Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 148
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Съжалявам, ако е коментирано по-рано, но би ли ме просветлил някой защо д-р Огнянова е сестра Цанова, от първи сезон?
Предполагам е имало кастинг и тя се е явила за ролята,и е била одобрена.Ако не бях прочела,че е била и преди това нямаше да се досетя тогава не гледах особено внимателно заради Василев и Биляна,адски много ме дразнеше играта им.Напомняха ми на Ивайло Захариев- най-голямото дърво,което съм гледала,който е професионален актьор.

# 331
Аз разбирам упреците към серияла, не мога да разбера само защо гледате нещо, което не в допада?!  Не ми харесва "Фермата",  не го гледам.и т.н. Харесвате го ама да не е така, а иначе. Тогава пък други няма да го харесват, няма как да се угоди на всички. На мен ми е интересно и чакам с нетърпение следващия епизод. Съжалявам само че го отрязаха в петък.

# 332
Да, той въпросът ми беше по-скоро реторичен. Според мен това е сериозен гаф, а за човек, който по принцип никога не ги забелязва тези неща, си е направо откритие.  Grinning

# 333
  • Там,където се събуждам щастлива.
Защо да е гаф?
Ролята й тогава и сега се различава! Щеше да е гаф, ако играе сестра, със същата прическа и начин на игра!

# 334
Аз не бях забелязала, че Огнянова е участвала преди с друга роля, добре, че вие тук писахте. Но принципно не съм физиономист и често ми се случва да не запомням хора, с които съм се срещнала за кратко. 

# 335
  • There I was on a July morning
И аз не бях забелязала, че Огнянова и сестрата от 1-ви сезон са едно и също лице, от тук научих.

Mother of PrincesS, щом все още гледаме сериала, значи сме преценили, че достойнствата му са повече от недостатъците. Но не пречи да отбелязваме и слабите му страни. Peace

# 336
  • Кърджали
Сега, аз и мъжа си обичам, ама не ми пречи да иде да му зашлевя един заради дразнещите му черти. Та тъй и с филма. Харесва ми, щом толкова сезони го гледам. Още повече че незнайно защо винаги съм била предубедена към българските филми. Обаче прекаляват с драмите, можеше и нещо приятно да вкарат за героите, а не както са я подкарали - от черно та по-черно.
Аз се загледах в старите серии от този сезон. Че покрай малкият по принцип ми вървеше повече за фон вечерта и бях поизпуснала от къде тръгнаха искрите между Банков и Огнянова. Те хубави искри прехвърчали.

# 337
Доколкото разбрах от фейсбук ще има и 5 сезон.Не знам кого ще претрепят този сезон,но ако има и 5-ти ще е като Survivor-последният оцелял Smile
А за Огнянова(Диана)повече ми харесва сега както външно,отива и според мен да е чернокоса повече отколкото блондинка,така и като герой,който играе и има химия с Вергов.

# 338
  • Кърджали
 Joy Joy Joy "Откраднат живот - последният оцелял " звучи добре  Joy Joy Тъкмо ще има залози кой ще загине, кой ще влезе в лудницата и кой най-накрая ще стане директор за да настъпи световен мир.

# 339
  • Варна
Joy
Ето това се казва хубав сценарий
Joy

# 340
Този сериал не се прави с дългосрочна визия. Няма гаранция, че утре Вергов няма да си вземе шапката и да си тръгне (примерно). Освен това почти всички актьори имат и ангажименти в театъра. Затова дадени персонажи ви се губят за по няколко серии. Когато са писали първи сезон не са предполагали, че ще разполагат с Вергов в четвърти. Така и с Диана. Можело е да вземат някоя друга, но или не са намерили по-подходяща или не са се спазарили с желаната актриса (според мен е второто). Едно е да правиш минисериал в десетина серии, друго е да бълваш нови и нови епизоди. Още нямаме традиции в производство на сапунки. Тези, които досега са правени бяха по готови формати купени с дискаунт от чужбина. Затова - не се вторачвайте в дребните детайли. Не може да ме убедите, че удоволствието ви се губи заради тях. Най-малкото продължавате да гледате сериала. И от мен да знаете - в  драматургията основата е в наличието на конфликт. Ако няма конфликт няма история. Ако няма история - няма сценарий. А в случая всичко се развива в болница. Някак си е нормално там да се случват кофти неща. Сериалът няма да стане по-доър ако всяка серия завършва с щастливо секцио или успешна химиотерапия.

И пак да се повторя - suspension of disbelief. Тва е.

# 341
Кажи честно- ти пита ли за Йоана? Ако не си- да се поправиш.

# 342
Как си представяш да й кажа "Йо, абе ти да не си бременна? Че разни клюкарки се интересуват." Ако трябва да разберете - ще разберете. Има жълта преса и светски тв предавания.

# 343
Joy Joy Joy "Откраднат живот - последният оцелял " звучи добре  Joy Joy Тъкмо ще има залози кой ще загине, кой ще влезе в лудницата и кой най-накрая ще стане директор за да настъпи световен мир.
Hands Plus1   Sweat Smile
Еми така де,по-добре да гледаме с хумор на нещата.

# 344
И пак всеки, всеки....
Не разбрахте ли, че никой не иска всеки епизод да приключва със щастливо секцио или успешна химиотерапия.

Общи условия

Активация на акаунт