Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 076
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
От вас се иска просто да го гледате и да коментирате. Не се връзвайте твърде много. Това все пак е художествена измислица.
Aма именно. Аз го "гледам" с едното око докато правя поне 2-3 други неща. И никак не се връзвам. Имам си по-важни занимания. Просто ми става тъпо, че се вярва, че това се харесва.. Или пък наистина се харесва, може и проблемът да е в моя телевозор  Mr. Green  Whistling  Laughing

# 196
  • Кърджали
Всеки път си казвам че няма какво повече да му гледам на този сериал и пак го гледам. Всъщност, е първият български сериал, който гледам. Досега все не успяваха да ме запалят. Но вече наистина и на мен почна да ми става прекалено томкоз драма. Една хубава двойка имаше и нея съсипват (Мазови). Наталия - иде ми да хвана една дрянова тояга... Димо Алексиев е прекрасен в ролята на Калин. 
За Банков и Огнянова - те са май са причината да гледам в последните серии. Харесва ми как се сближават - внимателно, интелигентно. Тъй де, щеше да е нереално при все случило се в живота на Банков изведнъж да покажат някаква луда страст. На Банков черупката му се пропуква лека полека и се надявам сценаристите поне тази двойка да не орезилят и да ми оставят нещо по което да въздишам мило мило.

# 197
  • София
Според мен тепърва ще измислят гадости за Банков и Огнянова. Сценаристите си следват тяхната черна логика. Все пак Банков има врагове, които искат да го отстранят от пост и засегната ще бъде Огнянова. Едва ли финала ще е с хепи енд.

# 198
Сигурна съм, че и за Банков и Огнянова ще измислят нещо ужасно - я катастрофа с мотора, я нещо друго Naughty

# 199
Само трагедии по сценарий показват непрофесионализъм
И за мен предложиха
Жив човек няма да остане в свети кирил Simple Smile
Ние у дома често му казваме скапан живот, отчаян живот, пропиляна съдба и прочие Wink Даже се забавляваме да измисляме имена
Но поне епизода беше по емоционален от халюцинациите на Жени, например, или отвличането на Пешко , ако ги помните. Wink

# 200
  • Кърджали
Гледайки това което се случва, изобщо не ме и съмнява че и на тази двойка ще им се стоварят куп ужасни неща. И предварително ме хваща яд...
За мен лично този сериал трябваше да приключи още с първи сезон, защото се чудят каква глупост да измислят за да го продължават. Бях почнала да го пускам вече само за фон, докато правя други неща през това времеа. Появи се нещо, което привлече вниманието ми и сега страх ме хваща кога ще го развалят.

# 201
Банков като разказваше историята си, спомена ли и жена си?
Аз така и не разбрах тя как е починала.
Този въпрос и мен ме вълнува от преди няколко епизода, писах и тук в темата. Не е ясно какво се е случило с нея.

Може да се е самоубила, когато е починало детето. В крайна сметка тя го насърчи и го накара да се качи на мотора.

Жената на Банков една жена, която доскоро е живяла в Америка. Прави филми, фотографка и т.н Не се сещам за името й.

Жената, която играе съпругата на Банков се казва Стела Стойкова, бивша манекенка.
Снима се в разни реклами - Ехо Савекс и разни такива.
Беше и в предаването на Мира Добрева за известно време, прави разни репортажи, снимки и т.н.

# 202
Цитат на: Скубиду
Аз не вярвам да бъдат възнаградени с каквото и да е, особено, ако сбъднат символиката с картонените фигури. Confused 
A може ли линк към снимкa с тези фигури, не успях дa нaмеря Blush

# 203
Коя актриса игра вчера жената на Банков, когато даваха спомена му с детето?

Не е актриса, манекенка от близкото минало, казва се Стела Стойкова.

# 204
  • София
Кому беше нужно Хинова два пъти да губи бебе и покрай това някои други органи? Напоследък гледам между другото и съм пропуснала "страхотните" сцени, като изповедта на Банков. Видях само глупостите на Наталия, въпреки че донякъде реакцията й е нормална. А прическата на Виолета става все по-идиотска, вчера ми заприлича на каска.

# 205
Всичко мога да преглътна - драми, катастрофи, загубени бременности, шизофренно или инфантилно поведение на героите, но тази нелепа прическа на Виолета в стил ученичка в помощно училище ми бърка да не казвам къде... Rage

# 206
От вас се иска просто да го гледате и да коментирате. Не се връзвайте твърде много. Това все пак е художествена измислица.

Ако ви дадат вие да го списвате няма да е много по-различно.
Ами това правим - гледаме и коментираме. Може би коментарите не ти харесват?  hahaha Очакваш да възхваляваме сериала ли? Няма как да стане, все по-тъпо става. Да не си част от сценарния екип, та подскачаш така?  tooth
Ние не сме сценаристи, а зрители, не ни обяснявай какво бихме измислили ние, ако обичаш, много детинско звучи.( В опит да защитиш некадърния екип, който прави филма)

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 09:27 от Ензим

# 207
Аз все се надявам Калин и Наталия да не се разделят и си мисля,че развода няма да стане факт.
А Наталка и Захариев ще са при Гала днес.

# 208
  • София
Да разкажете какво са казали.

# 209
  • There I was on a July morning
tim*, картонени фигури имаше в трейлъра за 4-ти сезон. В този трейлър, Мазов държеше бебе в ръцете, а Хинова е от картон.
И аз предполагам, че Банков и Огнянова ще ги разделят, а той ще си тръгне от болницата.

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 10:15 от Скубиду

Общи условия

Активация на акаунт