Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 097
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Сестра Янева всъщност, мисля, е сестра Ненева. Много ми е приятна и на мен.

Колкото до Добрева - не виждате ли, че го играе объркан персонаж, лутащ се от перспектива в друга в търсене на щастие и себе си.
Не виждам нищо ужасно, ако я превърнат в лесбийка, тъкмо ще спре с наченките на плоски интриги и раздори.

Боят в бара беше много нелеп, особено женското участие в лицето на Галя. Поне малко да я бяха разрошили или да сложили повече червен руж за цвят, че да изглежда малко от малко развълнувана.

Колкото до Банков - и аз предполагам, че може да е нещо свързано с жена му, въпреки че ще е чутовна глупост от страна на сценаристите.
Образът му предполага, че е един много тъжен и затворен мъж, който лека-полека допуска някого до себе си. Според мен е ясно, че полага усилия за Огнянова, но в същото време нещо го тормози и му пречи съвсем да се разкрие и отпусне.
Нещо, което крие.

# 541
От промото се вижда, че Огнянова е отишла на хокейния мач, значи Банков е имал подобаващо обяснение, надявам се.

Да на пързалката е но има възможност и познатия на Банков(или там какъвто му е)да я е поканил,тъй като от промото поне аз разбрах,че той й казва ,че Банков е хокеист.А и те се сбиха за нещо,за какво ли?
Дано обаче има убийствено обяснение за реакцията си.Ако жена му е жива(дори и в кома)и той крие това ще е както американците казват out of character.Защото още когато и върза тенекия  на Зорница за театъра знаеше за този мистериозен човек.Ако този човек е жена му,и той все пак заведе Огнянова в апартамента си това си е долно,играейки си с чувствата й(макар,че от епизода по физиономията му си личеше,че не иска тя да си тръгва.Още в този момент разбра колко омаза положението с нея)  ,и към жена му.

# 542
Не знам какъв трябва да е този на Банков, който лекуват в Германия, за да се държи така. Огнянова не е някоя забърсана на магистралата, за да е с такова отношение. Щом си преценил, че искаш да си с тази жена и тя има някаква стойност за теб, нищо не ти дава право да се отнесеш към нея така. А извинението трябва да е грандиозно.
Би трябвало да не е жена му, щом изразът беше, че е "издъхнала в ръцете" му. Ако беше казал просто, че вече я няма, то може да се тълкува, че я няма душата и същността ѝ. Но щом е издъхнала да си остане такава. Сценаристите, в опитите си всичко да натъпчат в този сериал, само окултното още не са замесили. Ето им възможност с жената на Банков.

# 543
Залагам, че жена му ще е излязла от кома или поне дава признаци на живот. Няма какво друго да е.
Тъпо, не тъпо това са измислили........

# 544
  • Кърджали
Ако сценаристите са успели да измислят само  това, то най-възпитано (да се чете цензурирано)  ще помоля повече да не се занимават с писане на сценарии. Щото ще се окаже че не могат да си спомнят какво са писали преди десетина серии. Та очаквам по-умно развитие на историята. 

# 545
Аз също клоня към това жената на Банков да се събужда от кома. Казал е, че е вдовец, защото шансът да се събуди е бил нищожен. Може отношенията им да са били приключили преди комата, на "командировката" в Германия да е научил, че няма надежда и да обмисля решение да я изключат. Затова не го виня, че се "заиграва" с Огнянова, а по-скоро, че я разиграва и не ѝ споделя истината.
Хокеистът може да е братът на жената на Банков, с когото се мразят след катастрофата.
Образът на Вяра все повече пропада, но да я направят лесбийка ми се струва по-интересно от рязането на вени.

