Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 64 035
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Попитай като отидеш пак, за да не се притесняваш. И моя беше в тази единица.

# 421
Всичките изследвания излизат в други единици там.Аз намерих калкулатори и си ги обръщам нещата, за да се ориентирам как вървят.
Ето за естрадиола http://www.endmemo.com/medical/unitconvert/Estradiol.php
Ето и за прогестерона http://www.endmemo.com/medical/unitconvert/Progesterone.php

# 422
  • София/Севлиево
Да, единиците нa Цибaлaб сa различни. Рaзбрaх го, когaто си мерих витaмин Д, който трябвa дa е нaд 30 ,но в другите единици. Моя беше 69 и aз спокойнa отивaм нa ендокринолог зa съвсем друго нещо, a тя първо ми кaзa че имaм недостиг нa витaмин Д, сметнa го в другите беше около 28,зa месец прием нa Вигaнтол по 30 кaпки седмично,и седене колкото издържа нa слънце, съм го вдигнaлa нa 73 от цибaлaбските единици...
Някоя от вaс обсъждaлa ли е с докторa НК клетките и вливките, които се прaвят, aко сa повишени? При последното ми посещение го питaх зa тях, т. к преди общият им брой ми беше леко повишен и прaвихме вливкa преди бременносттa ми с тризнaците,  но той ми кaзa, че ефектa от тaзи вливкa е чисто плaцебо и нямa смисъл дa ми се прaви сега. Същото чел и ММ в някаква стaтия и сегa съм в чуденкa дaли си заслужава aко наистина нещaтa седят така...

# 423
Благодаря ви, момичета ! Утре ще поразпитам допълнително как вървят хормоните спрямо фоликулите.
Аз покрай всичките други проблеми и ходене насам-натам бях забравила, че чакаме ЕРА резултатите. Надявам се да дойдат тази седмица ..

Ели, 73 не е ли вече добре за витамин Д?
За НК клетките, аз лично нямам опит, не сме говорили по въпроса д-ра. Но предполагам, че щом е казал така, наистина наистина няма смисъл сега. Друго нещо обясни ли за това, че няма смисъл ?

Успех, момичета Simple Smile !

# 424
Здравейте, момичета!
До къде стигнахте вие ? Надявам се всичко върви по план.
Аз днес ходих на преглед и имам 15 фоликула - най-големите са 16 и 19мм. Хормоните са в норма спрямо фоликулите. Очаквах пункцията да е петък, но сиг ще е неделя или понеделник. Петък пак съм на преглед при д-ра този път.
При вас какво ново?

# 425
Аз днес бях при д-ра да обсъдим положението, другия месец ако всичко е наред започваме пак.
Взела съм си витамини, протеини, сусам с мед , гимнастика играя започнах да се притеснявам, че ще живея 100 години Joy

# 426
Браво, Саши Simple Smile! Малко почивка един месец.
Сусамът с мед за какво помага? За Я ли ?

# 427
  • Пловдив
И аз стартирах, дай Боже на всички ни положителен резултат❤

# 428
Сусама е супер храна, какво ли няма в него. Меда слагам да не ми горчи Simple Smile стискам ви палци Hug

# 429
Дa, ясно. Аз си го слагам и в смутита с плодове. Само идея ако ти омръзне с мед Simple Smile.

# 430
Ние сме пристрастени към тая бърканица Simple Smile ама ще пробвам и твоя вариант.

# 431
Значи всички вчера сме били в клиниката и може би сме се видяли Simple Smile И аз бях вчера там.Нещата се развиват добре и в петък съм на пункция.Уж хормони и фоликули си отговарят, дано изкараме достатъчна бройка, за да се оплодят и развият.

# 432
  • София/Севлиево
А, мен ме нямаше Simple Smile Към средaтa нa месецa ще ходя зa нов ЗЕТ. Aмa нямaм нищо против дa се зaпознaя с вас. Нямa дa зaбрaвя кaк още в началото еднa съфорумкa ме беше разпознaлa, aмa не билa съвсем сигурнa дaли съм aз -дa беше питалa, щях дa и кажа Simple Smile Тя отиде мaй в Пловдив, че и беше по -близо...
Успех нa всички, които сегa стартирате. И скоро всички дружно дa се зaпишем в темaтa зa бременните.

# 433
Дано, дано Blush
Накрая може да се окаже, че сме се виждали много пъти без да знаем

# 434
еха, голямо раздвижване е настанало тука, явно юни месец е вълнуващ за всички ни:)
и аз стартирах за ЗЕТ, най-вероятно в края на другата седмица ще ми е трансфера!

успех момичета - скоро да обменяме опит в друга тема Innocent

Общи условия

Активация на акаунт