Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 64 007
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • София/Севлиево
Търпение му е майката.Ама пък после 9-те месеца ти пожелавам даже да не ги усетиш(даже са по-малко от 9) и да имаш поне едно прекрасно бебче Sparkling Heart

# 466
Голямо раздвижване тук, на всички ви стискам палци Kissing Heart

# 467
Хайде дами и аз да се разпиша за този месец..  Започнах и аз подготовка за ЗЕТ и се надявам това да е щастливият ни месец ! Успех на всички от ❤ желая !

# 468
Успех, Lina, дано да ти е успешен този опит!

mmm, какво стана на пункцията в петък, колко извадихте, колко се развиват...

spicy, ти кога си на пункция?

# 469
Привет, не съм писала, не защото не искам, а защото нямах време.Не знам дали знаете, но сдружение Зачатие, всяка година организира Ден на репродуктивното здраве!Е тази година беше в Плевен и аз бях един от организаторите.Мина всичко, беше в събота, беше страхотно!
В петък извадихме 4 зрели яйцеклетки, за сега имаме 2 оплодени.Слагам кринон гле и да видим, дано оцелеят и да си прибера децата на топло в сряда!Много ме е страх, много!

# 470
mmm, браво за чудесната инициатива, погледнах програмата, хубаво е да има такива събития в цялата страна, да се говори, да се излиза от табуто и да се дава шанс на двойките!

пожелавам ти тези 2 дечица да са твоите борци. От какво те е страх?

Привет, не съм писала, не защото не искам, а защото нямах време.Не знам дали знаете, но сдружение Зачатие, всяка година организира Ден на репродуктивното здраве!Е тази година беше в Плевен и аз бях един от организаторите.Мина всичко, беше в събота, беше страхотно!
В петък извадихме 4 зрели яйцеклетки, за сега имаме 2 оплодени.Слагам кринон гле и да видим, дано оцелеят и да си прибера децата на топло в сряда!Много ме е страх, много!

# 471
Здравейте мили момичета да се отчета и аз вчерашният преглед мина добре хубава лигавица над 8
ще има трансфер в Понеделник на 2 бр ембриони на 5ти ден замразени .Продължавам с климара и от тсзи седмица с Утрогестан и Натиспин за разреждане на кръвта.Успех нс всички ни

# 472
  • София/Севлиево

RedBul24 ,чудесни новини, успех и скоро да се похвалиш с положителен тест.Това за разреждане на кръвта какво представлява, док ли ти го назначи и поради какви причини.Аз съм с тромбофилия 4G/5G и хомозигот по MTFHR, освен това имам проблем с аРТТ и фибриногена -едното става нисло,другото високо по време на прием на лекарствата, иначе при послдната проверка ми бяха ОК, даже за пръв път видях аРТТ над 30.При вторият ми трансфер имах назначен Фраксипарин,но след консултация с проф.Паскалева от първи ден на трансфера.При миналогодишния доктора ми каза Фракси само ако ми е положителен теста.За това питам.

mmm_st успех и на теб и на всичко останали момичета.

# 473
Данои аз съм хетерезиготен носител на 4G/5G
при мен е липса фолиева киселина и пия сутрин 4 мета фолиева вечер 4 пак.Бах на Фракси предният опит 2рият.Сега бях преди пункция на противочатъчни от които получих прединсултно състояние и заради това пия сега заражреждане.Иначе по време на стимулацията при мен естрадиъла беше над 25000
извадихме 15 зрели но с тежък мъжки фактор остана 2 от които само 1ното е добро другото горе долу.Дано имаме успех всички.
Натаспин да д-р Белчева ми го изписа за да не се мъча с Фракси 0.4

# 474
Здравейте, момичета! Искам да пожелая от сърце много успех на всички !☺💐

На мен пункцията ми беше вчера.. Не писах понеже не смеех да кажа каквото и да било. За лошото не исках да мисля, на хубавото не смеех да се надявам. И все още е така.
От 13 фоликула извадиха 5Я, от които 1 зряла...Бях леко съкрушена да ви призная.. Днес звъннаха да кажат, че се е оплодила - толкова се зарадвах - бях изгубила надежда ..Бяхме планирали PGS, но за един ембрион не знам дали да правим - много е скъпо изследването, а вече сме малко изчерпани...Знам, че целта оправда средствата,  но и това не е за пренебрегване.. Чухме се и с доктора днес и утре ще ходим да говорим - правим ли, не правим ли...и какво въобще правим.
Толкова се надявах на повече този път и сърцето ме заболя като  чух вчера, че едничко е годно..
Може ли тези от вас, които са правили ПИД, да ми кажат, освен информация за ембриона, какво друго показва изследването? Моля зс съвет..Simple Smile

След всичко, се надявам бебето ни да издържи до ден 5 и да си го приберем..
Благодаря ви момичета!! Успех на всички вас Simple Smile!

# 475
Данои аз съм хетерезиготен носител на 4G/5G
при мен е липса фолиева киселина и пия сутрин 4 мета фолиева вечер 4 пак.Бах на Фракси предният опит 2рият.Сега бях преди пункция на противочатъчни от които получих прединсултно състояние и заради това пия сега заражреждане.Иначе по време на стимулацията при мен естрадиъла беше над 25000
извадихме 15 зрели но с тежък мъжки фактор остана 2 от които само 1ното е добро другото горе долу.Дано имаме успех всички.
Натаспин да д-р Белчева ми го изписа за да не се мъча с Фракси 0.4
Фолиева по 4 таблетки сутрин и 4 таблетки вечер...

# 476
Да поради липса.Излишната я изхвърля организма.

# 477

На мен пункцията ми беше вчера.. Не писах понеже не смеех да кажа каквото и да било. За лошото не исках да мисля, на хубавото не смеех да се надявам. И все още е така.
От 13 фоликула извадиха 5Я, от които 1 зряла...Бях леко съкрушена да ви призная.. Днес звъннаха да кажат, че се е оплодила - толкова се зарадвах - бях изгубила надежда ..Бяхме планирали PGS, но за един ембрион не знам дали да правим - много е скъпо изследването, а вече сме малко изчерпани...Знам, че целта оправда средствата,  но и това не е за пренебрегване.. Чухме се и с доктора днес и утре ще ходим да говорим - правим ли, не правим ли...и какво въобще правим.
Толкова се надявах на повече този път и сърцето ме заболя като  чух вчера, че едничко е годно..
Може ли тези от вас, които са правили ПИД, да ми кажат, освен информация за ембриона, какво друго показва изследването? Моля зс съвет..Simple Smile

Стискам палци много силно Hug
За съжаление нищо не знам за ПИД  и не мога да дам никакъв съвет

# 478

spicy, шарена твоята ситуция - хем късмет, че единствената ти зряла Я в крайна сметка се е оплодила, хем много неприятно, че нещо не се е получила стимулацията. Любопитно ми е как ще аргументира док това.

И аз не съм правила ПИД, но на 1 не бих правила - бих стреляла - ако е здраво, ще се хване, ако не, ще спре развитие. Дерзай и стискам палци! Надеждата е важна в този момент! Heart

# 479
Благодаря ви много !
И ние клоним към това да не правим. Тук вече идва и късметът и ако трябва да стане, ще стане със или без ПИД. Пък щом едничка имаме, може да е бебето ни Wink. Ще разберем скоро...❤
Ще пиша какво е казал док утре.

Общи условия

Активация на акаунт