Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 097
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • до една звездичка
Относно възрастта на Огнянова,предполагам разликата е 10 години от разговора им на покрива,когато я попита от колко време е лекар и тя каза 10 години,а той каза 20 години.

Да, има логика. Защото в една от сцените той каза, че е 47 годишен, а тя, имайки предвид стаж от 10 години, може да играе около 35-6-7 годишна.

# 406
Наистина разликата между тях не изглежда толкова голяма, колкото реално е. За сравнение Стилянова и Захариев. Разликата е подобна, но при вторите тя си личи.
Диана е на 27 години, а изглежда над 30. Вергов пък си е запазен, за своите почти 50. Много са сладки и едни такива непринудени, дано не им измислят някоя гадория и на тях, въпреки че се съмнявам да ги пропуснат.

# 407
Относно възрастта на Огнянова,предполагам разликата е 10 години от разговора им на покрива,когато я попита от колко време е лекар и тя каза 10 години,а той каза 20 години.

Да, има логика. Защото в една от сцените той каза, че е 47 годишен, а тя, имайки предвид стаж от 10 години, може да играе около 35-6-7 годишна.
И на мен ми изглежда на толкова,без да искаме да го състарим момичето Simple SmileИзобщо,много си пасват,колко от мъжете на 47 имат тялото на Вергов Simple SmileГолеми са сладури,как пристъпват един към друг стъпка ,по стъпка ...

# 408
Да и аз мисля ,че е около 35-6 годишна,тъй като да завършиш медицина(ако започнеш веднага след училище) трябва да си около 25-6 години.
А на тях разликата не си личи както няколко вече от вас споменаха.Диана изглежда зряла(не възрастна)жена,а Луиза е както я помня от "Стъклен дом" -прилича на момиченце все още.Няма я тази женственост,която излъчва Диана.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 10:46 от maichetoo0o

# 409
Вергов ми харесва повече на 47, отколкото на 27.
Така да се разхубавява с годините, значи...

# 410
Нали,пак го сънувах.. за втори път  Blush водя я Джулая ,с един сън Mr. Green
И бръчиците даже му отиват.Една фенка му беше писала на страницата ,че усмихнат му отива повече,съгласна съм.

# 411
Може би е свързано с онази реплика за виното-с годините става все по-хубаво.А това е по-често срещано  за мъжете.

# 412
Нали,пак го сънувах.. за втори път  Blush водя я Джулая ,с един сън Mr. Green
И бръчиците даже му отиват.Една фенка му беше писала на страницата ,че усмихнат му отива повече,съгласна съм.

Това и аз исках да кажа, че дори бръчките му ми харесват HeartsHeartsHearts

# 413
  • Mediterraneo
а и реално аз незнам дали е консумиран техния брак..

Пред закона е консумиран вероятно, тя все пак е бременна. И мисля, че дори и да роди 300 дни след развод, детето се води на бившия съпруг. Не претендирам за точност на дните, но са там някъде.

# 414
  • София
а и реално аз незнам дали е консумиран техния брак..
Пред закона е консумиран вероятно, тя все пак е бременна. И мисля, че дори и да роди 300 дни след развод, детето се води на бившия съпруг. Не претендирам за точност на дните, но са там някъде.
Точно така е според Семейния кодекс.

# 415
  • Другата България
 Laughing И пак Огнянова отрече пред Вяра за Банков, и продължавам да не разбирам защо, след като е ясно, че между нея и Банков се мъти нещо?
Можеше да я отреже например с "не е твоя работа", или "не те интересува", но тя не, категорично отрича. И Добрева лапа, ли лапа кукичката. Много инфантилен правят образът ѝ, сякаш нарочно.

# 416
  • Кърджали
"не е твоя работа" за Добрева ще означава все едно са и казали - да, с Банков сме заедно, утре ще се женим даже. А и разбирам Огнянова защо отрича, нещата между тях не са някак си ясно поставени на масата и дето се вика може всеки момент Банков да се отдалечи и да реши че не му трябва нова връзка.

# 417
  • Разпиляна във въображението
Последните серии не ги гледах от до, но оставам с впечатлението, че Банков си тича след Огнянова.

# 418
  • София
Таке е да. Търси сближаване.

# 419
  • Кърджали
Той като ученик ходи след нея, това се вижда, търси я, има нужда. Ама кво му пречи в един момент /особено нали акцентират че все още не е преодолял загубата на дъщеря си и жена си/ да реши, че нова връзка баш сега не му трябва и да се отръпне. Надявам се, че на сценаристите такъв вариант не им минава през ума, че ще ми се прииска да ги убия. Така ме радва увлеченият Банков, и аз в отбора "Тоз Вергов много готин тип е да му се не види"

Общи условия

Активация на акаунт