Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 64 010
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Аз заради щитовидната минах на безглутеново хранене, е прегрешавам, не съм на 100% без глутен, но не ям закуски, хляб, торти, вафли и т.н.Прегрешенията са ми от черен шоколад и като тръгна за клиниката си взимам някакви крекери, защото пътувам и просто трябва да ям нещо.Мога да кажа, че се чувствам много добре така като съм намалила драстично глутена.Главоболието ми намаля драстично, а съм с мигрена, спя по-добре, насищам се по-лесно.Сега цяла седмица гледам да вечерям салата с риба тон.Едно че покрай Гергьовден пак преядох, второ така ми е по-леко нощем.Дали помага не знам.
Аспержи си взех наскоро за първи път и ми харесаха Simple Smile

# 271
Здравейте!
Аз днес се видях с доктора - всичко е наред и започнахче подготовка за ЕРА.
Попитах за това как може да се диагностицира проблемът с овогенезата. Каза, че при човека все още няма конкретно изследване, но PGD-то ще ни даде представа и за това. Говорихме доста и за хранителен режим и добавки за подобряване качеството на Я - каза, че е много бавен процес и няма да има ефект, такъв какъвто ни се иска и толкова бърз. Относно добавките смята, че не са достатъчно изчистени. Като цяло, доколкото разбрах, не им особено голям привърженик. Simple Smile

На кратко - това е. Започнах с естрофем и др седмица пак преглед.

Хубав уикенд на всички!

# 272
  • Пловдив
Определено не е фен на добавки 😊

# 273
  • Пловдив
Имената от кампанията са изтеглени и са на сайта на клиниката. Честито на момичетата! Успех!❤

# 274
момичета, моят резултат от ЕРА теста е най-накрая готов - при мен излезе на 15-ия ден.
Всичко е супер и с новия цикъл започвам подготовка за ЗЕТ Yellow Heart

# 275
  • София/Севлиево
Джули,ще вървим горе-долу на едно Simple Smile Успех!
Аз добавки си пия-мета фолиева по 2(ще трябва по 3 при една бременност-според проф.Кременски),хидрокси Б12-най-чистата му формула на пазара, витамин Е и омега 3 и като се сетя едни витамини за бременни или за жени планиращи бременност,също много пречистена формула-ММ ми ги поръчва от Ай Хърб.От днес почнах да ям и по 1 нар, а щом ми дойде почвам и гинко билобата за по-добра лигавица-поне при подготовката за ЕРА ми помогнаха,нищо че ги почнах последните 5 дни преди тестта.

# 276
Мерси, Ели, сериозна подготовка си започнала! Според моите криви сметки, би трябвало трансфера ми да е около средата на юни.

При теб как се очертава?

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 19:51 от julia roberts

# 277
  • София/Севлиево
Ами незнам кога ще ми се появи цикъла,ако пак е станал през 40 дни някъде другата седмица, което ще рече трансфер някъде първите 10 дни на юни...

# 278
момичета, моят резултат от ЕРА теста е най-накрая готов - при мен излезе на 15-ия ден.
Всичко е супер и с новия цикъл започвам подготовка за ЗЕТ Yellow Heart
Браво 😊много се радвам !
А ти ,кога си правила трансферите по принцип ,бих се радвала ,ако ми отговориш,защото аз съм с 4 неуспешни.На 10 правих ера и сега ми е интересно,кога ще ми излезне резултата.
Стискам палци следващият ти трансфер  да е последен и с тлъсто чхг😊

# 279
мерси Искра за пожеланията, да ти се връща Simple Smile)) Hands Pray може би резултата ти ще излезе преди края на месеца.

Досега съм имала само два трансфера, единият свеж, на 18 ден, имах имплантация на две 5-дневни, но до 6 седмица. Вторият ми беше ЗЕТ на едно петдневно на 18 ден пак мисля. Резултат - тлъста нула.

Сега доки тества как е лигавицата на 17 ден и се оказва, че имаме прозорец. Може би предишния път не сме имали качествени ембриони, въпреки че по физически показатели бяха супер, или е било заради тромбофилията, или на границата на имплантационния прозорец. Както и да е, надявам се, че двете ни замразени геройчета сега ще си останат на топло в мен за по-дълго!

Ели, дано да ти дойде по-бързо, да не чакаш дълго още...но, да, ще си правим компания:)

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 22:02 от julia roberts

# 280
Ели, Джули, стискам палци за успешни трансфери, когато му дойде времето.
Искра, дано резултатът дойде бързо и после едно-две бебета Wink !

Аз си пия естрофема и си чакам реда за ЕРА - още не знам кога ще е. В събота съм на преглед пак и сигурно и хормони ще пуснем. Пада се 10-ти ден от цикъла и дано да можем другата седмица по някое време да направим теста.
Надявам се до сега проблемът ни да е бил в неточен имплантационен прозорец, че ако има по-сериозен проблем на ниво ембрион ..там вече не знам как ще се борим - малко по-сложно ми се струва. И доста се притеснява.  При нас проблемите изскачат един след друг .. Sad.
Аз реших да си взема Омега 3 и Q10 - ако не ми помогнат за този период да подобря пооне малко качеството на Я, то поне няма да ми навредят.

# 281
мерси, Спайси. а ти не се филмирай според мен, едно по едно, ще намерите вярната терапия.
аз приемам Prenatal Multivitamin Complex на Terranova. Харесват ми защoто са органик, веган и са с фолат, за хора с MTHFR като мен.

# 282
Да, всичко с времето си Simple Smile.
А Prenatal Multivitamin Complex докторът ли ти ги препоръча? Струват ми се доста изчистени - поне от това, което прочетох.

# 283
не, не ми ги е препоръчвал той, аз си ги харесах Simple Smile искаше ми се да са органик и задължително с фолат
пс. има ги в зоя.бг и даже имат намаление 15% до края на месеца, както и други интересни добавки и комплекси

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 14:04 от julia roberts

# 284
  • София/Севлиево
По нагоре писахме, че док не е по добавките.Доктор Белчева е по-благоразположена към тях, аз за повечето с нея се допитвам, освен с форума Simple Smile Моите ЕРА тестова нещо доста късно ги правим-първата на ден 22, втората на 23.Имам три ЗЕТ ,и трите май бяха на ден 17 на бластоцисти.При първите 2 имаше бременност-с 1 бебе до 8 г.с. и с 3 -до 10-та.Сега ММ настоява да ги връщаме по 1, ама аз толкова искам близнаци,обаче с моите проблеми май ако и док е на същото мнение ще се съглася.Някоя от вас да е с инсулинова резистентност?Аз съм с гранични стойностти от 2 месеца на диета и от 1 пия Глюкофаж,обаче ендото,при която ходих, ми каза, че при бременност трябва да спра лекарството...

Общи условия

Активация на акаунт