Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 691
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Лина, много съжалявам, но нищо не е загубено - ще стане, ще видиш Simple Smile.
И ние сме с мъжки фактор по начало, но след това се оказа, че и при мен има проблем, но труден за диагностициране. Според док имам проблем с овогенезата - образувам фоликули, но малко Я. Но щом при теб всичко е ок, защо не опитате да направите ПИД? А ЕРА правили ли сте? Ние така направихме ЕРА, но за ПИД имахме само един ембрион.. Попитай док - той ще те посъветва най- добре.
Успех и горе главата Simple Smile!

# 601
Скъпи мои приятелки, казвам така, защото така ви чувствам всички ,които минаваме този дълъг, тежъг, понякога отегчаващ, но един ден със положителен резултат, път. Моля ви не се отчайвайте борете се ние ще имаме дечица и то много красиви, вдигнете глава на горе и
 каквото се изисква от нас ще го направим. За това сме тук да се подкрепяме една друга мислете положително. Отидене в манастира Свети Мина,преди това купете една нова бебешка дрешка и я оставете пред иконата на Свети Мина, помолете се, поискайте попа да ви чете молитва и вярвайте ще стане.

# 602
Лина и аз щях да питам дали сте правили Ера и ПИД.
Ужасно тежко е всичко през което минаваме, факт!Аз в сряда съм във фонда да си взема заповедта, но се надявам да не стигна до нея, а замразеното да е нашето бебче.Но ако се наложи, ще правим пак ин витро.

# 603
Лина и аз щях да питам дали сте правили Ера и ПИД.
Ужасно тежко е всичко през което минаваме, факт!Аз в сряда съм във фонда да си взема заповедта, но се надявам да не стигна до нея, а замразеното да е нашето бебче.Но ако се наложи, ще правим пак ин витро.

Mmm, вие кога ще правите ЗЕТ? Стискам ви палци да не стигнете да ползвате заповедта;)! ❤💐🙏🏻

И ние подготвяме документи за фонда.. дано не се наложи, но искам да сме готови ако не стане със замразеното ни бебе..
По мои сметки, трансферът ще е към 11.07. Да ви кажа..този път сякаш нямам очаквания. Много искам да се получи, разбира се, но съм малко на принципа “каквото сабя покаже”.

# 604
Изключително много ви благодаря за подкрепата момичета..
Няма отказване, аз съм едва на 26, няма да се предадем, каквото и да ни коства..
Сега при средващия опит, ще правим и ПИД, а ера направихме, още след 1 ЗЕТ..
Прегръщам ви силно и отново благодаря за подкрепата :*

# 605
Момичета, знам, че тези, които са успели, вече не участват дейно в темата, но за всеки случай да попитам. Имали ли сте успешна бременност с ЧХГ на 7 ден около 13,75? Доста е нисичко. Ясно е, че ще пусна нов тест след два дена, но се чудя какви са ми шансовете...

Здравей, моят на 10 ден беше едва 28 😊 , и резултатът ми вече е спи в кошарката на цдли 17 дни 😊. Така че ,винаги има надежда , успех и дано Вашият резултат бъде едно пухкаво човече .

# 606
Момичета искам да попитам, някоя имала ли е симптоми на бременност след трансфера и какви са били, и след колко време след трансфера.
При мен мина месец след трансфера и симптомите са болки в гърдите,и то само вечер и ниско долу, но не са силни има установен плоден сак, но аз нищо не усещам.
Страхувам се да нее спрял развитието.
Прегледа ми е на 12 този м.но нямам търпение да видя какво се случва.
Моля ви посъветвате ме.

# 607
  • София/Севлиево
Мирослава,симптоми може да имаш,може и да нямаш.Аз когато съм бременна единствено гърдите ми са по-чувствителни,нищо друго.А и постоянно ми се спи,но аз по принцип обичам да си поспивам и не го отчитам като симптом.Не се притеснявай,всичко ще  наред.
Блеситка,моят чхг с успешната ми бременност беше по-нисичък,но все пак родих.Направи си изследването, а си провери и прогестерона,защото ако е нисък дори чхг да се покачва правилно пак нещата може да не се развият добре.Успех!

# 608
Добро утро мили момичета
Утре сме на преглед при Д-р Белчева и май задължително сме вече при нея до триместър.Моля да ми кажете защо е така ами ако искам друг лекар да ме наблюдава.
А и най-вече ще разберем 1 или 2 са
Лек и успешен ден на всички

# 609
Добро утро мили момичета
Утре сме на преглед при Д-р Белчева и май задължително сме вече при нея до триместър.Моля да ми кажете защо е така ами ако искам друг лекар да ме наблюдава.
А и най-вече ще разберем 1 или 2 са
Лек и успешен ден на всички
Редбулче, д-р Белчева е прекрасен специалист. При нея се следих през цялата бременност и почти на 99 процента мнението й съвпадаше с това на д-р Сигридов, на който също вярвам безрезервно. Ако ще ти е по-спокойно следи се и при друг гинеколог - аз лично ходя и в Майчин дом, основно заради болничните /в клиниката не могат да ти издадат по-дълъг болничен, тъй като нямат ЛКК, доколкото знам/. Въпреки, че те често ме "хвърляха в оркестъра" с някакви безумни съмнения, място за притеснение обаче няма към момента кой знае какво и то благодарение на   д-р Белчева.
А и самата тя ми каза, че е по-добре да се следя в някоя държавна болница, където да могат поне основните изследвания да минат по ЗК. Освен това ми е казвала, че след 30-та седмица също е добре да ходя вече в болницата, в която смятам да раждам. Лично аз, обаче, ходих при нея и в 36-та седмица, защото исках второ мнение за нещо, което ме притесняваше. Така че изборът е твой, ако решиш да не се следиш при нея никой няма да те задължи. Успех и лека бременност!:smile:

# 610
Ще го мисля по натам за сега личната ми пуска по 14 дни и съвпадаха с болничните от Владимиров
Ще видим след утре какво ще става Simple Smile
Дано да е всичко наред защото аз нямам никакви симптоми за нищо Simple Smile

# 611
Аз също съм доволна от Белчева внимателна, обяснява и е страхотен човек.
Аз също нямам никакви усещания, но ще разбера чак на 12- ти.
Следва да чуем сърдечна дейност.

# 612
Здравейте, момичета Simple Smile! Много ви се радвам като чета за положителните ви резултати и вълненията ви. Лека бременност на всички мами и успех на тези, които скоро ще станем Wink!

Аз пия Естрофем и чакам петък, когато съм на преглед при д-р Белчева  и да видим лигавицата. Вече нямам търпение да разбера кога ще е трансферът.. а времето сякаш не минава ..

# 613
  • София/Севлиево
В клиникaтa бременните ги следи доктор Белчевa, a и сaмият доктор Владимиров ми е казал, че в товa тя е много по-добрa от него. Никой не ни зaдължaвa дa следим при тях бременносттa си. Aз когато бях бременнa ходех паралелно и в клиникaтa, и в Мaйчин дом при докторa, който ме следеше кaто бях бременнa със синът ми и който нaпрaви всичко възможно дa зaбременея преди дa ме изпрати при инвитро специалист.
Утре сутрин съм нa преглед зa лигaвицa и вече ще се знaе окончателно ще имa ли ЗЕТ или остaвaм зa есента. Дaно сегa стaнaт нещата...

# 614
И аз съм утре сутрин ето с кой ще се засечем Елислава.
Аз го мисля да съм по раничко там към 09:30

Общи условия

Активация на акаунт