Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 117
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
За мен като зрител няма значение как се снима и как си синхронизират сценария, важно ми е какво се получава и какво усещане ми оставя. А ми оставя усещане за филмиран вестник Лечител, оттук оттам сензационни драматични случаи, плюс някоя реклама за цвят.
Хинова и Мазов бяха много приятна сюжетна линия, няколко други също, но като цяло сериала е накъсан и много много хаотичен.  София ден и нощ има повече последователност в сюжета, съжалявам да го кажа.

# 361
За мен като зрител няма значение как се снима и как си синхронизират сценария, важно ми е какво се получава и какво усещане ми оставя. А ми оставя усещане за филмиран вестник Лечител, оттук оттам сензационни драматични случаи, плюс някоя реклама за цвят....
Peace Вероятно  т.нар. сценаристи  имат някакво екзотично образование и разни тапии , но по моите критерии не им се получава добър краен продукт - произвеждат много хаотичен  , разкъсан и  обикновено нелогичен разказ , в който се залага на  шокиращата лоша новина .
Добре ,че част от артистите успяват въпреки това  да  направят нещо  и да ни задържат пред екрана .
Сериалът ако не беше български  , никога не бих си  причинявала тая мъка ... Naughtyс гледането .
Никой не очаква в живота всичко да е захаросано , но  тези трагедии една след друга - мерси , имам нужда и от  някаква надежда ,че не всичко е  помийна яма .

# 362
  • Berlin
Сега гледам епизод, аз съм назад. Този шофьорът на линейката е някой актоьор от театъра? Познат ми е като глас май, Уили от Алф. Laughing

# 363
  • София
Веселин Ранков

# 364
Страшен симпатяга е Веско Ранков, много го харесвам и се радвам, че го включиха в сериала, малко разнообразие.  Heart Eyes

# 365
Нали той беше в Стъклен дом мъжът на Стефка Янорова, бяха много симпатична двойка. Ако не бъркам имената и сериала Rolling Eyes

# 366
Нали той беше в Стъклен дом мъжът на Стефка Янорова, бяха много симпатична двойка. Ако не бъркам имената и сериала Rolling Eyes
Не,брат му Красимир Ранков

# 367
  • София
Не. Там игра брат му Краси Ранков. Приличат си.

# 368
Те да не са близнаци? И гласовете им са еднакви,и външно. 😃

# 369
  • Berlin
Еее, вярно, да. Ама се е променил, не можах да го позная, само гласа.

# 370
Страшен симпатяга е Веско Ранков, много го харесвам и се радвам, че го включиха в сериала, малко разнообразие.  Heart Eyes
Доколкото си спомням е водещ на театралните аскери всяка година.

# 371
  • Там,където се събуждам щастлива.
Снимат се всички моменти, когато Виолета и Банков са заедно, примерно. В това време другите артисти не са ангажирани и съответно не са там.
“ Дяволското гърло” също дава заявка за далеч от развлечение с хахо хихи. Убийство, разследване и любов с проблеми. Simple Smile

# 372
Актрисата,играеща Хинова с много странен бюст-дали е истински?

# 373
  • Варна
Доста странен един огромен и остър доста не естествен... Помислих че са и сложили нещо Joy

# 374
То изглеждаше сякаш са й сложили две пластмасови купи вмести гърди Grin не ги ли забезяват тези неща, не знам....

Общи условия

Активация на акаунт