Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 925
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Лек случай с ИЯР това е, не ми е казал , че няма да пробваме, но бил лек моя случая по изследвани за него и не пожела да се занимава с мен.
Не съм го затрупвала с хиляди въпрос при процедурата при него. Познавам от 4 години  може и повече когато откри при мен  проблема и то случайно без да правя опити.

# 586
  • София/Севлиево
Нa мен ММ ми избрa докторa. По-скоро кaзa Стaменов или Влaдимиров и т.к. зa Стaменов се чaкaше около годинa, a Влaдимиров ни прие веднaгa, стaнaхме негови пациенти. Ние сме с неизяснен вторичен стерилитет. Докторa винaги е бил нaсрещa зa всичко, дори когато бях бременнa 2016-тa с тризнaци си зaбaви отпускa, зa дa ме следи лично той, но не успяхме дa спaсим и едно бебе зa съжаление. Много ми е стрaнно, че ти е викaл и не искa дa се занимава с твоя случай...

# 587
  • Бг
Аз също съм от пациентките на д-р Владимиров. Имам два самофинансирани опита при него. Първият беше неуспешен, вторият е вече 3,5 год. младеж. Лошо отношение не съм получавала от никой от клиниката. Докторът винаги е бил търпелив и е отговарял на въпросите ми, да, не е особено словоохотлив, но проблем съм нямала. Към доктора ме насочи едно от пловдивските "светила". Дори мога да кажа, че въпросното пловдивско "светило" ми беше казал, че трябва при него да направя цветна снимка, а д-р Владимиров, категорично ми каза, че нямало смисъл. Бях леко скептична след отговорът на д-р Владимиров, но му се доверих и не съжалявам за което.
При нас с мъжа ми, имаше проблеми и при двамата. Аз с почти ИЯР, мъжът ми с намалена оплодителна способност.
Много бих искала още едно детенце, но нито ми стиска да се подложа пак на процедурите, нито финансово в момента мога да си го позволя.
Да ми е жив и здрав малкият палавник, пък колкото, толкова.
Успех момичета.

# 588
Ragga избрах др. Владимиров след срещи и с други "специалисти". При него единствено получих нормално, човешко отношение. Не чух, че съм стара /39г/, че няма смисъл да се занимавам !, че нищо няма да стане, но ще опитва докато имам пари!!!!! И да не продължавам. Не съм с впечатление , че сме на конвеир. И без да се обадя да отида, ми отделя време. Може би просто не е твоя доктор. Аз съм потресена от Персенска в Надежда , груб, невъзпитан и арогантен човек, но други я боготворят..... В Щерев ми загубиха 1г от неправилно направена биопсия на мъжа ми и ни казаха, че няма да имаме деца....  Та общо взето това е. Не бих го сменила. А пък часовете за всички процедури са били спазвани до секундата, много съм впечатлена

# 589
Явор Владимиров и целият му екип са просто страхотни. За 3 години, като негова пациентка мога да кажа, че съм предоволна.Човечен, работлив,ако може винаги спестява излишни разходи за пациентите си. Обича това което прави.Абсолютно не вярвам да е крещял Simple Smile 

# 590
Хората са различни, усещанията им също.Аз познавам д-р Владимиров от много години.Като стартирах тръгнах от неговата клиника, нещо тогава не се харесахме, по-точно аз него не харесах.Подведох се по суперлативите за клиника Надежда и се преместих там.След това много се разочаровах от Персенска и Стаменов.За някои те са страхотни лекари, за мен не са чудо невиждано, така да се изразя.А последната стимулация, която ми стартира Персенска беше ужасна.
Сега тази стимулация, и всички прегледи които направих отново при д-р Владимиров, съм много доволна.Подходих с недоверие, той бързо ме обори.Доволна съм, че се преместих при него.Ако не успеем със замразеното, заповедта ще я взема и ще направим опит пак с него.
Но ако не го чувствате вашия лекар не губете време.Не ме разбирайте погрешно, но ако има недоверие между лекар-пациент, то половината битка е изгубена.

# 591
За пръв път се срещнах с д-р Владимиров преди около 10 години. Не бих казала, че го харесах от пръв поглед, беше доста обран откъм емоции, но пък винаги ми е отговарял търпеливо на въпросите и никога не съм го чувала да си позволява да крещи, въпреки, че, особено преди години беше още по-голяма лудница - тогава в старата клиника. Той ни помогна да открием доста от проблемите - а те бяха и при двамата, в по-голяма степен при мен. В момента също съм пациент на д-р Белчева. За нея мога да кажа само прекрасни неща, но пък не съм чувала да извършва процедури. На мен ми е правила хидротубация и в момента ми следи бременността.
Може би трябва да усетиш, че това е твоя доктор. Лично аз тогава го избрах, тъй като трябваше да чакам повече от година за д-р Стаменов, а за Владимиров получих час за след месец. Преди това имам горчив опит единствено в клиника "Репробиомед"/на д-р Табакова/, където само си изгубих времето.
Каквото и да избереш желая успех и да сбъднеш мечтата си!

