Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 909
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Севлиево
Мен ме викат в 8:30.Обикновено момичетата в процедура ни искат там по-раничко,но ако има хора преди мен може и до 10 да чакам.Но сега доктор Белчева е самичка,Владимиров е на някаква конференция ,доколкото разбрах,но не питах кога се връща,обаче сигурно ще е към края на тази седмица.

# 616
Да в момента е конференцията в Испания на ESHRE, тяхната организация и мисля доктора ни ще изнася там доклад или някаква презентация.Абе важна конференция е.
Мен ме вика на цикъл да видим как съм, да поговорим и да правим ЗЕТ евентуално.Чакам цикъл около 14-ти, всичко ми се е свило и ми е толкова притеснено, а има толкова много време!

# 617
Аз трябваше да пътувам утре за София, но се отложи щях и аз да се запозная с някои от вас.

# 618
  • София/Севлиево
Който иска да се запознае с мен да ми пише на лични да си разменим фейсбуците.

# 619
За съжаление аз моят фейсбук го спрях докато не мине всичко и не се уверим 100 процента
Да знам че е на Ешре Simple Smile
Аз съм 1 девойка с много дълга черна коса Simple Smile Утре ще се засечем .Значе ще бягам и аз още по-рано натам

# 620
Аз пък изобщо нямам фейсбук  имам Viber и WhatsApp, което означава,че  си оставям телефонният номер, ако някой желае можем да си кореспондираме и там.

# 621
Здравейте момичета,
И аз утре преди 10 трябва да съм там. Дано всичко е наред и стартираме процедурата.

# 622
Саши, Ели, желая ви много успех и да не отлагате нищо за есента Wink. Тогава вече да мислите за бебешки работи Simple Smile.

Ако някоя от вас ходи в петък, ще се радвам да се видим Simple Smile!

# 623
Аз съм на 12 - ти, ако някой ходи да пише.

# 624
Spicy аз ако всичко е наред май ще ходя в петък

# 625
  • София/Севлиево
Аз пък Вайбър нямам,имам скайп,ФБ и месинджър и по тях си комуникирам.
Спайси, аз за бебешки работи си мисля постоянно и постоянно гледам,за да съм в час.Онзи ден на един бивш колега на ММ му се родило бебче,тия дни чакам и едната учителка на сина ми да роди,та поне подаръци ще купувам.
Мира(предполагам, че така ти казват на кратко) телефона е хубаво да го изтриеш след час-два(който иска да си го запише,аз го записах),за да не ти направи някой проблем.То тук сме само хора с една цел и интереси,но няма как да знаеш кой още чете...

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 21:07 от Елислава

# 626
Аз пък Вайбър нямам,имам скайп,ФБ и месинджър и по тях си комуникирам.
Спайси, аз за бебешки работи си мисля постоянно и постоянно гледам,за да съм в час.Онзи ден на един бивш колега на ММ му се родило бебче,тия дни чакам и едната учителка на сина ми да роди,та поне подаръци ще купувам.
Мира(предполагам, че така ти казват на кратко) телефона е хубаво да го изтриеш след час-два9който иска да си го запише,аз го записах),за да не ти направи някой проблем.То тук сме само хора с една цел и интереси,но няма как да знаеш кой още чете...

Ох, то и аз така... Все бременни около мен, приятелките ми родиха хаха. Даже ФБ ми изкарва реклами на курсове за родители и бебешки колички Sweat Smile  Ма сега е наш ред Wink.

Саши, аз мисля петък да отида раничко сутринта към 8-8:30 да съм там. Драсни към края на седмицата да кажеш ще ходиш ли със сигурност Simple Smile.

# 627
Елисавета права си изтрих го, изобщо не се съобразих, че може някой друг може да го види освен ние.

# 628
Добро утро но всички днес чхг 17 ден след трансфер е 4926 3 дни след последното.Сега чакам за преглед да видим др Белчева какво ще види

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 09:20 от RedBul24

# 629
Супер много се радвам за теб RedBul24.
Пиши след прегледа при Белчева.

Общи условия

Активация на акаунт