Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 64 004
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • София/Севлиево
Аз ходя на ден 2 от цикъла и обикновено тогава почва и подготовката за ЗЕТ.
Редбул, нямам мнение за това лекарство,но се надявам да помогне.Аз и при двете стимулации бях с хиперстумулиране,но за щастие леко се разминах.Първия път ми беше гадно само в деня след пункцията,втория-2-3 дни слд това.При първия опит имах фракси за 10 дни, при втория-само вечерта след пункцията...

# 241
  • Пловдив
Обикновенно на трети, ако се пада неделя -на втори.

# 242
Аз винаги съм ходила на 2-ри - и за стартиране на стимулация, и за ЗЕТ-а също.
Успех Simple Smile!

# 243
Благодаря Blush

# 244
От 1-3 ден най късно 4.Така каза на мен и аз реших на 2 рият и преглед при Др Анна Белчева.
Започнахме подготовката с Лензето спрей (подобие на естрофем но по-добро по думите на Белчева).
Успех и ние сме за Зет.

# 245
Успех и на вас Simple Smile ще ида утре на втори ден за по-сигурно. Какво всъщност представлява подготовката за ЗЕТ?

# 246
Sashi, подготовката за ЗЕТ включва прием на Естрофем и включване на Прогестерон малко по-късно в зависимост от дебелината на лигавицата и преценката на док за деня на трансфера.

# 247
Някой чел ли е листовката на Естрофема?

# 248
  • Пловдив
В смисъл? Чела съм я , да

# 249
Много неприятни работи пише

# 250
  • Пловдив
Явно още не си свикнала😊

# 251
Хах, затова се допитвам до вас Simple Smile да ме питаш за какво я прочетох ?!

# 252
Момичета днес ми мина ЕРА теста ,казаха ми до 3 седмици,че ще ми излезне резултатът....някоя от вас има.ли резултат и какво точно пише в листа

# 253
Няма да четете листовки, че трябва да се гръмнем всички Simple Smile Така е с всички хапчета.

# 254
  • София/Севлиево
Аз резултати от ЕРА и двата пъти не съм видяла.Доктора ми се обади и каза, че всичко е наред, има прозорец и може да се действа понататък.
Листовките одавна спрях да ги чета, щото в началото се вкарвах в едни филми, не е за разправяне...

Общи условия

Активация на акаунт