Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 703
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
така така
А аз съм на вилата и тук съм си самичка така че ще си почивам Simple Smile
Владимиров каза че е малко отлепянето и до края на тедмицата ако няма нещо в Понеделник вече мога да си се разхождам та даже и на работя ако ходя

# 676
така така
А аз съм на вилата и тук съм си самичка така че ще си почивам Simple Smile
Владимиров каза че е малко отлепянето и до края на тедмицата ако няма нещо в Понеделник вече мога да си се разхождам та даже и на работя ако ходя

Бебето видяхте ли го.

# 677
# 678
  • София/Севлиево
Сега пуснах само ТСХ, да видя на къде съм, че е важно за трансфера и изненада, много под долната граница съм.Очаквах да е високо, доза не съм сменяла от много време.Ще погина!

А ти си с другия проблем-нисък ТСХ, така ли да го разбирам?И при такива стойностти също не е добре,нали?Аз моя го следя,заедно с антителата и двата хормона ФТ3 и ФТ4,всичко ми е  в норма,но на сестра ми и откриха проблем и затова го проверявам от време на време.

Ред,ще се оправи отлепянето,почивай, взимай каквото ти е казал,и ще мине.Кога ти каза да идеш за нов преглед?

# 679
Не, аз съм с Хашимото и високо ТСХ по принцип.Очаквах да се е вдигнало и лесно да го коригирам с хормон, обаче то е паднало и то много.Сега ще го коригирам пак като намаля хормона, ама не очаквах такъв резултат!

# 680
  • София/Севлиево
А при кой ендокринолог ходиш?Иска ми се сестра ми като си дойде в БГ да я пратя при някой наистина добър,защото в Англия за изследвания и специалист се чака по няколко месеца...

# 681
Аз съм от Плевен и си ходя тук при д-р Генов.Но знам че д-р Начев преглежда в клиниката и точно сега това ровя в сайта на лкиниката да си запиша час при него, като отида за преглед при д-р Владимиров.

# 682
Мои приятели са много доволни от Д-р Васил Маринов - 22 ДКЦ  /до х-л “Плиска”/. Ако решиш, виж и там Simple Smile.

# 683

А в коя гестационна седмица си?

# 684
  • София/Севлиево
Аз за Начев знам, че е добър, две приятелки ходят при него, и двете са с Хашимото, едната вече има две дечица.Ако поседи при мен в София и става да иде на платен прием дето се вика от днес за утре при него ще я заведа.

# 685
Момичета, може ли да се спортува по време на стимулацията?

# 686
Аз спрях танците по време на стимулацията.Беше ме страх, все пак тия яйцеклетки трябва да ги запазим цели до пункцията.Едва вчера за първи път отидох на танци от 2 месеца.

# 687
  • Пловдив
Всичко спирах, яко се пазих..

# 688
Момичета как сте?Какво става с вас?
Редбулче, как си?

# 689
Аз утре ще разбера как съм.
Имам преглед при Белчева,но нея я няма и Владимиров ще преглежда.
Ако някой е утре там да пише тук в форума може да се видим.

Общи условия

Активация на акаунт