Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 073
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
То като гледам за следващия епизод са ни подготвили още и още....
От промото на мен ми се струва, че Хинова няма да може да има деца, може би са отстранили матката, дано не я убият после!

# 181
  • Там,където се събуждам щастлива.
То освен Банков и Огнянова нищо весело не се случва..

Можеха поне с детето да го оставят, дори за някаква утеха, а те не - брутални до безкрай.

Защото в живота не се случват такива неща?
Има комедийни сериали, които разведряват и са вечен смях. Откраднат живот не спада към този жанр, за да се иска това от създателите. Не е и научнопопулярен медицински сериал.

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 00:26 от Kalinka

# 182
Е, добре де, ама в живота се случват и хубави неща, а сериалът стана една абсурдна трагедия.

# 183
  • да има едно лесно - на мотора
.. Отчаян живот не спада към този жанр, за да се иска това от създателите. Не е и научнопопулярен медицински сериал.
[/quote]
Шегувате се с  името на сериала, нали ?

# 184
Цитат на: yahoo"
Не вярвам да има каквато и да е драма при Наталия, ако разбере.

Правилно предположих преди време. Тук нямаше изненада.

# 185
Нямам проблем с драмата,все пак това е жанра  и не очаквам да се веселя постоянно.
Например в This is us е постоянна драма и плача е почти 100%осигурен във всеки епизод.
Ще ги измъчат всички то е ясно,но очаквам да бъдат възнаградени за мъките си след това.
Положително настроена съм Simple Smile

# 186
Ако го направят само шеги и закачки ще кажете, че е скучно.

# 187
Ще ги измъчат всички то е ясно,но очаквам да бъдат възнаградени за мъките си след това.
Не вярвам да ги "възнаградят" за страданията, сценаристите са извратени садисти. tooth Изобщо не съм положително настроена. Tired

Ако го направят само шеги и закачки ще кажете, че е скучно.
Аха, а Само трагедия не е скучно, а много интересно, нали?! tooth

# 188
  • София
Нямам проблем с драмата,все пак това е жанра  и не очаквам да се веселя постоянно.
Например в This is us е постоянна драма и плача е почти 100%осигурен във всеки епизод.

''Това сме ние'' е направо комедия в сравнение с Отчаян живот. Wink
Да, има доста тежки моменти, но и много хубави неща и много красиви. Просто прекрасно шоу.

# 189
  • София
Сега очаквам детето на Наталия и Калин да е със синдром на Даун, Хинова да се самоубие, а Вяра да направи опит за самоубийство.

Егати сценаристите, егати чудото...

# 190
  • There I was on a July morning
Нямам проблем с драмата,все пак това е жанра  и не очаквам да се веселя постоянно.
Аз не вярвам да бъдат възнаградени с каквото и да е, особено, ако сбъднат символиката с картонените фигури. Confused

За мен, драматизмът във филма е пресилен. Вярно е, че всички злини, които се струпаха върху главите на нещастните доктори имат почва и в реалния живот, но тук са - как да кажа, висококонцентрирани. Мисля, че трябва да вмъкват и по някое и друго положително събитие в битието на героите.  

# 191
  • Там,където се събуждам щастлива.
.. Отчаян живот не спада към този жанр, за да се иска това от създателите. Не е и научнопопулярен медицински сериал.
Шегувате се с  името на сериала, нали ?
[/quote]

Беше грешка.
Има много хора, които имат тежък живот и много малко или почти никакви радости. Ако не сме от тях, то трябва всеки ден да благодарим.

# 192
Оставам си позитивна Simple Smile
Относно сценаристите, гледам комедия,при която  чаках двойка (която беше заедно от 3 години) да имат истинска целувка и още 2 години най-после да спят заедно.Сценаристите го точеха доколкото имаха възможност тези моменти,но чакането се отплати(епизодите бяха невероятни).
Надявам се все пак  последващите епизоди да ви накарат да се почувствате така. (както аз, когато гледах тези два епизода)

# 193
  • Бургас
Нямам идея кои са в момента сценаристите на филма, но съм потресена от това, което направиха с образа на Наталия... Не може да обърнат един готин човек в тясно скроена и куха лейка, просто не върви.
Отделно, и аз адмирирам идеята да го прекръстят на "Отчаян живот'. Вярно е, че в живота често се случват кофти неща..., но някак прекаляват леко. Като в новините, действат на принципа, че ако няма сензация и трупове, убийства, смърт, драматизми, сълзи и сополи, гадории и т.н. няма да има рейтинг.

# 194
От вас се иска просто да го гледате и да коментирате. Не се връзвайте твърде много. Това все пак е художествена измислица.

Ако ви дадат вие да го списвате няма да е много по-различно.

Общи условия

Активация на акаунт