резултат при стимулацията. Определено мисля да го питам за допълнителни изследвания - ще видим какво ще каже..Докторът си знае работата Simple Smile.

# 234
Момичета, случайно някоя от вас да знае др.Владимиров до кога е почивка, че в събота го нямаше.. Интересува ме вторник дали ще бъде там ?

# 235
Най-вероятно ще е там

# 236
  • София/Севлиево
Spicy, много съжaлявaм зa неуспехa. Но както и другите сa ти кaзaли следвaщия път щеше се получи.

# 237
Spicy горе главата и успех.
Мили дами аз след пункцията получих хиперстимулация поопрових се с Биогейм протиен Кринон и Фраксипарин фолиева мета 2 по 2 .
Сега ми е 2ри ден от цикъла Др Владимиров каза днес преглед при Др Белчева и тя мипредписа Лензето 3 по 1 впръскания Фраксипарин по 1 вечер.и след 8 дни на преглед.Имам обаче голями фуликули по 33 мм дали ще спаднат.Ще правим замразен трансфер на 2 бр палавника в момента премръзнали.Моля дайте мнение за Лензето

# 238
RedBul, аз за съжаления нямам опит с това лекарство и с хиперстимулация, но ти пожелавам да се възстановиш бързо и скоро да си прибереш мъниците!

# 239
Момичета здравейте,

Доктора каза като ми дойде цикъла да отида да се подготвяме евентуално за ЗЕТ, обаче не разбрах на кой ден трябва да ида 2, 3 ...

Общи условия

Активация на акаунт