Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 069
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Значи този сериал показва, че в Бг всички са нещастни, с разбит живот, злобни, интриганти, лигави, меркантилни и въобще на преден план изпъкват негативните качества на хората. Според мен в противовес на всички драми и несполуки, трябваше да има поне една успешна двойка, с дългогодишен успешен брак, която да бъде пример и извор на мъдрост за младите и неопитните, която да дава надежда, че с компромис, любов и търпение животът върви и всяка трудност може да бъде преодоляна.  Crossing Arms
Генадиеви бяха такива, преди да се разбере за размяната. А всъщност много хора от реалния живот си имат по някой скелет в килера.
Сериалът е малко като Биг брадър - ще е скучно, ако няма всекидневни караници, ако хората си живеят мирно и се разбират.

# 46
Ако всичко е мирно и спокойно, няма да има какво да дават! Обаче, НЕ ПИПАЙТЕ МАЗОВИ, ЧЕ #2gunfire #2gunfire

# 47
То ясно, че трябва да има драма, няма как всичко да е розово .... амаа все пак на всяка крачка смърт, раздели, разводи, аборти, смъртоносни болести, рак, бъбреци, катастрофи и още, и още....
Смятам, че този сезон щеше да си върви добре и без раздялата на Наталия и Калин, достатъчно беше, че загуби сестра си и баща си. Кому е нужно още?
Мазов и Хинова също, защо не може да си имат живо и здраво детенце ? Достатъчно беше нейната операция и опитите ин витро. Много бих се радвала да гледам Мазов с неговите лафчета, а и майка му също, вместо някаква трагедия с тях.
Няма ли да е по-интересно да гледаме проф Гочева в ролята на баба?

Хубаво е да има драма и обрати, но не може и всичко да черно, достатъчно е това, което гледаме в новинарските емисии. 

# 48
  • София
Снощната серия май беше една от малкото, в която нямаше болен от рак. Наистина прекаляват с черното и мъката.

# 49
  • София
В болница за какво да разказват?
Ако искаха позитивни истории - да бяха направили сериал за кръчма.
Напоследък не беше умирал пациент, но снощи пак...

# 50
  • София
Халваджиян снима в момента полицейска комедия, там сигурно няма да има драма Laughing

# 51
  • София
Полиция, болници... там от хубаво не се ходи, освен за раждане или да ти върнат откраднато  Laughing

# 52
  • София
На мен щеше да ми е интересно сериала да беше тип "Д-р Хаус", да наблегнат на някакви странни случаи, заплетени, а не само да убиват някой.

# 53
  • София
Ама, много, много съм съгласна с Ванилия!
Можеше да докарат майката на Мазов да работи в болницата и да ни спретнат една комедийна линия снаха-свекърва. Mr. Green Само тука в Семейния да бяха прочели темата за свекървите и сценарият щеше да им е без пари и на готово Wink

Cuckoo, като тръгнат хората за болница искат да бъдат излекувани и щастливи, а не да излизат от нея с краката напред или с откраднато бебе ooooh!

Сетих се, че Пенев и Владов може да врътнат някоя свалка с младите сестрички, но като гледам девойчетата по-скоро ми приличат на пълнеж, отколкото на кандидатки за някоя по-сериозна роля.

# 54
Ами той Владов нали се пробва с една от младите сестрички, а Тасев му пригласяше. И, разбира се, Добрева се издразни. Иска навсякъде да огрее, но никъде не й се получава. Иначе ще е забавно да оставят сестричките, да има интрига.

# 55
  • София
Владов беше вдовец, а Пенев разведен, нали така?

# 56
  • София
На Владов дори се оказа, че покойната му жена изневерявала и детето не било негово. Пак мъка... но вече не я споменават.
Пенев нали се заигра с една пациентка, нещо хемороиди ли имаше

# 57
  • София
Съгласен съм, че не може без драма и че ако всичко е розово ще доскучае за масата народ и няма да я има тръпката да видим какво ще стане с даден герой. Но...
Ами не може пък само черно и драма. Вижте този сериал се води драма, не е комедия. Значи сериозен сериал. Бил като живота. ОК. Но, в живота не се случват само гадости, много моля. Искат да са достоверни и реалистични, но истината е, че по-скоро отидоха в сферата на научната фантастика, защото в реалния живот наред с лошотията има и много позитивни и красиви неща.
Има ли едно нормално и щастливо семейство в този сериал? Не. Има ли някой герой на който да не му се е случила някоя гадост или на негов близък. Не. Извинявайте ама това и в Сомалия го няма.
И сега има една двойка, кото е харесвана от всички (Мазови визирам) и понеже тя е единствената нормална дайте и нея да омаскарим.
Съвсем сериозно го казвам ако убият Хинова или бебето и, ще ме загубят като зрител, а съм сигурен, че и с много други ще се случи същото. С уникалните простотии по оста Калин-Наталия отвратиха маса народ, е сега вече чашата ще прелее.  ooooh!

# 58
....Съвсем сериозно го казвам ако убият Хинова или бебето и, ще ме загубят като зрител,.....

... поради което аз ще плача!

Направо ми се къса сърДцето, че ще бъдеш загубен като зрител!!! newsm78

п.п. Сякяш гледането е задължително!

Laughing

# 59
  • Разпиляна във въображението
При Врабчев всичко е ОК  Whistling и при операционната сестра  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт