Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 931
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София/Севлиево
Аз се надявам, че всичко е било наред.И се радвам, че се видяхме,макар и за кратко.При мен нещата са пак на кантар.Лигавица 6,6 на ден 15, една идея по-добре от миналия месец,когато на ден 17 беше 6,5,обаче не е 7...Все пак ме пратиха за прогестерон и след обяд ще ми се обадят да ми кажат какво ще правим.Оптимистично настроена съм,но да видим...

# 631
Минах на прегледа продължавам лекарствата Климара на 3 дни по 4 лепенки.Утрогестан 2 пъти по 4 капсули на 12 часа натаспин за ражреждане на кръвта всяка сутрин в 7 Мета фолиева 2 х 2 на 12часа .
Аз лично нищоооо ама нищо не видях .(това е в кръга на шегата)
Тя къде видя 1черна точка че чак и 6мм .След 2седмици пак на преглед на 18.07

# 632
  • София/Севлиево
Тя е много добър професионалист в това отношение.Сърце другия път ли ще чуете?Пък аз ще си кажа след обяд.По принцип моя прогестерон е нисък, докторката каза, че при включване на утрогестата лигавицата ще порастне още малко,докторът пък е казал, че ще прави PGS-a вероятно в събота.Вариант е да почна лекарството и в събота преди изследването да ме погленат пак и ако всичко е наред в понеделник трябва да е трансфера, ако не е,оставам за септември...

# 633
Точица малка, ама имаааааа чудесно много се радвам.
Сега и аз да видя тази точица и ще се успокоя.
Оффффф, кога ще дойде 12 - ти .

Елислава още малко и лигавицата ти ще се удебели при мен беше слаба и все пак направихме трансфера, потърпи още малко.

# 634
Нека ти излезне прогестерона и ще видите кок ще процедирате .Пожелавам от сърце успех
Честито много се радвам за тебе 😘 следя те и в другата тема за чхг-то😘 лека бременност и до термин😘

# 635
RedBul, много хубава новина. Радвам се за теб и ти желая всичко най-хубаво та чак до 9ти месец Wink.

Ели, стискам ти много палци да е наред лигавицата и да си прибереш бебето Wink! И другата седмица дано и двете сме на трансфер Simple Smile..

# 636
  • София/Севлиево
Още нямам обаждане и почвам да си мисля, че ме забравиха.Иначе прогестерона е супер т.е. достатъчно нисък...

# 637
Ели, защо не звъннеш ти на д-р Белчева ? Едва ли са те забравили, но за всеки случай Wink .

# 638
Здравейте момичета Simple Smile
Започнах аз пак. Този път с Бемфола. Много ми е нисък естрадиола, може ли да е от Марвелона?
Елислава след обяда имаше доста хора та затова може да се е забавило обаждането

# 639
Саши, заради Марвелона е.Моя беше под долната граница мнооого при стартиране на процедурата.Наваксахме по време на процедурата.

РедБул, много ме радваш!

Ели, звънни за всеки случай.

# 640
Мерси  mmm_st притесних се, то е почти до нулата

# 641
Саши, моя беше толкова нисък, че не беше отчетен.Просто пишеше -<18,40

# 642
И моя е същия

# 643
  • София/Севлиево
Обaди ми се докторa . Викa ме  в съботa и aко съм добутaлa до 7 почвaм Утрогестaнa и другaтa седмицa прaвим другите неща. Aко ли не-на есен с песен Simple Smile

# 644
Успех ти желая, но мисля че  ще започнеш споко.
Между другото започнаха при мен едни странни болки, като предменструални болки.
Дано всичко да е наред.
Боже пази ме.

Общи условия

Активация на акаунт