Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 116
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Сега Калин да не се събуди от плача на малък Пешко- до Стилянова?  Laughing

# 391
  • Бургас
То изглеждаше сякаш са й сложили две пластмасови купи вмести гърди Grin не ги ли забезяват тези неща, не знам....
Oт една страна, част от некадърните парашутисти в екипа не ги забелязват. Или пък, пак същите некадърници, си мислят, че така привличат внимание и рейтинг. И в двата случая ... само "боде" очите на драгия зрител, в лошия смисъл.

# 392
Искам да кажа, че това със сепсиса на матката след спонтанен аборт в ранна седмица е голяма измислица.  Сценаристите доста попрекалиха с драмата..Предполагам,че това може да се случи ако Хинова беше отишла при някой касапин, поне да я бяха оставили в онова село примерно.
Абсолютно съгласна съм с това и това се канех да пиша! И в ранна седмица, и своевременна намеса, толкова пък бързо сепсис...

# 393
Много често в реалността при лечение на медицински работници, ако има нещо да се усложни, то се усложнява.

# 394
Серия пълнеж отново, но анонсът за следващия епизод е много наситен - развод даден, развод приет и Калинко пак стана лошо момче и веднага продължи с пиянските си изцепки (дежавю на н-та степен). Само не разбрах какво правеха с него Тасев и Стилянова (забежка дежавю тоже?!) и къде беше Добрева, която може би ще се включи по-късно след като е издебнала Банков и Огнянов пред театъра и ги е довела под диктат на Вилиту, която дежурно дебне в някое сепаре и отново плете чорапки и шапки ...

Безумно дебилно с измисления инцидент на Садо-Мазови, последвалата драма и касапница. Хинова загатна, че Пецамун ще ги попилее, след като си включи телефона, че неправилно са прибегнали до хистеректомия (дори не знам как се пише). Някой доброжелател пък може да изкара наяве тайната за родилката от сезон 1 или 2 и Галето вместо Да Винчи специализация в чужбина, да стане телячка в Централния софийски сезон ...

Не видях какво е писано от миналате седмица, но Ненева беше с по-открояваща се роля събота по БНТ1 в Асансьор за пациенти. Възвишеното Саше пък го разнасяха по всички студия и показа в анонсите изненадващо адекватна визия с късите коса и брада. Само не разбрах защо жена му не го снима във филмите си както кака Иглика мъжо си чичо Христо. Сигурно се е усетила, че не го бива особено ...

# 395
  • Варна
Отчаян живот харесат ми твой те разсъждения! Joy
Промото изглежда найстина интересно,на Калинко със сигурност му трябва да разпусне и все пак бях сигурна че като се разведът отново ще се съберат.. Щом ще има 5ти сезон значи драмата няма да свърши до тук и ще има още разтягане на локуми.. Няма лошо стига да е нещо смислено. Интересно ми е какво ще стане с Вили (ако е бременна) защото в началото на сезона бяха казали че тя щяла да се влюби в новия директор... То много влюбвни ще станат.. Мисля че Добрева и Тасев пак ще се залюбят... Владов и Пенев сигурно са в отпуска скоро не са се мяркали в стаята за почивка да клюкарят

# 396
Аз в момента гледам 1-ви сезон и на няколко места Виолета като влезе в кадър в профил пак има такова коремче. Може от дрехите да е или просто да си има.

# 397
  • Разпиляна във въображението
Стилянова, Тасев и Калин са в бар. Голяма работа. Калин няма да се пропие, нито ще стане лошо момче.

До момента съм с впечатление, че Галя е по-щадяща в операциите от Захариев. За да прибегне до подобно нещо трябва наистина да е смятала, че така спасява Хинова.

# 398
  • София
Аз понеже не гледах на моменти внимателно, та да попитам - Вяра видя ли, че смс-а е точно от Огнянова, а не от друга? Аз също мисля, че е изтрила смс, за да направи интрига и после ще си го отнесе. Може обаче да е отговорила, че се отлага срещата, защото в промото кани Банков да излязат, т.е. да се надява тя да измести Огнянова.

# 399
  • Кърджали
Тя и Огнянова кани да излезнат. Явно се надява че ще се изпусне и ще каже с какво точно е зает/а. Детска му работа. Много инфантилен направиха образът и. Вярно има такива, дето не могат да приемат че света не се върти около тях, но при нея е прекалено.  И все пак би трябвало да се досети и сама, че ако изтрие смс-а, много бързо ще се разбере че тя го е направила и после ще го отнесе. Освен ако не се надява точно на такъв скандал, за да изкара връзката им наяве. Какво ще спечели с това, не знам, едва ли би се надявала че така Банков ще и обърне внимание. Най-много да и обърне една плесница.  Обаче ми е много интересно как Банков по-нататък ще разкрие връзката им, какво ще го накара да го направи.

# 400
  • София
На Хинова няма ли да й махнат изкуствените мигли и сутиена поне в реанимация?! Айде маникюра го преживяхме.
И пак да попитам - как в Бг се получава толкова лесно развод?

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 09:27 от Aннa

# 401
  • Варна
Защо да е лесен развода им? имат си адвокати и те подготвят всичко от тях се  иска само присъствие и подпис.. Нали все още нямат деца нямат имущества заедно нямат нищо, а и реално аз незнам дали е консумиран техния брак.. След сватбата Наталия нали изпадна в депресия и изчезна горе доло около 20 епизода го влачат този развод..

# 402
  • София
Ами по взаимно съгласие вече няма помирителен срок и второ заседание. А ако е някой районен съд с по-малко дела - още по-бързо.

Само да отбележа, че възмутените от забежката на Калин и Романова не виждам да са смутени от Банков - Огнянова, не помня споменаха ли възрастта на героинята й, но в реалността тя може да му е дъщеря.

# 403
20 години им е разликата реално, но изобщо не си личи, тя изглежда по-зряла. В сериала не знам на каква възраст го играе.
А и Вергов е от мъжете, с които дори и такава сериозна разлика не е от значение.

# 404
Само да отбележа, че възмутените от забежката на Калин и Романова не виждам да са смутени от Банков - Огнянова, не помня споменаха ли възрастта на героинята й, но в реалността тя може да му е дъщеря.
Е то винаги е било така,ако мъж е с доста по-млада жена може,но обратното не толкова.Аз съм много толерантна и щом хората си се харесват/обичат тяхна си работа,никой не трябва да ги съди само защото единият е доста по-възрастен.
Относно възрастта на Огнянова,предполагам разликата е 10 години от разговора им на покрива,когато я попита от колко време е лекар и тя каза 10 години,а той каза 20 години.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 10:04 от maichetoo0o

Общи условия

Активация на акаунт