Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 930
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте:)!

Елислава, успех на теб и дано лигавицата този път да е отличник Simple Smile!

Миролава, на теб честито! Много се радвам и другият път още по-хубави новини и едно силно сърчице! Аз днес бях в клиниката, но минах при д-р Белчева рано - към 9 може би. Разминали сме се Simple Smile.

Лорена, доста голяма разлика наистина в двете спермограми. И както са казали и останалите - трета даже е задължителна, след като доста се различават първите две.
А за Щерев ..ходила съм само веднъж, миналата седмица за втора спермограма заради документите за Фонда. Нямам друг опит с тях, но още с влизането не ми хареса - хаос, няма кой да питаш каквото и да било ... Не ми вдъхна доверие.

Та така момичета - аз от днес съм на Естрофем и така до другата седмица. Пък да видим какви ще ги забъркам този път Simple Smile.

Успех Simple SmileGift Heart

# 571
Благодаря много пожелавам го на всички.
Искам всички, които сме забременели да се видим един ден в клиниката едвам ходещи от коремите ни, и да се прегърнем в кръг с една гооооляма прегръдка.

# 572
  • София
Sashi00, Spicy, благодаря за мненията, момичета! Аз засега имам добри впечатления от Щерев, но не за АРТ, а за следене на бременност и раждане. Иначе и при нас спермограмата от Владимиров беше за комплектоване на документите за фонда. Сега не знам дали да се надявам на лоша спермограма в третата клиника /което ще ни даде възможност да получим финансиране от фонда и шанс за второ дете/ или да се надявам да се повтори добрия резултат от днешната спермограма при Владимиров, което ще ни върне в началната точка и ще почнем да ровим какво при мен не е наред, докато накрая пак не стигнем до фонда, но вече пръснали сумати пари за цветни снимки, генетични изследвания и т.н.

# 573
С тази спермограма не може ли да кандидатствате по фонда?

# 574
Ние преди процедурата правихме разширена спермограма с SDI тест и ДНК фрагментации с ваучер. Бяхме правили такава преди около 2 години и резултатите бяха сходни,  но в същата клиника. Не мисля, че има значение дали е с ваучер или не, все пак ембриолозите едва ли знаят колко точно сте платили.  В друга клиника обаче скоро не сме правили и не мога да дам мнение. 
Мирослава,  успех и да чуеш най - прекрасния звук на тупкащо сърчице!

# 575
  • София
Sashi00, не, с тази спермограма няма да можем да кандидатстваме, защото тя е перфектна, а намерението ни беше да кандидатстваме поради мъжки фактор предвид първоначалната доста лоша спермограма. Когато се кандидатства с мъжки фактор, фондът има изискване за 2 спермограми от две различни репродуктивни клиники, като и двете спермограми трябва да са лоши.
nunu21, има логика ембриолозите да не знаят коя спермограма е с ваучер и коя е на редовна цена и съответно да работят еднакво, но резултатът изключително много ме изненада. Вероятно ще пуснем една в Малинов, за да се разреши чуденката. 

# 576
Здравеите
Аз съм в 5 г.с.  и всяка вечер имам спазми напрежение ниско в корема.... Мн се притеснявам, да не приключа приказката си Sad Доктора каза, че е нормално и да пия ношпа. Умирам от страх Sad((

# 577
Здравейте днес 2 дни след 1вото чхг на стойност 52.36 -7ми ден след трансфер
днешното е 129 -9 ти ден след нрансфер(4г.с).
Болки спазми гадене ужас е но нищо не пия за тези неща не ми е казал да пия.

# 578
Обади се на доктора, предполагам ще ти изпише но-шпа веднага.Аз като прокървих веднага му звъннах и той ми смени терапията и засили хапчетата.Много добре нараства ЧХГ!

# 579
  • София/Севлиево
Но шпa е задължително зa спазмите, aко имa зaцaпвaне увеличава и утрогестaнa-от 2х4 на 3х3,зa дa се вдигне прогестеронa. Мисля че имaше и други нещa зa вдигане нa прогестеронa...
Лоренa,имaте ли неуспешни опити до сегa след раждането ти? Зaщото може дa кaндидaтствaте и с диaгнозa "Неизяснен вторичен стерилитет",но трябвa дa имaте 4 неуспешни опита-инсетa или инвитро. Ние сме с тaзи диaгнозa след 4 неуспешни инсетa, дaже две зaповеди използвах вече с нея(и се надявам дa не стигaм до следващата).

