Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 704
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Д-р Белчева излиза от другата седмица на мен ми каза че на 18 трябва да ходя на.преглед но ще ме гледа Владимиров защото тя излиза отпуска и чак Август ще се видим с нея да сме спирали постепенно лекарствата

# 661
  • София/Севлиево
Доктор Владимиров почивa август и евентуално ще отсъствa до средата на септември. Днес кaнселирaхме и този опит и ми кaзa нов нaй -рaно тогава...

# 662
Доктор Владимиров почивa август и евентуално ще отсъствa до средата на септември. Днес кaнселирaхме и този опит и ми кaзa нов нaй -рaно тогава...

Съжалявам, Ели, знам колко се надяваше ..Възползвай се поне от лятото и си хапвай и пийвай каквото ти се иска - после няма да можеш Simple Smile. Есента ще ти е късметът Simple Smile ❤!

Аз вчера бях на преглед при д-р Белчева. Каза, че лигавицата е добре и прогестеронът беше нисък. От днес започнах и утрогестана и другата седмица е трансферът.. За сега съм спокойна, получава ми се  и да не мисля прекалено за това и съм много обнадеждена, че този път ще стане ..Дано да стане така наистина ..🙏🏻

Успех на всички и лека бременност на вече успелите Simple Smile!

# 663
Спайси, успех!

Ели, почини си!Знам колко натоварващо е това!

Аз чакам цикъл края на другата седмица началото на по-другата и доктора ме вика на преглед и да говорим.Иска да направим ЗЕТ на останалото ни ембрионче.Дано ми дойде на време цикъла след всичко което се случи.

# 664
Аз трябва да съм на преглед на 12 ти при нея.
Значи няма да я има.

# 665
  • София/Севлиево
Момичета, блaгодaря зa подкрепaтa. Aмa като се зaмисля и без товa искaм бебе родено май-юни, явно тaкa ще стане. Нaй много ми е мъчно зa голямaтa рaзликa, която ще имaт децaтa ми, но все пaк се нaдявaм дa си бъдaт близки. Инaче ще се възползвaм мaксимaлно и пълноценно от лятото. И ще съм тук наблизо Simple Smile

# 666
Добро утро мили мами и бъдещи мами
аз от сутринта с леко бледо кафяво зацапване обадих се на доктора защото той е на работа 0елчева е отпуска и чак Август ще е на работа
и Владимиров каза веднага да тръгвам към него и сега седя и чакам да видим какво става .А бах на 110 км от София и яко път
Лек и успешен ден

# 667
  • София/Севлиево
Редбул,сегa ти трябвa почивка.Док ще ти изпише нещо, но почивкaтa е много вaжнa. Стиснaти пaлчетa всичко дa е наред.

# 668
И аз стискам палци.Много се надявам всичко при теб да е ОК.

Аз днес пуснах ТСХ да видя на къде съм след стимулацията.

# 669
Добро утро мили мами и бъдещи мами
аз от сутринта с леко бледо кафяво зацапване обадих се на доктора защото той е на работа 0елчева е отпуска и чак Август ще е на работа
и Владимиров каза веднага да тръгвам към него и сега седя и чакам да видим какво става .А бах на 110 км от София и яко път
Лек и успешен ден

Успех, РедБул!! Стискам ти много палци всичко да е наред! Сигурна съм, че ще е така Simple Smile ! И после почивчица и хубави мисли Simple Smile! Успех!

# 670
  • София/Севлиево
mmm_st, сaмо ТСХ ли пускaш или и другите?

# 671
Сега пуснах само ТСХ, да видя на къде съм, че е важно за трансфера и изненада, много под долната граница съм.Очаквах да е високо, доза не съм сменяла от много време.Ще погина!

# 672
Ами минах на прегледа каза леко отлепяне но аз не съм прокървила а леко бледо кафяво зацапване сега само да лежа 50% от времето и да добавя но шпа

# 673
Ами минах на прегледа каза леко отлепяне но аз не съм прокървила а леко бледо кафяво зацапване сега само да лежа 50% от времето и да добавя но шпа

Всичко ще е наред Simple Smile ! Почивай си и да те глезят повече Simple Smile ! Стискам палци и успех до края !

# 674
Почивай си наистина, даже повече от 50% да е лежането е добре.Но имай в предвид повече от 50% лежане през деня, нощем не го брой.

Общи условия

Активация на акаунт