Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Сега се замислих, че може да не става въпрос за жена му, а за нейн близък, към който той се чувства отговорен - майка, баща, сестра.
Или ако при инцидента е имало и други пострадали, той да е поел лечението и т.н.

# 496
  • Разпиляна във въображението
Добре правя аз като не изневерявам на Калин. Видяхте ли, че нито се пропи, нито стана лош  Laughing

Сега се замислих, че може да не става въпрос за жена му, а за нейн близък, към който той се чувства отговорен - майка, баща, сестра.
Или ако при инцидента е имало и други пострадали, той да е поел лечението и т.н.

Колко хора са се возили на този мотор?

Единствената логика е, че жена му е жива. Затова и правеше команировката в Германия. Все си мисля, че ако това беше дъщеря му той нямаше да я остави. Казвам ви аз, че сценаристите може би са преписали от турския сериал. От рекламните спотове гледам, че онзи дори се е оженил за новата си любов, докато женаму е в кома.

# 497
Поне Хинова-Мазов сякаш ще се оправят и тя няма да се депресира,а ще се отдаде на работа.
Дъщеря му със сигурност е починала,но останах с впечатление и за жена му(чак пък толкова да не помнят сценаристите).Ако не е вдовец,Банков да си играе така с чувствата на Зорница е ужасно.

# 498
На мен Мазови ми харесаха
Вяра в момента обира луфта от идеи, които не могат да вместят никъде. Затова образа й седи странен. Но с червеното червило и блуза много ми хареса. Заприлича на жена.
Банков и Огнянова засега има интрига, дано не я окепазят.

# 499
  • There I was on a July morning
И аз предполагам, че съпругата на Банков е в кома. За дъщеря си той каза, че е останала на 12, а и дадоха как сърцето и спря. Възможно е и да се грижи и за някой друг близък или пострадал при катастрофата, но едва ли би бил така загрижен, че да зареже всичко на момента заради един тел. разговор.
Когато Жениту го попита за семейното му положение, Банков доста увърташе. Възможно е да се е мислел за необвързан, но новините за някакви признаци на живот у съпругата му, да го карат да се чувства гузен, и затова да е изгонил Огнянова. Thinking
Хинова и Мазов бяха много готини и трогателни. Hug
Признавам, че сценаристите ме изненадаха с хомосексуалната авантюра на Вяра, но да видим, как ще доразвият тази история. Thinking
Вергов - готин, както винаги. Flutter

# 500
  • Кърджали
Помня че в една от сериите той каза на Евгения " И тя, и дъщеря ми издъхнаха в ръцете ми". Ама сценаристите дали помнят е въпроса. Вярно след това не го даваха изобщо да споменава за жена си, само за дъщеря му.
Да разкриват каква тайна крие Банков /дали утрешният юмрук ще поразкрие нещо?/ и да се захваща да се извинява на Огнянова. Ама като хората този път

# 501
  • There I was on a July morning
Помня че в една от сериите той каза на Евгения " И тя, и дъщеря ми издъхнаха в ръцете ми".
Може, аз точно тази реплика не я помня, но май е време да разкрият миналото му, че наближава краят на сезона. Освен, ако не са решили да го оставят за следващия. Whistling

# 502
  • Варна
Колко епизода са ни приготвили някой знае ли.. В момента  не са ли към 32еп. Миналия сезон не  бяха ли към 54-55еп?

# 503
  • Кърджали
Стана ми интересно, защото помня че казва че жена му е починала. В края на 15ти епизод когато Евгения му казва да се върнел при жена си,да не се разделяли щото щяла да му липсва той казва "Ние вече се разделихме. Тя и дъщеря ми починаха". Та ако я възкресят сега, явно сценаристите не помнят кво са писали преди има - няма 20 серии.
А ако не я възкресят или въпреки това Банков ще трябва фабрика за шоколад да подарява на Зорница за извинение. И доста да се поозори
Ми правилно си спомням, в 24-та серия, пак в Разговор с Евгения, тя го пита кога се е случило, той и казва че преди година, на рождения ден на дъщеря му "Тя и майка и издъхнаха в ръцете ми". Не, не вярвам да възкресят съпругата му, това ще е голям гаф

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 22:55 от Aлекcандрa

# 504
  • Ню Йорк
Добре, че са Мазови, че другата част изпростя доста.

# 505
Ако сценаристите възкресят жената на Банков,това ще е убийствен гаф.Но ако не е тя,за кого точно така да реагира и да изрита Зорница от тях като мръсно коте.Не знам какво ще й обяснява и как ще се извинява.

# 506
  • Mediterraneo
Ако се окаже, че съпругата му е в кома и сега скенерът показва раздвижване някакво, направо ги признавам за шизофреници сценаристите. И защитникът им тук( биг сити найт май беше никът) да дойде да ги защитава!

# 507
  • София
В онази серия той май каза:"И двете вече ги няма. " И Жениту разказа на всички, че Банков е вдовец.
Но пък не прилича на подъл човек, който да крие болна жена и да заблуждава за семейното си положение. Но пък си игра замислен с медальона след първия разговор с Германия.

# 508
Все пак я качи на мотора си въпреки, че беше казал, че никого повече не качва. Това за мен значи, че вече я прие в своя свят и тя значи много за него. Обаче за да я разкара незабавно по този гаден начин в най-неподходящия момент предполагам, че причината трябва да е много сериозна. Чакаме да видим какво ще измислят. Дано наистина да е нещо много значимо иначе с право Огнянова трябва сериозно да му е сърдита.

# 509
Може нещо да е станало с жена му след смъртта на детето и тя да му е казала,че за него е мъртва. Знам ли,гадаем си тук,а кой знае каква простотия ще измислят. 🙄
Хареса ми като тръгнаха с мотора. 😊
И в бара ми хареса сцената. 😃

Общи условия

Активация на акаунт