Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 093
  • 738
  •   1
Отговори
# 435

А откъде получавате тази неприятна информация, относно срещата ?

https://nova.bg/accents/view/2017/11/15/198624/%D0%BA%D0%B0%D0%B … 1%8F%D0%BB%D0%BE/ Simple Smile

# 436
  • Разпиляна във въображението
Аз в Банков нежелание и съпротива не усетих  Whistling

# 437
  • Другата България
Laughing Верчето е изтрила СМС -а.

# 438
Сега очаквам като се завърне Пецан да заяви, че Стилиянова не е постъпила правилно с Хинова и още повече да се обтегнат отношенията между тях.
Много ми стана мъчно за Лора, и Мазов как седеше отчаян в коридора, много тъжна сцена.

Щом срещата се е провалила явно Вяра е изтрила смс-са и като на филм нито единия няма да се обади на другия Rolling Eyes

# 439
Ееее, защо бе ?!?! RageRageRage

# 440
  • Кърджали
Дано сценарастите са измислили по- добре обяснение от това Вяра да е изтрила смс-а. Ех, човек да не се зарадва на нещо развиващо се и те веднага да го развалят... Не че ще е сефте, ама...

# 441
  • Разпиляна във въображението
Какъв беше смс-са?

# 442
Ако Вяра е изтрила SMS-a,Банков ще си мисли,че щом не му е отговорила не иска да излезе на среща с него.Огнянова като  една горда жена няма да тръгне да му звъни  за да го пита къде е.Че ще излезе с него и да я чака пред тях в определен час.

# 443
  • somewhere near the sea
Много кахърен стана сериалът. Ми то няма грам усмивка... Лора и Мазов нещастни, Наталия и Калин-нещастни, Банков, Огнянова и Добрева- нещастни, Евгения и София- също... Има ли един да е в ред? Много тъжно, джанъм!

# 444
  • Пловдив
Дано сценарастите са измислили по- добре обяснение от това Вяра да е изтрила смс-а. Ех, човек да не се зарадва на нещо развиващо се и те веднага да го развалят... Не че ще е сефте, ама...
м да...ужасни са!
Пък и той няма да и звънне да се уговорят пак за срещата  Whistling
Нищо позитивно не остана...

И да...100% ще извъртят нещата тъй,че Пецко ще каже,че е било ненужно махането на матката.И ще стане поредният скандал и разтурена връзка...

# 445
Аз в Банков нежелание и съпротива не усетих  Whistling

Е той така й каза, сега доколко е вярно Smiley

# 446
  • Berlin
Ако стане така, ще ми е много мъчно за Стилянова.

Аз разбрах, че Огнянова ще му пише кога да се срещнат, та той затова беше купил и билети, ама ще видим какво ще стане по-нататък.

# 447
  • София
Вчера в сайта на Нова пишеше, че след поканата на Банков за театър вечерта ще свърши не така, както са очаквали, нещо подобно беше. Сега пише, че не е отишъл.

# 448
  • София
Нали имаше инфо за предстоящите епизоди, че някой ще натупа Банков. Може за това да не се появи на срещата. Но сценаристите са доста предвидими, така че най-вероятно Вяра е изтрила смс-а.

# 449
  • Кърджали
Честно казано,предпочитам някой да го пребие и за това да не отиде, отколкото да не иде заради изтрит смс.  hahaha Второто просто е много тъпо

Общи условия

Активация на акаунт