Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 64 026
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Аз като отида и всеки път си викам дали не е някоя от вас хаха Simple Smile! Ще се радвам ако се засечем някой път Simple Smile!
Надявам се скоро да ми е пункцията - започна да ми тежи и да е леко дискомфрортно отвбреме на време, но ще го изтръпя, това да е проблемът Wink.

Успех момичета! Много силно стискам палци за всички вас !

# 436
Може няко път да се уговорим и запознаем Simple Smile

# 437
Много ще се радвам Simple Smile!

# 438
аз бях в клиниката в петък и имаше само една двойка и една майка с две щури дечица, нали беше 1 юни, бяха на празнично посещение май.
може наистина някой път пък да се засечем:) ще се радвам.

Spicy,  и на мен така накрая ми тежеше, сега е важно да внимаваш с резките движения и тежкото. давай го по-полека и си почивай, да не стане беля.

mmm, успех на пункцията и да извадите борци!

# 439
Здравейте момичета имам едно въпросче..на.10.05 мибеше ера теста горе долу,кога ще ми звъннат...много ми р напрегнато..

# 440
Ох, и аз чакам резултатите, но моята беше на 25-ти май. Аз дори до онзи ден бях забравила, че ги чакаме...толкова се бях залисала със стимулация и хормони и т.н.
При теб почти месец, аз си мислех по-бързо  ..Дано да ти звъннат скоро с добри новини Simple Smile !

Успех !

# 441
Благодаря..Успех и.на.тебе Simple Smile :*

# 442
Момичета, да ви споделя едно притеснение..Последният път като ходих до клиниката, в сряда, очаквах, че пункцията ще е петък-събота понеже д-р Белчева каза, че най-големите фоликули са 16 и 19мм и че вероятно ще ме остави за пункция понеделник. И наистина д-рът ми даде пак Менопур. Утре пак съм на преглед.
Малко се озадъчих понеже се притеснявам да не станат много големи, особено този 19мм...и да не стават за нищо Sad.
Докторът си знае работата, разбира се, но има едно усещане дето ме гложди да не стане беля...
Надявам се, ако правят пункции неделя, моята да е тогава..
Ще говоря с него утре да ми каже как вижда той нещата.
Какво мислите ?

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 18:45 от Spicy

# 443
Здравейте момичета имам едно въпросче..на.10.05 мибеше ера теста горе долу,кога ще ми звъннат...много ми р напрегнато..

Iskra, на мен ми се обадиха за резултата на 15-я ден след теста. Ако искаш се обади на регистратура да попиташ дали не е готов случайно.

Spicy, според мен док иска да те види утре именно, за да те прегледа и да планира точно пункцията и кога да сложиш Овитрела. Според мен няма страшно, до 22мм са зрели, най-вероятно ще иска да даде максимален шанс и на по-малките.

# 444
Благодаря, Джули! И аз така реших, но реших да споделя и с вас Simple Smile.
И аз мисля да питам утре за моята ЕРА.

# 445
само спокойно и утре да се похвалиш кога ще е датата Smirk

# 446
Напрегнато ми е ,защото ми дойде този месец на.26ден а прееният на 27а.пък там ме.записаха на.25ден Sad

# 447
Напрегнато ми е ,защото ми дойде този месец на.26ден а прееният на 27а.пък там ме.записаха на.25ден Sad

не се притеснявай за това, нормално е от хормоните да се променя. тях ги интересува ден 1 кога е. какво следва при теб сега - стимулация, трансфер, или почивка?

# 448

не се притеснявай за това, нормално е от хормоните да се променя. тях ги интересува ден 1 кога е. какво следва при теб сега - стимулация, трансфер, или почивка?

Да, на мен последният път ми дойде 1 седмица по-рано. Леко се притесних, но докторът каза, че е заради медикаментите. Не се притеснявай - всичко ще е наред Wink!

# 449
Ами имам 2ембриона в Селена.Мисля да ги сложа и ,ако пак нищо не стане да започна всичко на ново при Владимиров.

Общи условия

Активация на акаунт