Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 65 159
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Happy, хубаво, даваш им идеи, и то интересни, макар и жестоки, точно в техния стил.  Twisted Evil
Само някой да каже, че потребителите тук нямат идеи и само се жалват от буксуващия сценарий. Crossing Arms

# 316
  • Варна
Нали в рода на Янко имаше Даун.. Може бебето на Наталия да няма Даун а нещо друго и Калин да се стресне  от реакцията и,  и ако са се оправили да смени бебето за да не я изгуби... Това ще е просто пълна трагедия

# 317
Недоглеждания винаги ще има,сценаристите разчитат на това,че голям процент от зрителите(тези,които гледат епизода и чакат просто за следващия) не помнят тези неща.Дори в най-гледаната комедия в Щатите,където един 20 мин. епизод струва 9 милиона долара има подобни недоглеждания и то епизод до епизод,а не да речем предния сезон или нещо такова,за да са забравили.Да, за зрителите като нас са дразнещи,но за по-голямата част от аудиторията,те дори не ги забелязват.Приятел наскоро ми каза:"Не разсъждавай чак толкова,това убива удоволствието при гледането на сериал".

# 318
Но ако случайно сценаристите се присетят за въпросното дете, с което Калин се сдоби в една от силните сцени в отминал сезон....

А защо трябва да има развръзка тук. Калин знаеше, че се жени за умираща жена, и направи услуга като не позволи детето да отиде в дом. Нереалистично е за мъж да се привърже толкова към детето, което познава от 1-2 дена.

# 319
  • Там,където се събуждам щастлива.
Но ако случайно сценаристите се присетят за въпросното дете, с което Калин се сдоби в една от силните сцени в отминал сезон....

А защо трябва да има развръзка тук. Калин знаеше, че се жени за умираща жена, и направи услуга като не позволи детето да отиде в дом. Нереалистично е за мъж да се привърже толкова към детето, което познава от 1-2 дена.

И аз така мисля.
И темата за умрялата родилка също. Да има процес и наказани ли? Ами, аз не съм чела подобно нещо да се е случило в България. Или за разбит канал за продажба на бебета. Ако имаше нереалистичен момент, като процес за двете неща, щяхте да викате, че показвали приказки от Хиляда и една нощ, защото не се случват такива неща в България.

Имаше един докторски сериал в Западна Европа, който и аше два сезона. Развиваше се действието на един остров в страната. Почти нямаше умрели или някакви драматични моменти за основните герои (медицинските лица бяха малко на брой, защото се водеше вид поликлиника)! Ами, нямаше значение дали гледаш 5,15 или 20 епизод. Едно и също. Дали съществува този сериал? Ами, не. Имаше два сезона.

Имената на сезоните са излишни, а и не съм го срещала при други сериали.
Иначе има всякакъв вид сериали за всички вкусове. Като не ми харесва даден, превключвам на другия. Най-вече, защото създателите не са длъжни да се нагодят според моето мнение, а да развият своите си идеи. Иначе не са създатели. А и дали да има продължение или какво да е то, не се определя от 10 критикуващи и 3 по-позитивно настроени в тема от Бг Мамма.

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 14:19 от Kalinka

# 320
  • Другата България
Сега според мен ще има нова сюжетна линия с хепиенд - Жекова - Васко.
При Банков- Огнянова очаквам сътресения, разбира се.

# 321
  • София
Знае ли се кога трябва да свърши сезона? Може би до към Коледа. От януари нали започвал новия комедиен сериал на Халваджиян, не знам от кога започва и "Дяволското гърло".

# 322
  • Другата България
От кога наистина ще започне "Дяволското гърло"?

# 323
  • София
Четох само, че са приключили снимките, не съм видяла конкретна дата. На ФБ страницата не пише нищо.

# 324
Не знам вече за кой път се споделя мнение, че искаме да има нещо положително в сериала и веднага се появява някой да обяснява, че не било комедия, че няма да е интересно и гледаемо, ако всичко е розово и т.н.
Никой не иска ВСИЧКО да е хубаво, искаме просто да има разнообразие в сюжетните линии, не всеки да е разведен или умрял.

# 325
  • Разпиляна във въображението
Направо се чудя Коко как изкара толкова дълго....

Хлапето е с връзки. Няма да гледаме как в ръцете на Рачков "умира" истинското му дете  Crossing Arms  Stop Сериалът има нужда от един невинен клюкар. Виолета е със задни мисли  Whistling

Никой от сценаристите все още не се е сетил за Даун. Бащата на Калин не знае за бебето, което очаква от Наталия, а и по телефона не се е сетил да спомене лелята/братовчедката или която там беше. Пък и човечецът откъде да знае, че може би има такъв риск. А и уж трябваше да умира май Thinking

# 326
Аз започнах да гледам сериала от самото начало, до момента съм на 3-ти епизод и ми е доста по-интересно от сега Grinning вече не знам колко серии минаха.
Актьорът изграещ д-р Василев по принцип не ми се нрави, но до момента е супер.

Извинявам се за отклонението.

# 327
  • Варна
Сега гледах някакво промо за вторник и ми се струва че Лорчето ще изперка...(буквално)... Sad

# 328
Съжалявам, ако е коментирано по-рано, но би ли ме просветлил някой защо д-р Огнянова е сестра Цанова, от първи сезон?

# 329
  • Там,където се събуждам щастлива.
Защото, явно, е била първо второстепенна роля, а след това са преценили, че може да бъде главна, заради дадени качества и възможности!

Общи условия

Активация на акаунт