Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 64 017
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Мда, говорихме, че докторът не им е фен ...нещо съм разсеяна тези дни Simple Smile.

Джули, аз реших да си взема Prenatal Multivitamin Complex - поръчах ги от Зоя и утре ще дойдат. Благодаря за съветите Simple Smile!

Ели, не се съмнявам, че имаш шанс  за близнаци. Естествено докторът ще се произнесе, но ти не спирай да се надяваш Simple Smile.
И аз искам близнаци ..Затова сега - трети опит за щастие и за близнаци Wink. Предпочитам така да мисля хаха.

# 286
и аз съм в клуба "искам близнаци" People BabyPeople Baby Simple Smile
дано всички сме с по един комплект скоро!

Ели, нямам инсулинова резистентност, ако прочета нещо полезно, ще пиша!
Спайси, радвам се, дано си доволна.

# 287
И аз ЗА близнаци Hug

# 288
  • София/Севлиево
Всички сме с близнаци Simple Smile Навремето след първия ми аборт д-р Белчева ми каза, че ще си тръгна с близнаци от клиниката.Е забременях с 3, ама знаете как се развиха нещата.От утре стартирам подготовката за ЗАТ-а пък да става каквото ще...Трнсфера го виждам на 2 юни(или 3?, но незнам дали ще има кой да го направи в неделя)...

# 289
Ели,  ето - щом д-р Белчева е казала, сега ще са близнаците - да знаеш Wink! И този път за около 9 месеца Wink!
А за неделя - аз не мисля, че ще е проблем ако се падне неделя - аз съм чувала за случаи, в които и на празник докторът е правил процедури Simple Smile! Така че ще се наредят работите Simple Smile.

Успех с подготовката!

# 290
хайде, Ели, повличай крак Simple Smile когато се падне деня за трансфер според ЕРА резултата, тогава ще е, няма събота, няма неделя. иначе за какво го правим този тест?

# 291
Дори и да се падне трансфера в неделя, пак го правят

# 292
Здравейте! Аз се видях днес с доктора - лигавицата каза, че е супер и ми пусна прогестерон - ЕРА-та ще я правим другия петък. Включи ми и утрогестан към терапията от утре. Малко се притеснявам - ще боли ли, няма ли..Ма каквото такова - ще мина и това хах Wink!

Как е при вас ? Имате ли новини?

# 293
аз ще стартирам ЗЕТ най-вероятно другата седмица !
супер за лигавицата, при теб кой ден от Ц. се пада петъка?

# 294
Браво, Джули, не остана Simple Smile!
Петък ми се пада 16ти ден. А се чудех ..трябва ли и в деня на теста да сложа утрогестан ? Предполагам, че да, но все пак и вас да питам Simple Smile.

# 295
На мен доктора ми каза изрично да сложа утрогестан сутринта преди теста.
после д-р Белчева си го поизгреба, че й пречеше Simple Smile но предполагам че за 5-те часа между поставянето и теста съм усвоила каквото е трябвало. След теста спрях всички лекарства.

# 296
Супер! Мерси за информацията Simple Smile!

# 297
Успех момичета!

Аз свърших противозачатъчните и чакам  цикъл и на втори ден стартирам Simple Smile

# 298
мерси, mmm! вие какво ще стартирате?

# 299
Процедура по къс протокол.Оплождането ще е ИКСИ, направихме допълнителни изследвания при моя мъж и се видя, че с ин витро няма да стане.

Общи условия

Активация на акаунт