Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Билян@, предполагам псевдоним, писах ти на лични.

# 556
  • София
Добрева щяла да съжалява за лесбийската забивка.

# 557
Ами няма да се учудя. Току-виж се представила брилянтно като начинаеща и онази после да дойде да я търси в болницата с блеснали очи. Какъвто е клюкарник там, мълвата ще плъзне за секунди и незабавно ще измести дъвканата и предъвкана тема за Калин и Романова.
Сега сериозно. Много, много задълбаха дъното според мен. Няма смисъл да се повтарям, всичко сте казали. Относно хокеиста, който фрасна Банков, хареса ми предположението, че е близък на жена му, който го обвинява за смъртта й. Ако, разбира се, е мъртва. Изобщо няма да ме учуди късопаметните сценаристи да я "възкресят" и тогава наистина ще стане мазало. Всъщност, ако стане така, ще заприлича много на "Анатомията"-сестрата на Хънт и годеница на Ригс изчезва, всички я мислят за мъртва, Ригс започва сериозна връзка и изведнъж тя изплува от небитието.
Мазов и Хинова май вървят към раздяла. Започна се с желанието на Лора да прекрати специализацията си, т.е. да се отдръпне от него в професионален план. Дано не стане така, много са ми сладки двамата и много се надявам чудото за тях да се случи.

# 558
# 559
След учудващо доброто начало на този сезон /а се бях зарекла само да  попрочитам нещо  в темата/ , сега пак  наблюдавам  епизодите с отвращение . По-лесно ги преглъщам , когато  пускам  да вървят само като фон и си бръмча  по други задачи .
Теци сценаристи  , ако не са връзкари и така да са попаднали там , направо да ходят да "копат" в мина - слизат все по-надолу .Вече се съмнявам ,че имат изобщо някакво образование .
С разхвърляните  /по правило шокиращи/ теми вече съвсем се оплетоха . Интересно ми е как реагират на простотиите във филма малките деца /все пак е от 8ч. вечерта/ .
Вече ми е все тая  и за Наталия и за  Стилянова и за Банков-ите свалки .
За да компенсират  мъката на Мазови  ми вкараха разни  извратеняци с вибратори , с адамова ябълка и цици и т.н. Като връх на сладоледа е непрестанното мрънкане на баба Жени  ooooh!

# 560
  • София
Няма оправдание за Банков като герой и за сценаристите, както и да се върти и суче.
Банков каза, че и ->двете издъхнали в ръцете му<- Не се употребяват такива думи ако човек е в кома и не е мъртъв наистина, защото се предизвиква съдбата, а и никой нормален човек няма да каже такива неща. И на няколко пъти каза също така, че е вдовец. Без значение дали е имало голяма любов или дори са били разведени, така не се говори за близък човек. И най-простият човек ще се замисли над подобни думи, какво остава за ерудиран доцент.
Така че не минава извинението, ама той я е бил отписал (мооля?!), били е жив труп, нямал никакъв шанс и т.н. и т.н. Ами да си седи в Германия и да си я гледа. Всъщност и заради това последното не вярвам да е жена му, защото просто откъдето и да се погледне е малоумно и нелепо едновременно.
И от страна на сценаристите и продуцентите и от страна на развитието на героя му в шоуто.

# 561
  • София
Да не се окаже пък, че има още едно дете, знам ли и аз вече.  Mr. Green

# 562
  • София
Ето още един поглед към снощната серия,изтрила съм едно изречение, защото го избива на политика, а не това е целта на коментарите в темата.
Скрит текст:
Снощи си викам – бе я и ние като едни истински родолюбци, да погледаме българския филм „Откраднат живот“. Не знам дали съм ви казвала, ама към 7 вечерта сядаме около масата четиримата – сина ми, мъжа ми, аз и котарака /ако си е вкъщи/. Приказваме си, понякога се караме, разказваме си разни неща, пийваме си нещо, вечеряме…

Та снощи си причинихме тоя филм. Начи, довтасаха ни в къщата некви лесбийки, едни се биха в кръчма, по едно време някакви се събличаха френетично и аха да се натаковат, пък не се…

