Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Mediterraneo
О, само майката на Мазов да не вкарват в болницата! И без това много зле копират Анатомията, ако я вкарат, съвсем на преписване ще го ударят.

# 61
Аз не съм гледала Анатомията и не знам дали копират, но ми беше интересно да я гледам и ще се радвам, ако пак я включат (дано не е по трагичен повод обаче!)

# 62
  • Разпиляна във въображението
Трябва да се съобщи за бебето. Ще съберат пак майките и ще падне шоу Simple Smile

# 63
Образа на тая Луиза е много странен.. Преди искаше да реже мъжки достойнства наред, сега се опитва да се докопа до това на шефа.. И е толкова абсурдна..

# 64
  • София
Коко сигурно ще издъни работата сега.  Simple Smile

# 65
  • Mediterraneo
Вяра съвсем изтърва козите! Тези влажни погледи направи къртят.На нея могат да й причинят нещо сценаристите, няма Да им се сърдя

# 66
Мда,ще пита Наталия какво значи да мачкат чаршафи? 😃

# 67
Ех, че хубаво  Mr. Green

# 68
  • София
Направо страхотно им се получават любовните сцени на тези двамата - Банков и Огнянова де. 😍 Досега във филма все бяха едни.... Simple Smile

Продължавам да се надявам Наталия да я засилят отнякъде. Съсипа го това момче. Ту така, ту иначе. Сега е на кеф и го иска. Утре ще прецени като стане...

# 69
# 70
Значи така наречените "гууфс" като например пътешествието на играта на Коко няма да коментирам.

Ще се включа обаче по повод дебата дали актьорите "кукли на конци" или сценаристите/режисьора правят филма. На бас се хващам, че едно 80% от форума гледат сериала, не защото е български, а заради актьорите. Въпреки че това е най-слабата роля на Вергов според мен, основно той прави отчаяния живот гледаем този сезон.

ПС: вероятно 80% , които гледаме сериала, сме дебили. В тази връзка и малко извън темата, доцентинът от парламента се е изказал твърде меко, че само 80% от българите сме дебили ...

ПС2: откровението на Наталия оставям без коментар. Дупе да му е яко на Калинко с това, което си причини и тепърва ще страда от последствията за нищо ... Коко да иляди Bowtie

# 71
  • да има едно лесно - на мотора
Явно съм от %те дебили, щом продължавам да гледам сериала  Close Стана толкова предвидим . Сценаристите не си пият редовно хапчетата.

# 72
Вероятно е коментирано обаче гласът на Васко ми е толкова познат!!  Озвучава ли някой известен герой?

# 73
Уили Танер май беше

# 74
Ако не бъркам,Васко беше шофьора нали?Шофьор е Веселин Ранков той дублира много филми.И да,бащата в Алф.

Общи условия

Активация на акаунт