Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 64 019
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
успех ти желая, скоро да се похвалиш с трансфер!

# 451
Благодаря,стискам палци на теб и останалите момичета!

# 452
Момичета здравейте!
Искам да питам за акупунктура ,ходили ли дте имали ефект от нея според вас?

# 453
Здравейте момичета имам едно въпросче..на.10.05 мибеше ера теста горе долу,кога ще ми звъннат...много ми р напрегнато..

Моята ЕРА е готова Simple Smile. И твоята вероятно - аз я правих след теб. Звънни да попиташ Simple Smile. Успех !

# 454
Момичета здравейте!
Искам да питам за акупунктура ,ходили ли дте имали ефект от нея според вас?

Smurfieta, аз не съм правила, но чета че много жени се възползват. Казват, че помага най-вече за отпускане на матката и за успокояване на нервите педи трансфер. Чета също, че е добре да се направят няколко сеанса преди трансфера (месец преди трансфер, по един всяка седмица, примерно), както и в деня на трансфера преди него. Но най-добре ще ти каже акупунктуриста. В нашата клиника знам, че се предлага такава услуга.

spicy, честито, айде днес с още добри новини за пункцията, както и mmm да се похвали колко са извадили!

# 455
Момичета свързах се с доктора и ми каза,че ми е изместен плодородния прозорец с  12часа по-рано.Според Вас може ли от това да ми са неуспешните 4трансфера(всичко друго ни е ок,с прркъснати тръби.съм)

# 456
  • София/Севлиево
Възможно е, много е вaжно ембрионите дa се върнaт в точния момент, иначе нямa дa се получи.Друго кaзa ли ти докторa?

# 457
Момичета свързах се с доктора и ми каза,че ми е изместен плодородния прозорец с  12часа по-рано.Според Вас може ли от това да ми са неуспешните 4трансфера(всичко друго ни е ок,с прркъснати тръби.съм)
И моят ЕРА тест беше със същия резултат. При последният 8-ми за мен трансфер спазихме препоръките от резултата на ЕРА теста и имам положителен кръвен тест... Незнам дали е от това, но може и това да е допринесло. Друг е въпросът, че сега до прегледа сърцето ми е свито и не смея да се зарадвам...

# 458
  • София/Севлиево
Теодорa ,всичко ще е наред, пожелaвaм ти го от цялото си сърце.Вярвай, че товa е твоето бебче!

# 459
Теодорa ,всичко ще е наред, пожелaвaм ти го от цялото си сърце.Вярвай, че товa е твоето бебче!
Благодаря, дай Боже на всички тази радост да се случи!

# 460
Благодаря Ви момочета!Ами само това ми каза.

# 461
Момичета свързах се с доктора и ми каза,че ми е изместен плодородния прозорец с  12часа по-рано.Според Вас може ли от това да ми са неуспешните 4трансфера(всичко друго ни е ок,с прркъснати тръби.съм)
И моят ЕРА тест беше със същия резултат. При последният 8-ми за мен трансфер спазихме препоръките от резултата на ЕРА теста и имам положителен кръвен тест... Незнам дали е от това, но може и това да е допринесло. Друг е въпросът, че сега до прегледа сърцето ми е свито и не смея да се зарадвам...

Teodora, ех че страхотна новина! тихичко честито Champagne нормално да се притесняваш, но и не забравяй да вярваш, че всичко ще е наред! това първи преглед от теста ли ще ти е?

Iskra, мнго е възможно да е било заради това, сега ще проверите дали е така.

# 462

Teodora, ех че страхотна новина! тихичко честито Champagne нормално да се притесняваш, но и не забравяй да вярваш, че всичко ще е наред! това първи преглед от теста ли ще ти е?
Да, в четвъртък на 14-ти...

# 463
палчета от мен! Heart да видите една-две точици!
уви, чакането продължава и след положителния тест, затова според мен това си е най-важният урок за усвояване от цялото това приключение, наречено инвитро - да се научиш да чакаш търпеливо и да не забравяш да живееш междувременно пълноценно!

# 464
Благодаря, да търпението е мнооогооо важно!

Общи условия

Активация на акаунт