Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 678
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Редбулчето си прибра по спешност отново към Сф .
Бях на преглед по спешност отново заради тъпото зацапване
Отлепили сме.се на 2 места вече сме 16 мм  имаме жълтъчно мехурче 4мм и начален стадий ембрион.
Ще се пази леглото до 18

# 691
Пази го, лежи и почивай.Стискам палци за добър финал!

# 692
Момичета днес съм на преглед при ВЛАДИМИРОВ  дано всичко бъде наред дано видим ембриона

# 693
Успех пожелавам

# 694
# 695
Нещата не се случиха така както исках приключих няма ембрион няма  нищо .

# 696
  • София/Севлиево
Мира,много съжалявам.Това първият ти опит ли беше?Какво каза доктора-на какво може да се дължи?

# 697
Няма ли надежда да се появи.... В коя седмица си....

# 698
Мира, много съжалявам и аз.Така исках да се похвалиш.Много каръщина тия дни ей!

# 699
Момичета 5 ин витро процедури имам, положението ми е много зле, защото май ще ми трябва донорска яйцеклетка, яйчниковият ми резер е на изчерпване.
Ако знаете за друг вариант помагайте.
Имам право да си подам документите в центалният фонд още два пъти, но след като нямам яйчников резер заслужава ли си.
А пък за донорска яйцеклетка нямам 4 холяди лева .
От къде......??????

# 700
Да за съжаление съм си.
Последна надежда умря, сега накъде отчаяна съм плача и пиша.

# 701
Мирослава говори с лекаря, виж какво ще ти предложи.Може да пробвате на ЕЦ, по фонда имаш право на опит на ЕЦ.И защо да си за донорска, качеството на яйцеклетките е лошо ли?Защото щом можеш да кандидатстваш по фонда това значи че АМХ е над 1.

# 702
  • София/Севлиево
Има някои неща,които могат да се направят,преди да стигнеш до ДЯ,трябва да проведете сериозен разговор с доктора, той ще направи всичко възможно,за да се постигне успеха преди да търсите донор.Най-малкото колко ти е АМХ,сега него гледат,също на колко си години,освен това трябва да се открие каква е причината да не се получава.От тези 5 опита само при този ли видя положителен тест?Какви изследвания като цяло са ти правени до този момент?

# 703
Според вас да ми ги каже  за ДЯ, как мислите, да ще направя тези изследвания, но сега ще бъда в застой причините са от финансова гледна точка.
Момичета това ин витро ми излиза на носа отгоре, вие имате представа, колко пари се харчат не броя пътя а даже и лекарствата. Ще почивам поне една гидина.
Пожелавам на всички бременни да се пазят и да не мислят за нищо лошо.
Както ми каза една приятелка гледайте напред вие всъщност я познавате Редбул.
За което и благодаря, че през това време беше до мен.

# 704
Мирослава 5 опита при Владимиров ли са и защо до сега не са направени тестове които да покажат има ли генетичен проблем.
Не мога да повярвам че някой ще прави 4 опита поне без да се замисли къде е проблема и как да го открият.
Амх показва какъв е резерва на яйцеклетки ако е под 1 не може да кандидатстваш по фонда ако над тази стойност пусни си документите по фонда по новите правила имаш общо 4 ин витро процедури.
Успокой се и помисли за посока,направи консултации и с др.лекари преди да вземеш окончателно решение.

Успех!

Едит
ЕЦ е инвитро на естествен цикъл с малка стимулацуя според мен безмислен  щом има ИЯР. Белчева много я препоръчва пари на вятъра към 2 К.

Общи условия

Активация на акаунт