Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 123
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Никой ли не е ходил на срещата, да каже нещо ново?

# 271
  • Разпиляна във въображението
Сценарии отпреди 1....0 серии: Наталия става опора на Калин. Ходи на терапевт. Закъснява й. Една сутрин отива в тоалетната с тест, положителен е, събужда Калин и двамата са щастливи. В опит да оправи живота си се сдобрява с баща си, следва операция, знае какво ще се случи, и все пак се опитват. Бащата умира, но този път Калин е до нея и двамата го преодоляват. Една щастлива двойка с малко драма, но и щастие. Но ще е много захаросано - трябваше Наталия да иска да се разведе, да изчезне, да убият баща й в болницата, мъжът й да преспи с по-голяма и така да съсипят репутацията на още един стабилен образ в сериала. И още драма, драма....

# 272
  • София
Гледам сериала и се чудя защо сценаристите имат уплах от хубавите емоции и заредени с усмивка сюжетни линии, та ги унищожават целенасочено  Rolling Eyes

Малко офтопик, но сърце не трае.  Днес гледах " Възвишение" /суперлативите са за друга тема!/.
 Алек Алексиев в главната роля ме изненада много приятно - естествено, нюансирано превъплъщение и всичко му се разбираше. Laughing  Нищо общо с дървото д-р Василев. В същото време се запитах, защо  Вергов  си е позволил само да мине за секунди в кадър с някаква китара и ужасно смешни мустаци. Веднага го забравям, за да си мисля за д-р Банков  Wink

# 273
  • There I was on a July morning
Гледам сериала и се чудя защо сценаристите имат уплах от хубавите емоции и заредени с усмивка сюжетни линии, та ги унищожават целенасочено  Rolling Eyes
Вероятно причините са:
- така си запълват сезоните, ако всичко вървеше нормално, нямаше да скалъпят предварително заложен голям брой серии;
- съгласно максимата - "добрата новина е лошата новина". Предизвикват /според тях/ по-голям интерес. Twisted Evil

# 274
  • Разпиляна във въображението
Абсолютно излишно участие на Вергов във Възвишение. Не видях и причината за тази сцена.

- съгласно максимата - "добрата новина е лошата новина". Предизвикват /според тях/ по-голям интерес. Twisted Evil

Интересът е заради българската продукция. Очаквам Дяволското гърло. Полицейският сигурно ще го игнорирам както правя със Столичани в повече.

# 275
  • София
Гледам сериала и се чудя защо сценаристите имат уплах от хубавите емоции и заредени с усмивка сюжетни линии, та ги унищожават целенасочено  Rolling Eyes
Вероятно причините са:
- така си запълват сезоните, ако всичко вървеше нормално, нямаше да скалъпят предварително заложен голям брой серии;

Е, нормално е да разтягат  спънки, недоразумения, усложнения. Но те клонят все към трагедиите   Twisted Evil
Едно е Виолета да създава конфликти, друго е Мазов да скача от щастие и скоро след това да видим пропитите му с мъка сълзи... Приемам го като садизъм към единствената позитивна двойка, която винаги и единствено чаках с нетърпение  Sad

# 276
За актьорите само браво, повечето са великолепни! Но сценария е критикуван от ден 1, има глупави несъответствия, просто глупави и това така и не се изчисти. Ми дразни. Актьорите нямат вина за това, разбира се, евала че са професионалисти и успяват да ни трогнат и задържат въпреки сценария.

# 277
Да, някои от артистите наистина се справят чудесно въпреки недомислията в сценария и успяват да ни трогнат. Ако искаха да покажат, че хора като Вяра и Наталия имащи вече това за което много хора само мечтаят, а с лека ръка се отказаха от щастието за да го заменят със самота и страдание - да, лесно успяха да ни убедят, че си заслужават последствията на техните решения. Обаче какво искаха да покажат с Мазов и Хинова? Когато някой иска толкова много нещо съвсем нормално като да имаш дете, да правят и невъзможното за да успеят и накрая да ги изкарат не само че не са успяли, а и Хинова да изгуби живота си (изглеждаше картонена в промото). Всичко позитивно се случваше с огромни усилия, а загубата на плода и органите ставаше като на шега. Не схващам смисъла на такова послание.

# 278
Сериалът няма за цел да ви праща послания. Целта е да ви разказва история.

# 279
  • There I was on a July morning
Сериалът няма за цел да ви праща послания. Целта е да ви разказва история.
Хм, да не си от сценаристите?  Thinking  Crossing Arms   Twisted Evil

# 280
  • Там,където се събуждам щастлива.
Значи е пълно с двойки, които винаги успяват да имат деца?  Ех, де да беше така и в живота! Сладникавите и вечно завършващи с щастливи мигове сценарии са патент на Холивуд. Другото се нарича реалност!

# 281
Това е филм, досадно е два пъти да причиняват това на едни и същи герои, че и по-лошо втория път, тъпо е. Но на някои им харесва, защото е реалистично. На мен - не, твърде жестоко, няма нужда. Sad
Най-много да пратят героите някъде, където сурогатното майчинство е законно, защото тук не е. И да се разделим с Мазов и Хинова. Simple Smile И, разбира се, остава и любимият вариант на гениалните сценаристи - да убият Хинова.

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 23:13 от Ензим

# 282
Не съм от сценаристите. Твърде малко плащат в тази продукция.

# 283
Kalinka, рядко помня потребители , но си ми направила впечатление като единствен сляп поддръжник на сценария.  Дано си просто фен, това би показало че има и ревностни фенове, прощаващи абсолютно всичко. Защото ако имаш връзка с екипа, не ти прави чест да защитаваш посочвани от много потребители и от години слабости по сценария. Последните драми, клонящи към абсурда- да, творческо безсилие са.

# 284
  • Там,където се събуждам щастлива.
Happy, въобще не съм свързана със сериала. Реалистично съм настроена. Още с първата тема за разменените деца и терзанията около тях, се постави началото на сюжетната линия, че няма да е хахо хихи. Повечето от нещата, които показват са си от живота. Имам братовчедка, която с мъки забременя, плодът умря и при премахването му стана усложнение и се раздели с мечтата за дете. Жената на близък приятел от години се бори за дете. Ами...вече е на момент заживяване с мисълта “без деца”! Да гледа филма и да вижда, че винаги има щастлив край, когато за нея няма? Странна наша позиция да искаме това.
Познавам и двойки, при които жените са ужасно жестоки по отношение на мъжете си, които са готови на какво ли не за тях, И в началото съвсем не бяха такива изперкали жени.
Та не знам кое не се случва и в живота. А е твърде концентрирано тук, заради даден ефект. Захаросани сцени нямат да имат този ефект. Да си представим, че всичко е щастливо, хубаво, розово...Ами...не знам колко серии може да се поддържа така със захаросани пуканки и розови очила.

Общи условия

Активация на акаунт