Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 22

• 64 038
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
От двамата изглежда Зорница е по-хлътналата. Щом за един ден успя да преглътне случилото се и беше готова да разговаря и евентуално да приеме извинението, но неочаквано за нея удари на камък. Няма да е лесно тяхното явно. Сценаристите добре се грижат да е така.

# 616
Максимата:" нараняваме хората,за които най-много ни е грижа"-важи с пълна сила за Банков в момента.
Един юмрук в лицето му  беше малко.Hands Punch
Калин другия епизод бая ще го подхване намеквайки,че сбиването може би е било заради Огнянова(огледално на случката с момчето от този епизод) и вероятна връзка между Банков-Огнянова Satisfied
Може би мисли,че ако я държи настрана няма да я нарани неосъзнавайки,че в момента я наранява и я губи с държанието си,което тя напълно не е заслужила.
Максимата:"оценяваме нещо(в случая някого) едва след като го изгубим"-ще важи мисля в пълна сила скоро за Банков и ще си е напълно заслужено.
Вяра.................
Много мила беше сцената с Хинова-Наталия Hearts когато усети бебока да рита и реакцията на Калин.

# 617
  • София
И аз не помня да е казвал, че е вдовец на някого. Това Евгения започна да го разпространява правеща се на дълбоко осведомена само на базата на това, че той и каза, че ги е изгубил и двете. Както го каза наистина остана загадка пропускането на детайлите за жена му понеже всичко се въртеше около детето. Не е задължително да е умрял някой за да кажеш, че си го загубил.

Хора не четете ли какво съм цитирал и аз и други потребителки.
Банков каза дословно на Жени: И двете издъхнаха в ръцете ми.
Сценаристите са решили първоначално да е вдовец, после обаче са забравили и са решили да вкарат поредната малоумна драма. То целият сериал е такъв. Кроежи на кръпки съшити с бели конци.  ooooh!

# 618
  • Кърджали
От една страна разбирам Банков. Гледам го героя на Вергов и почти виждам себе си преди няк полко години (Слава Богу, не съм губила толкова блиък човек по такъв начин, но друга доста травмираща случка). Когато човек по някакъв начин е наранен и го боли (а той носи много болка в себе си) често го изкарва несъзнателно на хората на които иначе най-държи.  Аз още събирам останки на попиляно приятелство с човек имал лошият късмет да съм го чувствала най-близък към онзи момент. Сама се усещах че прекалявам, но го отнасяше той без да има идея с какво точно е виновен.
Та хем разбирам Банков,хем ме е яд на глупостите дето върши (а рази серия изведнъж се превърна в такова кубче лед чге човек да се чуди има ли изобщо някакви чувства в него).
Затова си и мисля че трябва да се случи нещо, което да го накара да срути стените които е издигнал около себе си. Иначе ще продължи да я наранява ( а от промото се видя че ще го прави) докато накрая просто и на Огнянова не и писне (колкото и да е привлечена от него).
Та тъй де... Предишната нощ да си беше казал сам на себе си "никога не обръщай гръб на този, който държи на теб".
Ще ми е интересен разговора му с Калин. Ясно е че няма да поддаде много много, но поне покаже някакви наченки на емоции.
А Калин в тази серия ми сви сърчицето. Не го заслужава това.

# 619
  • София
Банков просто го е страх, че ако много хлътне по някой, ще го загуби.

# 620
Разбирам защо се държи така,но не мога да го оправдая.А думите му "да не се обръща гръб на човек,който държи на теб" звучаха много лицемерно,тъй като той го  направи пръв предната вечер.Наясно е че Огнянова има чувства към него,но играта на куче и котка  може да завърши с пълен провал.В момента Банков все едно е Наталия,нямат угодия "ела си ,иди си" е отношението им към Калин и Зорница.Наталия вече я тресна по главата здравата какво става,като си играеш с човека когото твърдиш,че е много важен за теб,май съвсем скоро Банков ще изпита същото.Не изпитвах съжаление към Наталия в този  момент(тя сама си го докара до главата,с нелепото си държание,така и не разбрах за какво се сърдеше) и няма да се трогна(предполагам)от Банков,освен ако сценаристите не са измислили страхотно обяснение за държанието му.
Банков просто го е страх, че ако много хлътне по някой, ще го загуби.
и аз така мисля(може би това да е вариант),но той с държанието си вече  достатъчно допринася да я загуби,мислейки че я предпазва

Последна редакция: пт, 17 ное 2017, 08:54 от maichetoo0o

# 621
http://www.zajenata.bg/вергов-залюби-докторка-от-откраднат-живот-ето-коя-спечели-сърцето-му-(снимка)-news93792.html
Еха:joy:

# 622
Crossing Arms Thinking  добре преписват от анатомията. ама им липсва психиатъра!
И Вяра и шефа, и Жениту и сие имат нужда!
Сега остана стажантката да съди Вяра за сексуален тормоз. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 623
  • София
Еми, може, то това сега е най-актуалната тема.

# 624
  • София
Мерси за линка мъм статията, явно са станали истинска двойка Банков и Огнянова в реалния живот, силно  одобрявам, кефят ме и двамата много, че на екрана развитието никак не ми харесва с това завъщане към образа на мъжа леден блок, а жената гледа с едни тъжни, големи очи в очакване......

# 625

Каква книга чете директора, че не видях добре?
[/quote]
Авторът се видя само - Харуки Мураками - "Murakami"  само се вижда, старият Генадиев четеше Достоевски ...

# 626
Неочаквах, че толкова бързо Верчето и Асинка ще се срещнат пак. Браво, че не е баналното до втръсване пациент-доктор, а другото тривиално - между колеги. Сега е много вероятно с Борко да заформят троица, че да върви интригата още няколко епизода. Стилянова също може да се включи, освен ако не я комадироват в Лондон да си прибира дърт Пешко.

Тц, няма да ходи да си го търси, защото както се и очакваше ще я изкарат виновна за драмите на Лорчето.

Браво на Магдето и Ненева и въпреки това онуй не спря да дудне и да сее закани. Чудя се има ли спасение са нея след като нито мъж, нито жена може да я задоволи и ощастливи ... Вярна ще излезе теорията, че злобните хора сеят само разруха около себе си.

Видя се авторът само "Murakami" - Харуки Мураками , старият Генадиев четеше Достоевски...

# 627

Цитат
Авторът се видя само - Харуки Мураками - "Murakami"  само се вижда, старият Генадиев четеше Достоевски ...

Сега я търсих. Книгата се казва The Wind-up Bird Chronicle http://www.colibri.bg/knigi/263/haruki-murakami-hronika-na-pticata-s-pruzhina

# 628
  • до една звездичка
Абсолютно не вярвам, че Банков би зарязал жена си, макар и в кома, да гасне сама в Германия, а той да се юрне "да променя системата" сам, в България! Naughty

# 629

Цитат

Сега я търсих. Книгата се казва The Wind-up Bird Chronicle http://www.colibri.bg/knigi/263/haruki-murakami-hronika-na-pticata-s-pruzhina

Хах, любимата ми книга. Simple Smile Явно Банков/Вергов е от моята кръвна група.

Общи условия

Активация на акаунт