Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 964
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Успех на всички момичета!

# 526
Здравейте и от мен, аз също съм пациентка на доктор Явор Владимиров,първо страхотен човек,може би най-добрият специалист, внимателен към всичките си пациентки,за него мога само хубави неща да кажа.От три години го познавам,бори се заедно с мен.Имам две стимулации и 5 трансфета,предпоследният беше успешен,с положителни резултати,с ниски стойности на чхг,за съжаление плода нямаше сърдечна дейност.
На 29.05.2018 год.направихме трансфер,резултатите ми са горе долу добри не искам да се хваля още,но се надявам този път да стане.
Ето и резултатите,
1 -во чхг беше 14,71.
2 -рото 27,38.
3-то 297.900
4-то 1030
До тук имам два прегледа на ултразвук,но не се виждаше още нищо,предстои в сряда да отида на преглед,а Дано Боже има и плоден сак.

Стискам ти много палци, Мирослава, да видите сакчето и после едно здраво и силно сърчице:)! Всичко ще е наред - не се съмнявам Simple Smile!

РедБул, още малко остана до големия ден! Намери си днес някое интересно занимание, че дс не мислиш Wink. Ще чакам да се похвалиш утре!

Успех на всички Simple Smile!

# 527
  • София/Севлиево
Мирослава добре дошлa !Некa този път всичко е наред.
Ред бул, от тебе утре очaквaме един прекрaсен резултaт Успех!
Момичета днес е един много специален ден зa мен. Прекрaсният ми син стaвa нa 10 години. Той е доказателство зa това, че чудесa се случвaт.Изпрaщaм ви виртуaлнa почерпкa зa негово здрaве и некa всички бъдем блaгословени!

# 528
Честит рожден ден на твоето голямо момче Simple Smile! Да е жив и здрав най-вече и нека скоро да си има едно братче или сестриче ❤!! А и днес е хубав ден - Еньовден!

Дано всички скоро да можем да споделим добри новини:)! 💐❤🙏🏻

# 529
Мирослава стискам палци да видите сакче  сряда!

При мен нещата се развиват не както искам.Щом направих теста и излезе положителен, прокървих.На другия ден вечерта вече си беше силно течение като цикъл, ужас някакъв.Направих все пак  в петък тест и резултата се беше утроил почти.Сменихме терапията и съм на легло от четвъртък.Кървенето намаля значително, а аз чакам понеделник, за да пусна ЧХГ.

# 530
Добър ден и честит празник на рожденника да е жив и здрав.
Да утре е денят дано защото този ни опит е малко по-различен от предните този е последният ни опит повече няма да правим и дано да е пошожителен.А имам си занимание захванала съм се правя си гривнички чета листовки за по-голяма категория МПС и такс .А и да ви кажа не го мисля много защото този път наистина много се съсипахме психически физически и мен здравословно като включим алергии и прединсултно състояние 4 пъти под упойка припадъци повръщане кръвоизливи и още какво ли не ,но важното е че стигнахме до трансфер който се надявам успешен и ние да си имаме щастието ни .Пожелавам от сърце на всички ни

# 531
  • Пловдив
Ред бул и на нас ни е за последно.
Утре всички на тест и на отчет😊

# 532
Ех, момичета, желая ви един последен и безкрайно щастлив успешен път! Много търпение и кураж - ще ви чакаме утре с добрите новини. Вярвайте и ще стане ! ❤

# 533
Ех, момичета, дано утре е късметлийския ви ден... И на мен ми беше последен 8-ми трансфер, нямах грам надежда, защото имах някакво зацапване след самия трансфер, а сега ако е рекъл Господ ще имаме даже две бебешорчета... Не спирайте да вярвате..... Стискам силно палци...

# 534
Успех, момичета, с теста днес Simple Smile! Стискам ви много силно палци, а вие само спокойно и всичко ще е наред Simple Smile! Чакаме ви после с радостни новини Simple Smile !

# 535
Добро утро аз да се отчета днес ми взеха кръв в 8:30 токущо излезна резултата бета чхг-52.36 (7 ми ден от трансфер)
Владимиров каза че е добър резултата и след 10 днина преглед

# 536
  • София/Севлиево
Честито и в тaзи тема!  Хaйде и другите, които чaкaме днес, дa се похвaлят с хубaви резултaти.

# 537
Хей Редбул, страхотен резултат!Браво!Ще чакаме вести от прегледа.

# 538
Дано данослед 2 дни пак на кръв

# 539
  • Пловдив
Ооохоо започнахме добре😊❤

Общи условия

Активация на акаунт