Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 679
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
И аз между опитите почивах по близо 1 год докато чакам заповедта а и организма да може да се възстанови.Нямам намерие да се увреждам заради това казах че това ми е последен и наистина последен опит то пък взе че стана въпреки че в момента не ми дават да ставам от леглото поради отлепване на 2 места все още се държа да минават нещата гладко.Доколкото е възможно п к ще видим.На всичк голям успех

# 706
Когато жената е с нисък Антимюлеров хормон, но все още запазени нива на ФСХ, се препоръчва да се вадят яйцеклетки на естествен цикъл(ЕЦ), защото така са по-качествени и не се натоварва организма и.Много лекари процедират точно така с пациентки с ИЯР.
Аз винаги съм казвала искайте и друго мнение, питайте, говорете и с други лекари.
Важно е какви изследвания са правени, какво показват те и как се тълкуват.Щом не са ОК яйцеклетките правен ли е ПИД на ембрионите?Има много и много варианти за неуспех.

Стискам палци на всички ви!

# 707
Здравейте,момичета правих ера тест при Владимиров на 10.05.
Имам 2ембриона в Селена в Плд.с Владимиров обсъдихме нещата и решихме да ги сложа и ,ако ние не стане да си исползвам държавното при него.
Днес отивам в Селена и Ставрев ми заяви,че ера теста се правел месец за месец,от което буквално ахнах..каза ми,че се прави ера и на следващият месец трансфер иначе нямало смисъл ,защото всеки месец се мастил имплатационният прозорец..
Вие на какво мнение сте...?
Нямам търпение да си отида при Владимиров и да съм по-спокойна..

# 708
Мирослава 5 опита при Владимиров ли са и защо до сега не са направени тестове които да покажат има ли генетичен проблем.
Не мога да повярвам че някой ще прави 4 опита поне без да се замисли къде е проблема и как да го открият.
Амх показва какъв е резерва на яйцеклетки ако е под 1 не може да кандидатстваш по фонда ако над тази стойност пусни си документите по фонда по новите правила имаш общо 4 ин витро процедури.
Успокой се и помисли за посока,направи консултации и с др.лекари преди да вземеш окончателно решение.

Успех!

Едит
ЕЦ е инвитро на естествен цикъл с малка стимулацуя според мен безмислен  щом има ИЯР. Белчева много я препоръчва пари на вятъра към 2 К.
Аз в Сена имам 4неуспешни и не търсят причина ,сама на своя глава си правя всичко. .ужасно е....

# 709
Здравейте,момичета правих ера тест при Владимиров на 10.05.
Имам 2ембриона в Селена в Плд.с Владимиров обсъдихме нещата и решихме да ги сложа и ,ако ние не стане да си исползвам държавното при него.
Днес отивам в Селена и Ставрев ми заяви,че ера теста се правел месец за месец,от което буквално ахнах..каза ми,че се прави ера и на следващият месец трансфер иначе нямало смисъл ,защото всеки месец се мастил имплатационният прозорец..
Вие на какво мнение сте...?
Нямам търпение да си отида при Владимиров и да съм по-спокойна..

Доколкото съм запозната, Ера теста важи една година.Д-р Владимиров прави дълго изследване в рамките на няколко години заедно с още няколко клиники в Европа, докато стигнат до тези заключения и се приеме по-обширното използване на ЕРА теста.

# 710
  • София/Севлиево
Ерата важи дори година и половина,не е само 1 месец.Аз имам 2 ,но поради други причини.И двете правени при доктор Владимиров,и двете с един и същи резултат-при мен трансфера трябва да се направи на ден 5 от почване на приема на прогестероновия препарат(досега винаги е бил Утрогестан),няма значение кога ще този ден 5-дали на 17 ден от началото на цикъла,или на 22,но трябва да е преди 23 ден,затова и ми канселираха опитите от май и юни.
Причина за неуспех трябва винаги да се търси,дори да е само 1.Не може така да се оставят нещата.Ако доктора нищо не казва, четете,питайте го,направете и други консултации.

# 711
Сърдечно Ви благодаря момичета😘 не знаете ,как ме успокоихте .

# 712
  • Пловдив
ЕРА е за повече от година.
Селена не искам да ги коментирам що се отнася за ин витро процедури...

# 713
Здравейте мили дами.Аз умирам от болки в кръста като при цикъл но по-силни и в яйчниците,корема,гади ми се и няма сън,тресе ме.Дали е от лекарствата или от бременноста се с мнявам да е чак така.Имахме отлепване но то го няма вече беше на 2места няма го и зацапването.Кажете така ли е при вас

# 714
Момичета, пишете отговори на мой пост от миналата година Simple Smile. Тогава нещата приключиха в 8 г.с. със спонтанен аборт... Сега съм преустановила опитите заради други здравословни проблеми. Успех на всички! Simple Smile
Момичета, знам, че тези, които са успели, вече не участват дейно в темата, но за всеки случай да попитам. Имали ли сте успешна бременност с ЧХГ на 7 ден около 13,75? Доста е нисичко. Ясно е, че ще пусна нов тест след два дена, но се чудя какви са ми шансовете...

Здравей, моят на 10 ден беше едва 28 😊 , и резултатът ми вече е спи в кошарката на цдли 17 дни 😊. Така че ,винаги има надежда , успех и дано Вашият резултат бъде едно пухкаво човече .

# 715
Здравейте мили дами.Аз умирам от болки в кръста като при цикъл но по-силни и в яйчниците,корема,гади ми се и няма сън,тресе ме.Дали е от лекарствата или от бременноста се с мнявам да е чак така.Имахме отлепване но то го няма вече беше на 2места няма го и зацапването.Кажете така ли е при вас

Честито бременна си!

От 7-8 седмица до 4-ти месец ми се гадеше нон стоп, ужасно беше.Кръста не помня, но яйчниците много ме боляха.Аз спях много, но всичко е индивидуално.

# 716
Здравейте, има ли сред вас момичета, правили скоро опити с ДЯ при Владимиров? Ако да, може ли да споделите впечатления и цени? Засега не сме се насочили към ДЯ, но ще ми е полезно да знам за какво трябва да сме готови, ако се стигне до там. Особено от финансова гледна точка. Благодаря!

# 717
ДЯ струва 3 - 4 хиляди лв.
На мен ми се налага, но няма да е при Владимиров.
Правила ли си изследвания за да си сигурна, че си за ДЯ първо направи необходимите изследвания и тогава.
В клиниката на Владимиров всичко е скъпо.

# 718
  • Пловдив
Кое е скъпо?
 Между 3 хил.лв и 4 хил.лв има доста разлика,  има ценеразпис с точна сума на сайта.

# 719
Здравейте и от мен.
Има ли момичета, които са правили акупунктура в клиниката на д-р Владимиров? Как протича самата процедура

Общи условия

Активация на акаунт