Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 081
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ако той си тръгне, по-добре да спрат и сериала. И без това той го раздвижи.

# 211
  • до една звездичка
Нямам проблем с драмата,все пак това е жанра  и не очаквам да се веселя постоянно.
Например в This is us е постоянна драма и плача е почти 100%осигурен във всеки епизод.
Ще ги измъчат всички то е ясно,но очаквам да бъдат възнаградени за мъките си след това.
Положително настроена съм Simple Smile

+1.
Нито имам проблем с драмата, нито със събитията, нито със сценаристите.
Гледам филма с удоволствие. Whistling

# 212
tim*, картонени фигури имаше в трейлъра за 4-ти сезон. В този трейлър, Мазов държеше бебе в ръцете, а Хинова е от картон.
И аз предполагам, че Банков и Огнянова ще ги разделят, а той ще си тръгне от болницата.

Само това не !!!

# 213
tim*, картонени фигури имаше в трейлъра за 4-ти сезон. В този трейлър, Мазов държеше бебе в ръцете, а Хинова е от картон.
И аз предполагам, че Банков и Огнянова ще ги разделят, а той ще си тръгне от болницата.

И Калин, и Наталия са от картон.

# 214
  • София
А Огнянова въобще я няма там.

# 215
Стилянова също е от картон.
А накрая Виолета е на директорския стол. Най-много Банков и Огнянова да си заживеят щастливо в Германия и да оставят Виолета да се вихри като директор.

# 216
Огнянова я вкараха този сезон, тя никаква не беше в началото на сезона. Не върви да е в трейлъра.
Общо взето повечето неща от трейлъра се сбъднаха. Чакаме само развръзката на историята с Мазови. Още имам надежда, че може да извъртят нещо със Сурогатната майка и да им помогнат за дете. А да, чакаме и дали Вяра ще се реже.

# 217
  • somewhere near the sea
За мен образът на Наталия не е последователен. Сякаш го пишат няколко човека.
Мазов- коренна промяна:романтичен, любвеобилен..., но имам обяснение- Цинизмът му е маска, защото е имал нужда от любов.

# 218
  • Mediterraneo
Няма такава тъпня! Всичко развалиха! снощи ми идеше да тресна телевизора с нещо.
Нито Мазови заслужаваха подобно развитие на живота си, нито Калин някога е заслужавал Наталия. Предпочитам тя да беше пометнала, отколкото Лора. Направо не мога да повярвам какъв хорър правят сценаристите!

# 219
  • 221B Baker Street
Още в началото на сезона четох, че Хинова и Мазов ще си вземат сурогатна майка за детето. А относно картонените фигури и Вяра е от картон, и с прерязани вени, от които капе кръв.

# 220
  • Mediterraneo
Да, остана и Вяра да се самоубие и могат да слагат край на сезона!

# 221
  • София
Толкова ли лабилна ще я изкарат Вяра, та чак да си реже вените.

# 222
За мен образът на Наталия не е последователен. Сякаш го пишат няколко човека. ......
Да, много тъпо. Тръгна да се цупи за една тъпа сватба, голяма работа..... Като че ли й е била по-ценна отколкото бъдещия съпруг. Хора починаха трагично, а тя за сватбата си мрънка.
И това, че Калин й бил изневерил. Това не е никаква изневяра, тя го заряза без въобще да й пука за него. Нейното е по-голяма изневяра.

# 223
Той Калин правилно й каза,те не бяха заедно тогава и тя му каза,че е свободен. Наистина ако се разведат ще е тъп обрат .
Утре е срещата на актьорите от сериала с фенове,от 17 в някой от моловете в София. Това и беше основно темата при Гала. Дадоха и Банков при заснемането на сцената с мотора. Нищо интересно.

# 224
  • София
Толкова ли лабилна ще я изкарат Вяра, та чак да си реже вените.
Да го прави, че вече много досадна стана. А пък ако я спасят, да се отказва от хирургията - щом и вените не знае как да си среже като хората. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт