Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 044
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • There I was on a July morning
Мда, време е да прекръстят сериала на "Отчаян живот". Мисля, че не останаха много серии до края и не знам дали ще им стигне времето да уморят всичко живо и хубаво в тази болница.  Mr. Green
Актьорите бяха на ниво /изключая Огнянова/, но сценарият вече задълба към дъното.

# 166
  • тук, на мястото си
Много силен епизод,  хареса ми като игра. Като замисъл ми идва да изпсувам, че ми се свършиха думите. Така извъртяха нещата сценаристите, че не знам на какво да се надявам. Като отиде Наталия при Калин помислих, че ще рече каквото било - било, а тя хоп - не мога, та не мога.
За Мазови не знам какво да мисля.
И тази музика за фон, ами че да я намалят малко,  поне да чуем репликите на артистите.

# 167
Банков като разказваше историята си, спомена ли и жена си?
Аз така и не разбрах тя как е починала.
Този въпрос и мен ме вълнува от преди няколко епизода, писах и тук в темата. Не е ясно какво се е случило с нея.

# 168
  • София
Мда, време е да прекръстят сериала на "Отчаян живот". Мисля, че не останаха много серии до края и не знам дали ще им стигне времето да уморят всичко живо и хубаво в тази болница.  Mr. Green
Актьорите бяха на ниво /изключая Огнянова/, но сценарият вече задълба към дъното.

Страхотна идея!
А дъното отдавна го дълбаят Tired

# 169
  • София
На мен жената на Банков от вчерашната серия ми заприлича на Лора Крумова.
Поревах си яко аз 😧 особено на изповедта на Банков.
Главната сценаристка, ти си болен мозък, честно.😠 И мъжа ти тоже.

# 170
Епизода въпреки цялата мъка беше доста добър,хареса ми играта на всички.Тъкмо си мислех,че драмата с Калин и Наталия ще приключи,и тя му е простила ,пък накрая-развод.С Банков и Огнянова имаше лек напредък- сподели й какво е станало.Поне за тях в момента има светлина в тунела.Много жалко за бебето до последно се надявах да не го убият,дано поне това да ги сплоти, а не раздели.

# 171
  • Там,където се събуждам щастлива.
Банков като разказваше историята си, спомена ли и жена си?
Аз така и не разбрах тя как е починала.
Този въпрос и мен ме вълнува от преди няколко епизода, писах и тук в темата. Не е ясно какво се е случило с нея.

Може да се е самоубила, когато е починало детето. В крайна сметка тя го насърчи и го накара да се качи на мотора.

Жената на Банков една жена, която доскоро е живяла в Америка. Прави филми, фотографка и т.н Не се сещам за името й.

# 172
Отчаян живот е патент на Ванката, който е заврян зет без право на еманципация и съответно на реализация в този живот ... Така че поех вместо него публичната щафета, включае ник нейма, за да няма ала бала после  Imp

# 173
Може да се е самоубила, когато е починало детето. В крайна сметка тя го насърчи и го накара да се качи на мотора.
Това предположих и аз тогава, май натам вървят нещата. Предполагам, ще разберем следващата седмица.

Ot4aqn jivot, не ти оспорваме авторството. Peace Laughing

# 174
Как е починала жената на Банков?-сценаристите и те го мислят сега Smile
Бих ги наградила все пак за  изповедта на Банков и най-вече това за сърцата на децата беше право в целта.Hands Clap

# 175
И аз мисля, че жена му може да се е самоубила. В началото смятах, че с детето са загинали в катастрофа, ама по думите на Банков до момента оставам с впечатление, че само детето е пострадало тогава.

Наистина взе да ми идва в повече драмата в сериала. Другите сезони не съм ги гледала толкова последователно и не мога да кажа, но в този всичко е удавено в мъка и за никой няма лъч светлина. Все гадни неща им се случват.

# 176
  • Пловдив
И в другите беше така, аз гледах сериозно сезон 1 и 2 и как нямаше едно хубаво нещо. Даже онзи ден си гледах пост във Фейсбук по темата... То бива, бива, ама. Знаем, че не в комедиен сериала, но това не означава, че трябва да е толкова депресиращ. Sad

# 177

Страхотна идея!
А дъното отдавна го дълбаят Tired

Скубиду, благодаря, но по-горе се подават други сигнали Imp Да не се изхвърлям, но ако не е в първи сезон, патентът е от сезон 2. След 3 сезона дебнене в храстите, дойде време за малко осветляване ... чуждо тяло, ко да го паиш Yum

# 178
  • Варна
СценаристИтИ прекалиха вече... Хайде стига със черния хумор вече много депресивно стана... То освен Банков и Огнянова нищо весело не се случва.. Малко трябва да смените сценария по добре пациентите да страдат, а нашите доктори да са малко по добре... Чак аз се депресирах от таз серия то драма драма ама хайде няма нужда чак толкова....

# 179
То освен Банков и Огнянова нищо весело не се случва..
То и при тях едно такова тегаво...... Въздишки, сълзи, терзания, недоизказани думи. Едва ли някога ще излязат и ще се смеят или ще си говорят един за друг. Всичко е под сянката на личната трагедия на Банков.
Според мен е доста жестоко, че по сценарий и детето му е починало. Хайде, вдовец, някак по-лесно се приема, особено, ако е минало повече време и се появява приятна дама, която да му се усмихва красиво насреща и да прави дните му по-весели. А зрителите пак щяхме да се трогнем.
Можеха поне с детето да го оставят, дори за някаква утеха, а те не - брутални до безкрай.

Общи условия

Активация на акаунт