Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 948
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Мисли, че всичко ще е наред Wink. Това, че не усещаш нищо не значи, че има проблем - ти само мисли хубави неща.
И аз утре съм в клиниката сутринта, за да започнем подготовка за ЗЕТ...
Много силно вярвам, че хубавото ни ембрионче е нашето бебе ...само дано не се разочаровам пак ..

Успех на всички Simple Smile!

Значи може да се видим, защото и аз съм сутринта в клиниката.

# 556
Успех на всички!

Нуну, късмет, какво да се прави!

# 557
Момичета да ви попитам нещо, някой ползвал ли е инжекциите фраксипарин. Понякога ми зачервява около набоцканото.

# 558
  • Пловдив
Щом е понякога -всичко е наред.

# 559
Дано утре ще уведомя д-р Владимиров,защото чух че може да се направи алергия

# 560
  • Пловдив
Може, но при алергия тряба да сърби, да боли, да стане червена голяма буца, която е видима и болезнена.Ако не е така, значи не е тревожно, но  все пак споделете с доктора, за ваше успокоение.

# 561
Как сте, момичета?
Мирослава, какво каза докторът?
Ние днес започнахме подготовка за ЗЕТ и другата седмица преглед да видим кога ще е трансферът...

Успех на всички Simple Smile !

# 562
  • София/Севлиево
Aз в петък отивaм нa проверкa дa видим кaк върви този път лигавицaтa. Иначе съм добре горе-долу. В понеделник се изпляскaх от едни стълби и си изкълчих крaкът. Не е счупен, но е подут и трябвa дa лежa, a не ме свъртa нa едно място. Днес е по-добре, aко и утре е тaкa ще ходя дa се видя с 1 приятелкa.

# 563
  • София
Здравейте, момичета, дали някой от мъжете ви е правил спермограма в клиниката на доктор Владимиров с ваучер от сайт за колективно пазаруване? Близки ли са резултатите от такава "промоционална" спермограма (за 35 лв. вместо за 55 лв.) до резултатите от други спермограми, правени на редовна цена в тази или в други клиники?
Въпросът ми е породен от това, че днес излязоха резултатите на ММ от спермограмата с ваучер, правена при Владимиров  - всички показатели са перфектни, Крюгер 14%, подвижност, концентрация - всичко супер. Преди месец мъжът ми прави спермограма в Щерев, където Крюгер беше 3%, а подвижноста доста лоша /20%/. Не ми се вярва за месец от астенотератозооспермия да сме докарали до нормозооспермия /при условие, че мъжът ми не е приемал витамини и хранителни добавки/, та вероятно някоя от двете спермограми е некоректна. Ще направим естествено и трета, но все пак - имате ли наблюдения за спермограмите, правени с ваучер в клиниката - дали заради по-ниската цена не претупват анализа на спермата?

# 564
Как сте, момичета?
Мирослава, какво каза докторът?
Ние днес започнахме подготовка за ЗЕТ и другата седмица преглед да видим кога ще е трансферът...

Успех на всички Simple Smile !

Вече има плоден сак,но ме прегледа доктор Белчева каза че всичко е наред за сега.На 12 юли съм отново на преглед да чуем сърдечна дейност.

# 565
  • Пловдив
Лорена, направете трета  според мен не е  до ваучер или не.
Колкото до Щерев...от там са ми всичките кошмари..

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 17:07 от armira

# 566
Лорена, направете трета.Имайте в предвид и въздържанието, натоварването както и дали е пил алкохол преди двете спермограми.Това влияе.

Мирослава, радвам се много!

# 567
  • София/Севлиево
Зaщо ли aз съм недоволнa от Щерев?!Нaпрaвете още еднa. ММ имa от Щерев, от Влaдимиров и от Мaйчин дом, но при него резултaтите винaги сa били сходни, че дори и мaлко се подобрихa, но той взимaше добaвки, хрaнеше се здрaвословно, никогa не е пушил, и пие много рядко. И с 8% по Крюгер зaбременях двa пъти естествено.
Мирослaвa честито сaкче. Другия път ще е сърчице Simple Smile

# 568
  • София
armira, mmm_st, Елислава, много благодаря за мненията, момичета! В нашия случай съм по-склонна да вярвам повече на спермограмата в Щерев, тъй като имаме спермограма, правена преди 2 години в Малинов, където Крюгер излезе 5%, така че си мисля, че при възрастта на ММ морфологията е нормално да падне на 3% за две години, а не да се подобри до 14% /от всичко изчетено за мъжки фактор съм останала с впечатлението, че морфологията трудно се подобрява и не се подобрява така значително много/. Спермограмите в Щерев и при Владимиров са правени при горе-долу еднакво въздържание, без алкохол, с горе-долу еднакъв начин на живот /разликата е, че след тази в Щерев, т.е. от 1 месец насам, мъжът ми ходи с по-широко бельо и не си носи телефона в джоба, както и намали алкохола, но не вярвам това да оправи толкова рязко нещата/. Друг е въпросът дали в Щерев не са "влошили" спермограмата, замърсили пробата или нещо друго, така че със сигурност ще пуснем и трета спермограма.

# 569
В Щерев брахме много ядове, аз не бих им се доверила. За ваше спокойствие направете още една

Общи условия

Активация на акаунт