Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 073
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Другата България
Много кахърен стана сериалът. Ми то няма грам усмивка... Лора и Мазов нещастни, Наталия и Калин-нещастни, Банков, Огнянова и Добрева- нещастни, Евгения и София- също... Има ли един да е в ред? Много тъжно, джанъм!
Жекова. Simple Smile
Аз разбрах, че Огнянова ще му пише кога да се срещнат, та той затова беше купил и билети, ама ще видим какво ще стане по-нататък.
Тя нали му написа, но Верчето се докопа до телефона и не знаем какво ѝ е хрумнало, просто предполагаме.

# 451
В първите сезони се нагледахме как важни лични писма се подмятат на хвърчащи листчета и все попадат в неподходящия човек, този сезон е на мода да се подслушват лични разговори, водени на висок тон!? и сега е наред Вяра да хване на калъп Баков и Огнянова (на таванчето, естествено) и да схване най-накрая, че той не е безумно влюбен в нея 😂 

# 452
Освен в Нова плей, къде мога да гледам?
Изпуснала съм момента с смс-а, а в Нова са реклами на всеки 5 минути.

# 453
Аз го свалям от алейн.орг

# 454
Освен в Нова плей, къде мога да гледам?
Изпуснала съм момента с смс-а, а в Нова са реклами на всеки 5 минути.

Защо не си сложиш Адблок? При мен вече няма нито една реклама, ако гледам нещо там.

# 455
  • Кърджали
И аз ползвам ад блок и реклами нямам.

# 456
  • Разпиляна във въображението
Много кахърен стана сериалът. Ми то няма грам усмивка... Лора и Мазов нещастни, Наталия и Калин-нещастни, Банков, Огнянова и Добрева- нещастни, Евгения и София- също... Има ли един да е в ред? Много тъжно, джанъм!
Жекова. Simple Smile

Ще се повторя - и Врабчев и операционната сестра  Peace

Замислих се за Тасев и Добрева. Оказа се, че нито той я е обичал както трябва, нито тя. Е, тя го забеляза, когато той тръгна с Галя и все пак.

# 457
В началото наистина телефона на Калин беше някаква антика и Биляна лесно изтри оттам уликите срещу нея. Обаче телефона на Банков изглеждаше съвсем съвременен смартфон и да се остави незаключен е направо безотговорно. Добрева можеше и да види смс-а, но чак да и се позволи да го изтрие ще е все едно че се е ровила в телефона на някоя баба. Много елементарно и нереално ще е такова развитие.

# 458
  • Варна
Ох бях забравила какъв гадняр беше Калинко преди... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 459
Като я гледам Ернестина ми иде да взема една ножица и да и острижа половината метла.

# 460
  • Разпиляна във въображението
Хахаха, сладури. Тези тримата са голям майтап. Озвучаването на ударите е взаимствано от индийските сериали  Joy Joy Joy

# 461
  • Пловдив
Не го е изтрила...спешен случай има човекът...Ся Огнянова 10 серии ще се цупи!

# 462
  • Варна
Хаххах голям бой беше Joy

# 463
Охх много забавно. Галя каква бойна мацка била. 😂
Аз пък мисля,че го е изтрила Вяра тоя СМС. Никакви признаци нямаше Банков за среща.

# 464
  • Пловдив
Е,как да нямаше...нали говори по тек и каза,че идва...

Общи условия

Активация на акаунт