Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 960
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София/Севлиево
Aрмирa днес не беше ли и твоя тест?

# 541
  • Пловдив
Да, и аз съм днес. Чакам резултати до час.

# 542
Момичета, голямо раздвижване настанало Simple Smile стискам ви палци и аз за много положителни резултати

# 543
При мен всичко приключи.То се очакваше след това кървене, но имах надежда.Нали знаете, тя последна умира.
Имаме едно замразено, ще се надявам то да е нашето късметче!

# 544
Ммм, много съжалявам, мила! Знам, че не е леко, но ти не се отчайвай - имате едно и то може да е вашето бебе Simple Smile, за което много ви стискам палци.
Ти сега си почини и физически, и емоционално и всякак. Когато ршиш и събереш сили, ще стане Simple Smile!
Прегръдки от мен и горе главата Simple Smile!

# 545
 Браво на хубавите ЧХГ... Продължавам със стиснатите палци!
 На неуспелите, не се отказвайте.....

# 546
армира какво става с теб?
Аз в Сряда ще ходя пак да пусна кръвен въпреки,че лекаря не иска а направо преглед на 5ти Юли тоест след 10 дни

# 547
  • Пловдив
Тук съм, трябваше ми малко време.
Отрицателен е теста при мен.
Но на др.Владимиров ще бъда цял живот благодарна, защото благодарение на него вече имам една прекрасна бърборана на 4г
Да е жив и здрав, господ здраве да му дава!❤

# 548
  • София/Севлиево
Ммм, Aрмирa съжaлявaм зa неуспешните  опити.
Ммм, вярвaй че твоя борец те чaкa в зaмрaзеното ембрионче.
Армирa, товa последен опит ли ти беше?

# 549
Армира, съжалявам и аз!Аз също имам една прекрасна госпожица на 4г и ми остана да вярвам в замразеното.
Ще ходя и за заповед другия месец.Това ми е като резервен вариант.Често психически обаче, не искам да правя още процедури.
Благодаря за подкрепата!

# 550
  • Пловдив
Последен е да, по наше желание, имам още един четвърти опит /по новия закон/ от фонда, но мисля, да не се възползвам от него. Това са близо 10г борба, имаме момиченце от първия опит инвитро. Стига толкова. Най-голямата ни мечта е факт❤ Време е да продължим нататък.

# 551
Армира, съжалявам за неуспеха.. Важното е, че вече имате една сбъдната мечта, на която да се радвате и да обичате. Пък кой знае...един ден може да решите друго Simple Smile.
Желая ви всичко най-добро, а малката да расте здрава и щастлива Simple Smile!

# 552
 гmmm_st, много съжалявам...Disappointed Толкова вярвах, че това е твоят опит. Дано успехът да е в твоята снежинка и да не се налага да използваш заповедта от фонда.
Armira, аз за себе си също бях решила, че това е моят единствен опит каквото и да се получи...Имам си една девойка от спонтанно забременяване на 9, живот и здраве чакаме още една другия месец, благодарение на д-р Владимиров! Имам и два спонтанни аборта преди това...но някак си естествено винаги съм си представяла живота с две деца. Второто живот и здраве ще се появи на една доста по-зряла възраст при нас, но съм много благодарна, че ще имам шанса да бъда още веднъж майка!
 Желая успех на всички момичета! Спокоен и усмихнат, макар и малко мрачен, ден:yum:

# 553
Аз съм утре момичета молете се всичко да е наред, кръвните тестове показаха добри резултати, но се надявам да не е спряло развитие, защото нищо не усещам може би е още доста рано. На 29.06. ще направя месец може би наистина е още  много рано.Не знам  какво да мисля.

# 554
Мисли, че всичко ще е наред Wink. Това, че не усещаш нищо не значи, че има проблем - ти само мисли хубави неща.
И аз утре съм в клиниката сутринта, за да започнем подготовка за ЗЕТ...
Много силно вярвам, че хубавото ни ембрионче е нашето бебе ...само дано не се разочаровам пак ..

Успех на всички Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт