Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 098
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Другата България
Да, Чокова мисля е тази от Сделката.

# 571
Може да бъркам. Просто тя ми е най-красива и автоматично от поста на Баштатко реших, че ще е тя.

# 572
  • София
А какъв немски само извади Вергов, взе ми ума и си е неговия глас сякаш или пък бъркам?

Мисля, че жена му няма как да е пострадала от катастрофата с мотора, на който тримата явно не могат да се качат. Но след трагедията, не му е простила, че качил дъщерята без каска, направила е опит за самоубиство и сега явно се съживява от каквото там състояние е изпаднала и той не е на себе си като говори по телефона за това, а и не иска Огнянова да е в час какво става, защото е гузен. От друга страна той пък, да го защитя, с нея лично разговор за жена и дете не е провеждал, остави я сама да се досеща, т.е. не я е лъгал, май, а може и да не помня де

# 573
  • Кърджали
Само за детето разказа на Зорница. Не отрече че е вдовец, но дадоха само как и разказва за детето.. Но за жена си два пъти спомена пред Генадиева че е починала. 

# 574
И аз не помня да е казвал, че е вдовец на някого. Това Евгения започна да го разпространява правеща се на дълбоко осведомена само на базата на това, че той и каза, че ги е изгубил и двете. Както го каза наистина остана загадка пропускането на детайлите за жена му понеже всичко се въртеше около детето. Не е задължително да е умрял някой за да кажеш, че си го загубил.

# 575
Пред Генадиева не си спомням с точност какво й е казал и може да приемем, че е смотолевил нещо, а тя го е интерпретирала грешно.
Но после Огнянова му призна, че знае, че жена му е починала. Ако не е така, е редно да отрече.
Но като цяло Банков много увърта какво е станало и не се знае кой жив, кой умрял.

# 576
  • Berlin
Оф, срам не срам, ама известно време се чудих защо някой ще гълта вибратор и как се изпуска..... Thinking
Жени с всеки епизод все повече и повече ме дразни.

# 577
Огнянова му каза, че е разбрала, че е вдовец, а той нито потвърди, нито отрече защото тогава е знаел че жена му е от много месеци в кома и наистина е така, не знае кое е вярното. Затова и не потвърди или отрече, което отваря вратата за промени в ситуацията.

# 578
  • София
Точно, само си мълчеше на предположенията, че е вдовец, защото и той сам не е наясно какъв е вече и тъкмо допусна да се увлече и жена му явно покава признаци на живот. Не му е лесно, ама можеше по-тактично да се отнесе към Огнянова в този толкова страстен момент

# 579
Ее стига де, това ще бъде брутално. Как така не знаел дали е вдовец или не?! Жена му или е мъртва или жива, без значение в кома ли е, не е ли.
Силно се надявам да е друга развръзката, защото това ще е голям фал. Разбирам ако са искали да заблудят зрителя и да го изненадат след това,  тук определено не изглежда така, въпреки всичкото мрънкане. По-скоро  е нескопосано решение в последния момент ...

# 580
Четох доста "възмутени" потребители във фейсбук,как могли да дават за лесбийки,трансексуални и хора с вибратори,и как щели да обясняват на децата си.Еми вместо да се вайката,да ги научат да бъдат широко скроени и да уважават различния,все пак не са прокажени и всеки има право на щастие.А относно вибратора как е попаднал там-от ануса(гледах преди година по TLC,предаване с лекари със странни случаи,един от тях беше именно с вибратор).
За Банков дано да са измислили сценаристите нещо достоверно,а не жената жива била,да си записват такива важни неща .

# 581
  • Кърджали
Баш си каза че е починала жена му. Въпроса е дали сценаристите помнят.. Снощи и сериите търсих, защото тази постъпка беше ужасна. Не че като цяло е много мил човек (но си личеше че иска да е с нея), но това надмина всичките му грубости

# 582
  • София
Човек, изпаднал в мозъчна смърт, жив ли се води, умрял ли... И изведнъж - импулси някакви се появили...

# 583
Човек, изпаднал в мозъчна смърт, жив ли се води, умрял ли... И изведнъж - импулси някакви се появили...
Единственото,което поддържа човек във мозъчна смърт е апаратурата,все още се води  технически "жив".Дръпнат ли шалтера най-грубо казано приключва всичко.Вече в каква фантастика се навират сценаристите е друг въпрос

# 584
  • Кърджали
Ако съпругата му възкръсне моля сценаристите да кажат как става тоя номер. Не за друго, ама има човек който много ми липсва и не бих отказала и той така да оживее пак.

Общи условия

Активация на акаунт