# 592
  • София/Севлиево
Зa доктор Белчевa също сaмо хубaви нещa могa дa кажа. Нейният мaлък син и моят сa нa сходнa възрaст и винаги имaме кaкво дa си кaжем покрaй децата.Когaто доктор Влaдимиров не ми е обяснил нещо тя ми го обяснява достатъчно търпеливо и изчерпaтелно. И тя прaви процедури, но сaмо aко пaциенткaтa е пожелaлa тя дa е, a не докторa. И момичетaтa нa рецепциите, акушерките, Бети от лабораторията-всички сa много мили. Може би ги чувствам така, зaщото от достa време вече съм техен пациент, но зa мен товa е мястото.Знaм че някой ден, съвсем скоро и aз ще имaм това, зa което се боря.

# 593
Аз също съм много доволна от всички в клиниката, имаше момент в който бях много затруднена финансово и лично доктор Владимиров ми опрости един трансфер, който струваше 700 лв. Още в самото начало след регистрацията ми в BG - MAMA, казах че той се бори заедно с мен да имам дете. Страхотни са всички.......

# 594
  • София/Севлиево
И на мен първата ми ЕРА беше безплатна, т.к. се съгласих да участвам в някаква статистика,която тогава се правеше...

# 595
  • Пловдив
Отношението на Владимиров, Белчева, Тачева и сестрите към нас винаги е било перфектно. Лоша дума, висок тон или нещо негативно нито сме усетили, нито сме чули.
Напротив, знаят ни по имена, винаги питат как е малка, помнят , че е момиче.
Владимиров търпеливо изчакваше да ми спрят сълзите в кабинета му при първото ин витро.
Сестрите пък ме занимаваха като малко дете като ми биеха инжеккцийте защото оревах света😊
На всеки празник на клиниката щом видя доктора и жена му ми се пълнят очите.
Просто защото едва ли има друга гледка която да обединява толкова много емоций в мен, в нас.
Всички в клиника са ми в сърцето.
Завинаги ще останат там. Защото сбъдват мечти. Сбъднаха и нашата.❤

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 22:41 от armira

# 596
Здравейте, момичета. Честито на успелите и успех на тези от вас, които продължават HeartHeartHeart

И при мен не се получи този път като при някои от вас, но вече даже и не ми е тъжно или емоционално. Убедих се за пореден път, че човекът до мен е точният човек и моята опора и скала и че докато се обичаме, всичко е наред. И е просто въпрос на време, късмет и постоянство, докато се получат нещата!

Нямам забележки към работата на екипа и доктора, напротив, всички са мили, отзивчиви и любезни. Получила съм само добро отношение до сега. Но ако имам избор, не бих останала при някой, който се държи лошо с мен. И без това всичко, през което преминаваме, е достатъчно натоварващо. Човек трябва да се самосъхрани и щади!

# 597
  • София/Севлиево
Отчет от мен-на ден 11(днес) лигавица 6,2(миналия път на ден 10 е била толкова), викат ме пак в сряда и тогава ще се реши какво да правим.Днес на обяд бях заспала и сънувам, че си имаме едно малко бебе у дома(дали пък не бяха две) и със синът му му сменяхме памперса и го хранехме с биберон.ММ дойде да ме събуди и вика стига съм спала и като му казах какво сънувах ми каза, че съвсем съм изперкала.Не е така,но понякога имам чувството ,че наистина вече не издържам...

# 598
Момичета, приключи и моят ЗЕТ пак отрицателен.. Това ни баха последните 2 замразени ембриона.. И сега пак трябва всичко на ново.. Много съм тъжна, ядосана и незнам още какво.. При мен всичко е наред, но сме с тежък мъжки фактор, както казва др.Владимиров.. А защо не се хващат тези бебчета не мога на си обясна, като уж и те са с перфектна структура..

# 599
Лина много съжалявам горе главата и смело напред ако си готова да продължиш.И ние сми с много тежък мъжки фактор и 5 год се борим и тази година Владимиров успя ,но успя защото не направи трансфер на хиперстимулация и висок прогестерон както направиха предните 2 пъти в др клиника няма да споменавам имена.Даже ни бяха пратили за донор

Общи условия

Активация на акаунт