Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 710
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Севлиево
За болките може дa вземеш но шпa и дa огрaничиш движението докaто отминaт .

# 646
Имам и едно кафеникаво зацапване само когато отида до тоалетна и се забърсвам
И двамата  лекари, на коити имам доверие ги няма,единият отпуска, другият  утре ще се прибира.
Ще издържи ли това зацапване да не стане по лошо.
Незнам.

# 647
  • София/Севлиево
Не съм лекар, но когaто aз имaх зaцaпвaне доктор Влaдимиров ми нaзнaчи 3х2 Но шпa, нищо че нямaх болки, и 3х3 Утрогестaн.A също и инжекции Прегнил Хориомон ).Не може ли поне нa другия си AГ дa звъннеш ,дa попитaш кaкво дa правиш.Или aко много се притеснявaш отивaш в спешното, обяснявaш им кaквa е ситуацията, те знaят кaкво дa правят. Съвет от мен-aко стигнеш до спешното и искaт дa те вкaрaт в болницата съглaси се. Не е много приятно, но може дa ти спести проблеми по нaтaм.

# 648
Преди 20 мин. звъннах каза да отида в болницата все някой ще ме види

# 649
Да, добро решение, отделно но шпа 3 по 2 и лежане!Моя лош опит това показва.

# 650
  • София/Севлиево
А моят лош опит вече ме научи,че ако ми кажат да вляза в болницата трябва да го направя, без да се пазаря...Ама човек се учи от грешките си...

# 651
Здравейте момичета, бях на лекар за зацапването нищо не ми каза, гледаме на ехогра и видя само плоден сак.
Възможно ли е в 7 г.с. да види само плоден сак и никаква точка.
Май ще си ходя при Владимиров те са по точни.Но прегледа ми е другата седмица на 12 - ти какво да правя а  това зацапване взе да става по червеникаво.

# 652
Здравейте момичета, бях на лекар за зацапването нищо не ми каза, гледаме на ехогра и видя само плоден сак.
Май ще си ходя при Владимиров те са по точни.Но прегледа ми е другата седмица на 12 - ти какво да правя а  това зацапване взе да става по червеникаво.
Мирослава, обади се най-добре в клиникатаи отиди още днес - утре. Тово зацапване не е шега работа и не бива да го пренебрегваш.

# 653
Мирослава, обади се най-добре в клиникатаи отиди още днес - утре. Тово зацапване не е шега работа и не бива да го пренебрегваш.
Зацапването е само при бърсане не е усилено обадих му се ще видя как ще бъда и ако теябва още понеделник да отида

# 654
Лежи, не мърдай от леглото.На мен доктора ми каза успеха е 50% лежане.Просто лежи,предполагам ти е променил терапията и в понеделник ако се наложи ще те прати в болница.Макар че ако има сак могат да те приемат и сега за задържане според мен.И това е най-добрия вариант де, така мисля.

# 655
Айде сега и аз пак да помоля за мнение на кратко
17 ден от трансфер чхг 4926 4.07 на преглед при Белчева 0.68мм сак празен отговарящ 5 г.с края
Днес преглед два дни след Белчева при жената която е израждала мен самата и брат ми
Плоден сак 1.19мм пак празен отговарящ на 4г.с и 6 дни по ехохраф
Е искат да ме побъркат.
чак на 18.07 за сърце и да видим дали Белчева тогава ще види нещо ,но тогава ще е Владимиров тя ще е отпуска

# 656
Айде сега и аз пак да помоля за мнение на кратко
17 ден от трансфер чхг 4926 4.07 на преглед при Белчева 0.68мм сак празен отговарящ 5 г.с края
Днес преглед два дни след Белчева при жената която е израждала мен самата и брат ми
Плоден сак 1.19мм пак празен отговарящ на 4г.с и 6 дни по ехохраф
Е искат да ме побъркат.
чак на 18.07 за сърце и да видим дали Белчева тогава ще види нещо ,но тогава ще е Владимиров тя ще е отпуска
Рано е още да се види нещо в сакчето... Спокойно...ако въобще е възможно това!

# 657
Както при мен 7 г. с. само плоден сак нито ембрион нито сърдечна дейност.Зацапването спря, но няма търпение да видя какво става имало нещо но било рано да се види

# 658
Здравейте, момичета!
Знаете ли до кога д-р Белчева ще бъде в отпуск и дали клиниката ще работи през август

# 659
Мисля, че др Белчева ще работи. Др. Владимиров и ембриолозите май няма да работят

Общи условия

Активация на акаунт