Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София" - Тема 3

• 63 677
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, колко тотал горе долу излиза инвитро при Владимиров?

# 721
  • Пловдив
Всичко зависи от лекарствата, може 5хил , може и 7хил., ако сте по фонд доплащате всичко над 5хил. Каквато и сума да ти напишем, няма да е вярна. То това е във всяка клиника, не само при Владимиров.

# 722
Момичета не се подлъгвайте о парите само, че тук е евтино, а там е скъпо.Ние бяхме в друга клиника, според тях СГ на мъжът ми беше перфектна, е как е перфектна с 5% по Крюгер не знам?Не ни караха да правим никакви допълнителни изследвания, радост, спестихме пари.Е дори до имплантация не стигнах, да не кажа колко зле протечен стимулацията и какво извадихме.При д-р Владимиров направихме по негово настояване SDI и ДНК фрагментации.Оказа се, че сме за ИКСИ, в предната правиха ин витро, нямаме нужда от МАКС.Сега имахме две прекрасни ембриончета отгледани до 5-ти ден.Имахме и имплантация, макар и краткотрайна.Тепърва ще мислим за още изследвания, за да видим на какво се дължи кръвенето и загубата.
Мисълта ми е, че понякога с пестенето на пари, губиш прекалено много нерви и време, а те нямат цена.

# 723
Не е и гаранция, че ще се спестят пари в друга клиника. На всякъде е горе долу едно и също

# 724
  • Бг
Различно е да, и двата ми опита бях на силна стимулация. Единият опит ми беше около 8 хил. лв., другият около 10 хил. лв. И двата опита са ми самофинансирани. Имам правена ЕРА и замразяване при втория опит.
Да ми е жив и здрав малкият палавник, пари се печелят.

# 725
Привет момичета!  На 14.07. се роди прекрасната ни дълго чакана втора дъщеря Анна,  благодарение на д-р Владимиров и страхотния му екип. Чувството е невероятно! Пожелавам на всички момичета да сбъднат мечтата си!

# 726
Честито, Нуну Simple Smile! Нека расте здрава, силна и гордост за мама и тате Simple Smile! Бъдете много щастливи с двете ви сбъднати мечти Wink! 💐❤🎉

# 727
Здравейте, мили дами.
От скоро съм пациентка на Владимиров и от няколко дни чета темата. Много е интересно като книга с различни персонажи, исках просто да се запозная с историята на всички ви. (малко психопатско звучи, но да не нахълтвам ей така от нищото) За сега няма с какво много да се включвам, тъй като чакам септемврийския цикъл за подготовка с доктор Белчева и след това живи и здрави действаме. Но ми се иска да "се запиша" тук и да има с кого да си комуникирам. Искам да ви кажа, че ми е много мъчно за всяка една непозната жена от вас, при която не се получават нещата и се радвам ужасно много за останалите, при които всичко върви добре. Надявам се всички тук час по-скоро да изпитат удовлетворението от сбъдването на мечтата им. Колкото до нашия случай, ние сме с мъжки фактор, при мен всичко изглежда добре на този етап. Но имаме малък шанс да се получат нещата със сперматозоидите на съпруга ми. Шанса е малко като при руска рулетка.... В Щерев ни загубиха времето, няма да навлизам в подробности, но съм много разочарована. За това реших като се уточни положението при мъжа ми да отида при Владимиров. Аз съм адски притеснителна, не смея да задавам въпроси, още повече пък по два пъти. Само слушам и след това остават много въпросителни. По този повод се разрових тук и ви открих Simple Smile

# 728
Антоанета, би ли споделила защо не си доволна от Щерев и от кой лекар ин витро ли правихте?
Може и на лична в чудене съм към коя клиника да поема за това питам.

# 729
Добре дошла, Тони (нали може да ти казвам така?) Simple Smile! Пожелавам ти много успех и скоро да гушкате бебе Simple Smile!
Ако има въпроси питай смело - тук всички са много отзивчиви. Но е хубаво и док да питаш ако нещо е неясно - той знае най-добре и ще ти обясни. Той като цяло не говори празни приказки, но питаш ли - винаги обяснява Simple Smile. Няма от какво да се притесняваш Simple Smile!

# 730
Ragga , в Щерев лекувахме само съпруга ми. Аз не съм била нито на прегледи, нито нищо. Бях си записала час при Коновалова. Моя позната е при нея, ако се спреш на Щерев ти я препоръчвам. Но отмених часа и отидох при Владимиров, защото се разочаровах от Бъчваров-андролог. Съответно и от клиниката като цяло. А сега като чета по форумите, много хора имат лошо мнение. За Владимиров още не съм прочела нещо лошо. Там е и по-спокойно, по-уютно. Харесвам го. Иначе мнения всякакви. Този, който е успял ще ти каже само хубави неща, този който не е ще е недоволен. Така че се остави на твоето усещане да те води.
Spicy, благодаря! Ще питам няма начин. Аз съм вечно неразбрала и някак си винаги имам нужда някой страничен да си изкаже мнението, за да съм по-сигурна Хаха. И ми е силно необходимо да обсъждам случващото се с хора в моята ситуация, а не с майка ми, която само се тревожи или приятели, които те гледат със съжаление...

# 731
Аз не знам как може този Бъчваров изобщо да работи като лекар. Загуби ни 7 месеца

# 732
Аз не знам как може този Бъчваров изобщо да работи като лекар. Загуби ни 7 месеца

Може да е помогнал на много семейства, но изглежда има и такива като нас, на които не е... Големи пропуски, абсолютно напразна биопсия, предложение за лечение на стойност 2-3 хиляди, което “може и да помогне, може и не, не мога да кажа”.

Последна редакция: пт, 20 юли 2018, 11:15 от Antoaneta/Cv/B

# 733
Здравейте,  може ли някой да ми каже каква е цената на инвитро с донорски яйцеклетки при д-р Владимиров,  колко време се чака и има ли успеваемост. Аз съм пациент на клиника Щерев и там имам 3опита,  като двата бяха без имплантация,  при третия мисед аборт. Докторската ни каза, че няма смисъл да опитваме повече и да си осиновяваме,затова се замислям да сменим клиниката. Искаме да продължим борбата особено сега след положителения тест. Третия път успяхме след ера тест.

# 734
  • Пловдив
Като чуя Щерев и косите ми настръхват. На сайта на клиниката има всички цени, сега е отпускарски сезон, доктора по това време нахгодината излизапв помивка и ще се върне към средата на септември, според мен е удачно тогава да започнете.

Общи условия

Активация на акаунт