Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 082
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Според мен един човек трябва да има доста здрава психика, за да работи като лекар. Стоически да понася всичко, което му поднася работата. А тя, ако реално е толкова лабилна, а не си говори само за пред гаджето, значи не се вписва изобщо в лекарските ми представи.

# 226
Вергов каза, че щяло да има повече снимки извън в болницата, както и снимки в чужбина. Дали няма да върнат Биляна и Алекс във филма.

# 227
О, не, заради тях спрях да го гледам преди.

# 228
По-скоро очаквам Банков да ходи пак в Германия и да дават сцени от там.

# 229
  • Варна
Калин и Наталия мисля че ще се разведът,  когато се роди дъщеричка им отново ще се за обичат и ще се съберат и ще направят нова сватба само тримата 😂

# 230
  • до една звездичка
из мрежата:

След дълги размисли, Премиерът реши да предложи поста Министър на здравеопазването, на директора на болница "Свети Кирил", доц. Банков.

Laughing

# 231
Здравейте.Искам да попитам някой знае ли,каво ще представлява срещата с актьорите от сериала утре от 17ч.в Ринг мол.

# 232
Снимки, разговори, въпроси с актьорите.

# 233
Здравейте.Искам да попитам някой знае ли,каво ще представлява срещата с актьорите от сериала утре от 17ч.в Ринг мол.
Група туийнове наобиколили актьорите и молещи за автограф. Поне така беше когато стартира "Столичани в повече", преди не знам колко години. Не ми стигаше въздух от блъсканица, но най - малкият държеше да го придружа.

# 234
  • София
И на мен не ми хареса снощната серия! Съвсем на трагичен индийски сериал го оприличиха, та и накрая музиката така зави. Що им трябваше пак да съсипват Мазови, а Наталия, когато трябва да е силна е лабилна, когато има право да е разстроена - се прави на яка. Луда работа! Двете с Добрева могат да се съзтезават коя е по-шантава...
Прическата на Виолета е много зле! Ясно ми е, че актрисата иска да си пусне по-дълга косата, след като миналия сезон наистина я отряза, но толкова ли не могат да измислят как да я срешат?! И колко стилно я обличаха в първите сезони, сега е отврат!

И на мен ми е интересно какво ще измислят за жената на Банков. Той каза, че и двете са му издъхнали в ръцете и само толкова за нея, все за детето дават.

# 235
Днес някъде четох, че Йоана е бременна наистина.

# 236
  • Разпиляна във въображението
Банков ще се пързаля играейки хокей - това го даваха в репортаж. Предположение - удря се, пада, кънка го срязва в корема /евентуално снимката от преди страници/ и т.н....

Коремчето й беше много ясно очертано. Ако е вярно - супер.

# 237
Къде? Няма да се учудя, ако са го преписали от тук.

# 238
потърсих и аз и точно това намерих "...наблюдателни зрителки са забелязали коремчето и обсъждат.... Smiley

# 239
От вас се иска просто да го гледате и да коментирате. Не се връзвайте твърде много. Това все пак е художествена измислица.

Ако ви дадат вие да го списвате няма да е много по-различно.
Ами това правим - гледаме и коментираме. Може би коментарите не ти харесват?  hahaha Очакваш да възхваляваме сериала ли? Няма как да стане, все по-тъпо става. Да не си част от сценарния екип, та подскачаш така?  tooth
Ние не сме сценаристи, а зрители, не ни обяснявай какво бихме измислили ние, ако обичаш, много детинско звучи.( В опит да защитиш некадърния екип, който прави филма)

Защитавам актьорите понеже повечето са ми приятели.

Общи условия

Активация на акаунт