# 546
  • Другата България
Колкото до Банков - и аз предполагам, че може да е нещо свързано с жена му, въпреки че ще е чутовна глупост от страна на сценаристите.
Образът му предполага, че е един много тъжен и затворен мъж, който лека-полека допуска някого до себе си. Според мен е ясно, че полага усилия за Огнянова, но в същото време нещо го тормози и му пречи съвсем да се разкрие и отпусне.
Нещо, което крие.
Май всички предполагаме нещо с жена му /включително и аз си го помислих веднага снощи/, накрая ще излезе някаква върховна глупост. Simple Smile Каквото и да е, трябва много старателно извинение, че иначе Огнянова явно здраво ще да е хлътнала, за да го приеме отново. Много грубичко я натири точно в най-сублимния момент...За останалото, което си написала за Банков съм напълно съгласна. Peace
Образът на Добрева става все по-многопластов Grinning, не очаквах елементът с обратната ориентация, но вече нищо явно няма да ме учуди. Ако това ще е "спирачката", за да спре да се излага пред Банков и да търси сметка на Огнянова, то нека е така, да намери най-сетне някакво вътрешно равновесие Верчето и да се кротне. Малко жал ми стана за нея, след като всички ѝ отказаха и всеки си тръгна по своя път.
Образът на Борис съвсем се изгуби, Жекова също никаква я няма.
А Пецан - в Лондон. Явно и тук ще има някаква драма / с отношенията им/, но пък и аз ако съм на мястото на Стилиянова бих му набила канчето. Според мен с неговия образ много добре се справят сценаристите.

# 547
Ако е нещо свързано със жена му, може да излезе накрая, че той просто я е обявил за мъртва, за да не го разпитват и досаждат с въпроси.
Но, от друга страна, много искрен беше в мъката си, когато обясняваше, че двете с детето са починали.

# 548
Може дъщеря му да е в кома, не жена му, не помня за нея какво е казвал точно, освен, че е починала.

Добрева продължава да ме дразни, толкова противен образ, Луиза  също допринася много. Терзанията ѝ и всичките ѝ глупости ме дразнят много.

На боя в бара аз се смях, макар и нелепо, ми беше забавно.

# 549
Залагам, че жена му ще е излязла от кома или поне дава признаци на живот. Няма какво друго да е.
Тъпо, не тъпо това са измислили........
Мда, за Коледа, нали тогава стават чудеса. Изобщо няма и да се удивя.

Ако някой,  който ме е награбил и му звънне телефона и ме изгони така, както беше изгонена Огнянова,  ще му се наложи да забрави, че съществувам, обаче жени всякакви... Дори и Господ да му е звънял, за мен отива в небитието- общуване само служебно.

# 550
  • Другата България
 Grinning А, не така. За любовта няма пречки, а и Огнянова здраво е хлътнала.

# 551
Ако сценаристите съживят жената или детето на Банков , искам като се върне Пецан от Лондон,  да прегледа Хинова и да установи,  че матката и е на мястото си.  Просто Галя е махнала друго (сценаристите да измислят какво - те са по тези небивалици) . Така Мазози ще си имат собствено детенце.

# 552
  • София
 Ето още един поглед към снощната серия,изтрила съм едно изречение, защото го избива на политика, а не това е целта на коментарите в темата.
Скрит текст:
Снощи си викам – бе я и ние като едни истински родолюбци, да погледаме българския филм „Откраднат живот“. Не знам дали съм ви казвала, ама към 7 вечерта сядаме около масата четиримата – сина ми, мъжа ми, аз и котарака /ако си е вкъщи/. Приказваме си, понякога се караме, разказваме си разни неща, пийваме си нещо, вечеряме…

Та снощи си причинихме тоя филм. Начи, довтасаха ни в къщата некви лесбийки, едни се биха в кръчма, по едно време някакви се събличаха френетично и аха да се натаковат, пък не се…

Дойде пациент, да, пациент, мъж, с вибратор в корема, после травестит с апандисит, с едни криви цици, който посъветва лекарката, която го оперира да иде в лисбийския бар, където срещна …. Извинете, ама не ви ли се вгади? Котката избяга с крясъци. Ние с мъжа ми, иначе речевати хора напрао онемяхме, а синът ни.. не знам. Не знам с ква цел, с какво травестит, идиот с вибратор в корема и лесбийки помогнахана филмовия разказ.
........................
п.п. Със сигурност в сутрешните блокове ще говорят за агресията на младите хора. Ако не утре, то вдруги ден. Ще канят психолози и всички ще се тюхкат как е възможно…. Мамка ви, тъпи телевизори!

# 553
Боят в бара беше между достатъчно пияни хора и нямаше как да наподобява бойни изкуства защото целта му заедно с човека с вибратора бяха според мен да внесат малко свеж комедиен елемент между толкова много драма.

# 554
А! sali, точно в десятката. А кой е автор?

Общи условия

Активация на акаунт