# 580
Здравейте днес 2 дни след 1вото чхг на стойност 52.36 -7ми ден след трансфер
днешното е 129 -9 ти ден след нрансфер(4г.с).
Болки спазми гадене ужас е но нищо не пия за тези неща не ми е казал да пия.

Браво много се радвам.И да обади се на лекаря, при мен вчера беше установен плоден сак, симптомите са ми главоболие,леки болки ниско долу, болки в гърдите и апетит.Няма да повръщам,няма да ми се гади, явно при всяка жена е различно. На  12- ти отново на лекар да видим ембрион и да чуем сърдечна дейност в 5 г.с съм.

# 581
Здравейте ,

честито на момичета с радостни новини, на останалите желая късмет.

Бихте ли сподели как се насочихте при д-р Валдимиров ? Защо него го избрахте ?
Sashi00 би ли споделила опита ти в Щерев при кой лекар е може и на лична.

Ще споделя защо разпитвам :
Пациентка съм на клиниката, но Владимиров отказа да се занимава с мен като цяло доста негативно впечатление имам след като той замества Белчева при една IUI зададох 1 въпрос и ми се разкрещя .
Тъй като аз имах съмнение, че не ме проследиха правилно при опитите исках да прехвърля при Владимиров които отказа, била съм лек случай за него и ме прати при Белчева.

В момента обмислям, дали да сменя клиниката тъй като  ми предстой инвитро и ако не мога да задавам въпроси и ми се крещи за най-малко не бих си причинила такъв стрес и съмненията дали правилно са си свършили работа.
Знам, че във всички клиники е ката на конвейер и са затрупани от работа при Владимиров не е по-различно, просто не мога да взема информирано решение дали да направя един опит при тях. 

# 582
Няма никакво зацапване изобщо.Аз съм говорила с него не е казал.да пия каквото и да било само да продължавам.лепенките климара и утрогестана.Утре пак на кръвен тест на всеки 2 дни .А на 5.07 на преглед какво ще види при такива ниски стойности незнам

# 583
Здравейте ,

честито на момичета с радостни новини, на останалите желая късмет.

Бихте ли сподели как се насочихте при д-р Валдимиров ? Защо него го избрахте ?
Sashi00 би ли споделила опита ти в Щерев при кой лекар е може и на лична.

Ще споделя защо разпитвам :
Пациентка съм на клиниката, но Владимиров отказа да се занимава с мен като цяло доста негативно впечатление имам след като той замества Белчева при една IUI зададох 1 въпрос и ми се разкрещя .
Тъй като аз имах съмнение, че не ме проследиха правилно при опитите исках да прехвърля при Владимиров които отказа, била съм лек случай за него и ме прати при Белчева.

В момента обмислям, дали да сменя клиниката тъй като  ми предстой инвитро и ако не мога да задавам въпроси и ми се крещи за най-малко не бих си причинила такъв стрес и съмненията дали правилно са си свършили работа.
Знам, че във всички клиники е ката на конвейер и са затрупани от работа при Владимиров не е по-различно, просто не мога да взема информирано решение дали да направя един опит при тях. 

Здравей, Ragga! Simple Smile
При нас лично стана много случайно. След повече от година опити за бебе, отидохме за спермограма в клиниката и след това за конултация и обсъждане на резултата.
Още на първата среща, докторът ни обясни подробно и отговори на всичите ни въпроси, даде ни варианти за действие. И така някак естествено продължихме с него.
Малко се учудих на написаното от теб, понеже на мен не ми се е случвало подобно нещо с него - винаги е мил, любезен и много приятелски настроен. Относно натовареността на клиниката - тук смело мога да кажа, че въпреки чакащите хора пред кабинета му, докторът винаги ми е обръщал толкова внимание, колкото е било нужно - дори и само за разговор и въпроси, което е много важно споре мен.
Да, може д-р Белчева да те прегледа, но решенията за процедурите, стимулациите и т.н. ги взима д-р Владимиров.

Надявам се да вземеш правилното за теб решение и ти желая успех за напред Simple Smile!

# 584
Той си е сопнат попринцип.Какво значи лек случай никой тук който е потърсил неговата помощ не е лек случай.Той повече се занимава с 2ки при които са с женски фактор.
Ние сме.с много тежък мъжки фоктор .Преминах доста перипети от неговите хопчета и стимулации ,но човека успя да докара до там нещата че видяхме пол.резултат.Аз не съм го избирала мъжът ми каза за него след като 2ма.негови колеги с донорство са успяли.Ние не сме с донор.

Общи условия

Активация на акаунт