Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 096
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Така ме радва увлеченият Банков, и аз в отбора "Тоз Вергов много готин тип е да му се не види"
Радвам се да те видя и тук, бяхме в групата Юлски майки 2009.  bouquet

Радва, радва, но връзките между колеги не са най-добрият вариант, както се вижда при други герои, а и по принцип.
Най-малкото, защото му е подчинена и всяка услуга ще бъде зле изтълкувана, независимо заслужава ли я Огнянова или не. А и тя какво се прави на ощипана - на всекиго ли ходи да предлага близалки?

# 421
  • Разпиляна във въображението
В крайна сметка отделението й е в подем. В даден момент ще се наложи да пишат декларация за връзки Whistling Ако не го направи ще им се съберат няколко прекрачвания на "законите" на иначе принципния Банков. Иииих, дойде в България и загърби праволинейността си.

# 422
  • Кърджали
Cuckoo, помня, помня  Hug
Ясно че в един момент ще има проблеми заради това че тя е подчинена,  той шеф. Не напразно още от сега се подмята че много бързо урологията получила финансиране. Снощи като ги гледах си мислих какво ли ще се случи за да осветли връзката им и че въпреки строгите му принципи в началото на сезона и той нещо тръгна срещу тях. Интересно ми стана. Иначе че още от началото си му беше интересна, беше му (тия дни изгледах сериите от сезона до сега, за да проследя сближаването им).

# 423
Някой написа по-нагоре, че Калин като нищо може да се събуди от ревящия Пешко в дома на Стилянова Grinning. Това и аз си го помислих гледайки промото за довечера Grinning.

# 424
  • Другата България
"не е твоя работа" за Добрева ще означава все едно са и казали - да, с Банков сме заедно, утре ще се женим даже. А и разбирам Огнянова защо отрича, нещата между тях не са някак си ясно поставени на масата и дето се вика може всеки момент Банков да се отдалечи и да реши че не му трябва нова връзка.
Дори и това да означава, ще спре да има щения и размисли, поне това. И да ходи по него като кутре, излагайки се тотално. Ама не, трябва още да деградира образа ѝ....ако и вените си среже заради това, ще е върха просто.
Не са поставени нещата, но е ясно, че се мъти нещо, не е без нищо.Това си е зараждаща се връзка, отвсякъде. Grinning

# 425
  • София
Всеки път, когато има сцени с Евгения, благодаря на съдбата, че нямам майка или свекърва като нея.

# 426
  • София
Някой написа по-нагоре, че Калин като нищо може да се събуди от ревящия Пешко в дома на Стилянова Grinning. Това и аз си го помислих гледайки промото за довечера Grinning.
И в същия момент ще се прибере Пецан😉😉😂 и като се сети за Романова 😆

# 427
Всеки път, когато има сцени с Евгения, благодаря на съдбата, че нямам майка или свекърва като нея.

Не знам сценаристите ли са виновни или самата актриса, но е така  Peace

# 428
  • София
Тя Стилянова може и до Бобчо да се събуди. Grinning

# 429
  • София
В тая болница не носят на алкохол.
Не съм гледала серията от четвъртък, Пецан на лечение ли отиде или просто си би камшика?

# 430
На лечение уж.

# 431
  • тук, на мястото си

Радва, радва, но връзките между колеги не са най-добрият вариант, както се вижда при други герои, а и по принцип.
Най-малкото, защото му е подчинена и всяка услуга ще бъде зле изтълкувана, независимо заслужава ли я Огнянова или не. А и тя какво се прави на ощипана - на всекиго ли ходи да предлага близалки?

Май точно това беше идеята на Банков като дойде в "Св. Кирил", а  сега какво стана - тича  подир колежка, а друга колежка тича подир него.
На моменти си мисля, че артистите ни са супер добри щом могат да изиграят образи  променящи се драстично всяка серия.

# 432

Направо му развали апетита на Калин с дудненето си.

# 433
Е то сърцето не пита в кого да се влюбиш.Банков й каза,че тя събужда сърцето му отново към живот,въпреки нежеланието и съпротивата му.Според информацията за епизода тази вечер няма да отидат на среща,Банков ще и вържи тенекия.
Тримата зарязани мускетари (Галя не е точно зарязана де,но все пак )в  бара  какви ли ще ги надробят?

# 434
Е то сърцето не пита в кого да се влюбиш.Банков й каза,че тя събужда сърцето му отново към живот,въпреки нежеланието и съпротивата му.Според информацията за епизода тази вечер няма да отидат на среща,Банков ще и вържи тенекия.
Тримата зарязани мускетари (Галя не е точно зарязана де,но все пак )в  бара  какви ли ще ги надробят?

А откъде получавате тази неприятна информация, относно срещата ?

Общи условия

Активация на акаунт