Дойде пациент, да, пациент, мъж, с вибратор в корема, после травестит с апандисит, с едни криви цици, който посъветва лекарката, която го оперира да иде в лисбийския бар, където срещна …. Извинете, ама не ви ли се вгади? Котката избяга с крясъци. Ние с мъжа ми, иначе речевати хора напрао онемяхме, а синът ни.. не знам. Не знам с ква цел, с какво травестит, идиот с вибратор в корема и лесбийки помогнахана филмовия разказ.
........................
п.п. Със сигурност в сутрешните блокове ще говорят за агресията на младите хора. Ако не утре, то вдруги ден. Ще канят психолози и всички ще се тюхкат как е възможно…. Мамка ви, тъпи телевизори!
Ами това е сериал и ако го гледаш епизодично - няма да схванеш много. За мен коментаторката явно е имала нужда да оплюе нещо с повечко думи. Да, наистина серията беше прекалено наситена с нетрадиционни събития, за разлика от други, за които съм се питала минути след финала: Добре бе, кво съществено се случи за 40 минути?
Аз само не разбрах как вибраторът е бил "изпуснат" там, където беше, това да не ти е ПВЦ-тръба?
Стилянова как наби няколко мъже, а те на нея - нищо. Сякаш не можеха да й светнат един и дотам, ама сигурно са били кавалери.
Ако аз настъпя втори път мотиката, както Огнянова, и то по такъв начин, трети път няма да има. Ай сиктир, думите са точно за това

# 563
Така както го представят развитието за Добрева, че иска да забрави случилото се, но дали ще може. Да не се окаже един ден, че заради жена ще си прерязва вените? Това ще бъде нещо неочаквано за мен. Вече бях предположил, че ще има замесен мъж за да не изглежда, че е напълно психясала. В нейната ситуация е трудно вече да се намери друг за момента, който да бъде толкова мил с нея и е възможно да се привърже към него/нея.

Последна редакция: чт, 16 ное 2017, 14:58 от Анонимен

# 564
Дали няма да ни представят нещата така: жената на Банков по някакъв начин също е участвала в катастрофата и е пострадала. Изпаднала е в кома, а лекарите са казали, че предвид състоянието й няма никакви шансове тя да се събуди и възстанови. Родителите й обаче не искат да й спрат командното дишане...ала-бала (много филми съм гледала Laughing) и минават години...Банков е приел, че жена му е мъртва (все пак е лекар, вярва в науката, а не в чудеса)...обаче става чудо и тя наистина се събужда... фантазирам си просто...Smile

# 565
Ако си спомняте от началото Банков не искаше да кеже какво му е семейното положение. Никога не дадоха смъртта на жена му. Чисто и просто е излъгал, че е вдовец. Дали заради това, че не иска да се обяснява, или поради други причини, ще разберем. Той очевидно не искаше да се забърква с Огнянова, но това е било по-силно от неговите правила. За да изгони жената, която покани на мотора и в леглото, пациентът в Германия не може да е друг освен жена му. Иначе би казал на Огнянова, че трябва да консултира по телефона, просто няма друго обяснение за мен. Дано стане ясно още днес.

Дали няма да ни представят нещата така: жената на Банков по някакъв начин също е участвала в катастрофата и е пострадала. Изпаднала е в кома, а лекарите са казали, че предвид състоянието й няма никакви шансове тя да се събуди и възстанови. Родителите й обаче не искат да й спрат командното дишане...ала-бала (много филми съм гледала Laughing) и минават години...Банков е приел, че жена му е мъртва (все пак е лекар, вярва в науката, а не в чудеса)...обаче става чудо и тя наистина се събужда... фантазирам си просто...Smile

Преди една година беше катастрофата с дъщерята и тогава майката беше жива.

# 566

Сестра Янева е дамата с оранжевата престилка и светлокестеняв (или нещо подобно) цвят на косата. Една такава стройна, със секпапилно изражение на лицето Wink

# 567

Сестра Янева е дамата с оранжевата престилка и светлокестеняв (или нещо подобно) цвят на косата. Една такава стройна, със секпапилно изражение на лицето Wink
Участва и в Сделка или не, една много къдрава Simple Smile

# 568
  • Другата България
Май не е тази точно...или аз вече се обърках с тези сестри.

# 569
Къдравите са Чокова и Веселинова. Янева май е тази, за която говори bashtatko.

Общи условия

Активация на акаунт